Recept za RIBU čiji će vas ukus oduševiti: Spremite je na poseban način
Isprobajte recept za ribu ispečenu u rerni sa puno povrća

Iz bakine kuhinje nam stiže recept za ribu pripremljenu u rerni.
Riba - sastojci:
- riba morska ili pastrmska
- so
- 300 ml ulja
- 1 kašičica mlevene paprike dimljene
- 1 kašika začina za ribu
- malo origana i mlevenog bibera
- 4 čena belog luka
- 2 veće glavice crnog luka
- 2 veće paprike moze iz zamrzivača
- 1 veći paradajz
Riba - priprema:
Možda vas zanima:

RIBA NA MANASTIRSKI NAČIN: Ukusna i bez neprijatnog mirisa
Riba tokom posta je jedna od glavnih namirnica koju koristimo za spremanje posne trpeze. Pored toga je vrlo zdrava o sadrži brojne vitamine i minerale.

KOD NAS JE NAJJEFTINIJA, A TOLIKO JE ZDRAVA Ovo je spisak najzdravijih riba, jedna košta samo 300 dinara po kilogramu
Sigurno da ćete se iznenaditi.
Možda vas zanima:

RIBA NA MANASTIRSKI NAČIN: Ukusna i bez neprijatnog mirisa
Riba tokom posta je jedna od glavnih namirnica koju koristimo za spremanje posne trpeze. Pored toga je vrlo zdrava o sadrži brojne vitamine i minerale.

KOD NAS JE NAJJEFTINIJA, A TOLIKO JE ZDRAVA Ovo je spisak najzdravijih riba, jedna košta samo 300 dinara po kilogramu
Sigurno da ćete se iznenaditi.
Možda vas zanima:

RIBA NA MANASTIRSKI NAČIN: Ukusna i bez neprijatnog mirisa
Riba tokom posta je jedna od glavnih namirnica koju koristimo za spremanje posne trpeze. Pored toga je vrlo zdrava o sadrži brojne vitamine i minerale.

KOD NAS JE NAJJEFTINIJA, A TOLIKO JE ZDRAVA Ovo je spisak najzdravijih riba, jedna košta samo 300 dinara po kilogramu
Sigurno da ćete se iznenaditi.
U činiju staviti ulje, papriku, začin za ribu, mlevenu papriku, biber, origano, so, pa sve izjednačiti.
Ribu posoliti pa je preliti marinadom i napuniti belim lukom, pa unutra staviti malo marinade. Pokriti folijom i ostaviti bar 1 sat.
Iseći na rezance luk, papriku i paradajz, pa malo posoliti. U trepsiju poređati i umešan luk, papriku i paradajz poređati, pa odozgo staviti ribu, pa preliti sve preko uljem iz marinade.
Peći na 220 stepeni C oko 50 minuta. Fantastično, ukus je neopisivo dobro.

Tajni recept iz Homolja: Kačamak sa sirom i „prženom surutkom“
Zaboravljena poslastica iz vremena naših baka

Starinski recept za knedle koje će biti spremne za tren oka: Prave se od samo 2 sastojka i uspevaju baš svima
Bez domaće supe ne može da prođe nedeljni ručak, a ako su u njoj mekane knedle, e tada je užitak zagarantovan.

Recept: JANIJA SA ŠLJIVAMA – zaboravljeno jelo juga Srbije
Spoj mesa, voća i tradicije u jednom tanjiru

Slavica otkrila starinski recept za najbolji pinđur: Njena porodica ga tamani, a obožavaćete ga i vi
Porodica Rokvić i ove godine spremno dočekuje zimu.

TRIKOVI NAJBOLJIH DOMAĆICA: Proverite koliko je jaje staro
Ova brza i jednostavna metoda može vam uštedeti novac, ali i sačuvati zdravlje.
Komentari(0)