
GREŠKA KOJU SVI PRAVIMO Dugo smo bili ubeđeni da je ova hrana posna, a ustvari nije - evo i zašto
Dan kada u crkvenom kalendaru stoji „riba“ – tada se jede posna hrana, ali je dozvoljena i riba i vino.
Dan kada u crkvenom kalendaru stoji „riba“ – tada se jede posna hrana, ali je dozvoljena i riba i vino.
Ono što je obavezno na svakoj posnoj slavskoj trpezi jeste riba. Nju možete da spremite na milion načina, a jedan od najboljih načina je rolovana skuša.
Isprobajte recept za ribu ispečenu u rerni sa puno povrća
Ogromna potražnja vlada za ribom
Postoji razlog zašto nikada nismo videli prednji deo ove vrste ribe.
Riba je veoma osetljiva namirnica, pa je važno da prepoznate koliko dugo stoji u vitrini u marketu ili na pijačnoj tezgi, isto kao kada kupujete meso.
Spremno dočekajte Svetog Nikolu.
Na potpuno isti način namaz možete pripremiti sa kuvanom piletinom, a možete koristiti i oslić ili losos
Riba tokom posta je jedna od glavnih namirnica koju koristimo za spremanje posne trpeze. Pored toga je vrlo zdrava o sadrži brojne vitamine i minerale.
Sigurno da ćete se iznenaditi.
Tradicionalna manifestacija Fish fest ove godine počinje 1. i traje do 4. septembra