DOMAĆA RIBLJA PAŠTETA: Sprema se brzo i lako, a sami odlučite oko jedne stvari (RECEPT)
Na potpuno isti način namaz možete pripremiti sa kuvanom piletinom, a možete koristiti i oslić ili losos

Ovo je doručak koji će sve ukućani obožavati, a biće još ukusniji, ako hleb pre stavljanja namaza tostirate.Predstvljamo vam domaću riblju paštetu:
Sastojci:
- konzerva tunjevine
- dva kuvana jajeta
- crveni luk
- dve kašike majoneza
- kiseli krastavčići ili kapar
- biber
- sok od limuna
- senf
- so
Priprema:
Možda vas zanima:

Recept za RIBU čiji će vas ukus oduševiti: Spremite je na poseban način
Isprobajte recept za ribu ispečenu u rerni sa puno povrća

RIBA NA MANASTIRSKI NAČIN: Ukusna i bez neprijatnog mirisa
Riba tokom posta je jedna od glavnih namirnica koju koristimo za spremanje posne trpeze. Pored toga je vrlo zdrava o sadrži brojne vitamine i minerale.
Možda vas zanima:

Recept za RIBU čiji će vas ukus oduševiti: Spremite je na poseban način
Isprobajte recept za ribu ispečenu u rerni sa puno povrća

RIBA NA MANASTIRSKI NAČIN: Ukusna i bez neprijatnog mirisa
Riba tokom posta je jedna od glavnih namirnica koju koristimo za spremanje posne trpeze. Pored toga je vrlo zdrava o sadrži brojne vitamine i minerale.
Možda vas zanima:

Recept za RIBU čiji će vas ukus oduševiti: Spremite je na poseban način
Isprobajte recept za ribu ispečenu u rerni sa puno povrća

RIBA NA MANASTIRSKI NAČIN: Ukusna i bez neprijatnog mirisa
Riba tokom posta je jedna od glavnih namirnica koju koristimo za spremanje posne trpeze. Pored toga je vrlo zdrava o sadrži brojne vitamine i minerale.
U blender staviti luk i tunjevinu koju ste prethodno iscedili, dve kašike majoneza, so, biber, kašiku senfa, malo limunovog soka. Napraviti kompaktnu smesu i pred kraj kratko dodati dva do tri krastačića ili kapar i dva kuvana jajeta. Mogu ostati i u komadima.
Napomena:
Na potpuno isti način namaz možete pripremiti sa kuvanom piletinom, a možete koristiti i oslić ili losos.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

NAJJEDNOSTAVIJI POSNI KOLAČ IZ JUGOSLAVIJE: Džem, cimet i kakao - jeftin, a ukusan (RECEPT)
Najjednostaviji posni kolač sa džemom, cimetom i kakaom iz Jugoslavije koji su sve žene pravile jer je jeftin i ukusan

Vranjanska samsa – kako se pravi kraljica pita juga Srbije
U srcu juga Srbije, u Vranju, rađa se jedno od najmirisnijih jela tradicionalne kuhinje – vranjanska samsa. Hrskava pita punjena sitno seckanim mesom i začinima nije samo ukusno jelo, već i deo identiteta ovog kraja.

NAJJEDNOSTAVNIJI POSNI KOLAČ KOJI MOŽETE SPREMITI: Najsočnije zadovoljstvo sa višnjom koje postoji (MERA NA ŠOLJE)
Recept za posni kolač od višnje koji uspeva svakome

Zlatni zalogaji iz šume – stari recepti sa lisičarkama
Kad krošnje zazelene, a mahovina se ovlaži od prvih letnjih kiša, šume Srbije ožive zlatnim kapicama lisičarki. Aromatične, hranljive i nežne, ove pečurke vekovima su obogaćivale trpeze, spajajući ukus prirode sa toplinom doma.

SRPSKE DOMAĆICE PRAVE NAJUKUSNIJI STARINSKI KOLAČ: Oblande sa orasima - svaka žena napamet zna recept
Srpske domaćice prave najukusniji starinski kolač, a to su oblande sa orasima i svaka žena napamet zna recept
Komentari(0)