ŠTA DA URADITE KADA VODA KIPI TOKOM KUVANJA? Jednostavan trik za koji vam je potreban samo jedan sastojak
Svi muku mučimo i kuvamo jela koja ne smemo ostaviti bez nadzora jer bi nam svaki čas mogla iskipiti. Postoji mali kuhinjski trik koji olakšava pripremu jela u loncima.
Svakom se barem jednom dogodilo da na sekundu okrene leđa, a voda iz lonca u toj sekundi iskipi na šporet. Umesto da celo vreme stojite kraj šporeta i smanjujete temperaturu, pokušajte sa ovim trikom.
Jedna žena na društvenim mrežama otkrila je odličan način kako da to sprečite, a sve što vam je potrebno jeste –ULJE.
Na TikTok profilu podelila je trik koji je ubrzo skupio dva miliona pregleda i stotine komentara. Trik će spasiti šporet jer će sprečiti prekomerno prelivanje vode. Sve što trebate učiniti jeste da staviti malo jestivog ulja na papirnati ubrus i utrljati ga na unutrašnji rub lonca.
Možda vas zanima:
IMATE GASOVE OD PASULJA? OTKRIVAMO VAM GENIJALAN TRIK: Za ovo znaju samo najiskusnije domaćice
Uradite ovo i stomak Vam se neće nadimati.
DA LI KISELI KUPUS MOŽE DA SE ZAMRZNE? Postoji nekoliko stvari koje treba da znate kako biste sačuvali njegov kvalitet
Zamrzavanje kiselog kupusa je odličan način da ga sačuvate za duže vreme, a sa pravilnim postupkom, možete uživati u njegovom ukusu i van sezone.
Možda vas zanima:
IMATE GASOVE OD PASULJA? OTKRIVAMO VAM GENIJALAN TRIK: Za ovo znaju samo najiskusnije domaćice
Uradite ovo i stomak Vam se neće nadimati.
DA LI KISELI KUPUS MOŽE DA SE ZAMRZNE? Postoji nekoliko stvari koje treba da znate kako biste sačuvali njegov kvalitet
Zamrzavanje kiselog kupusa je odličan način da ga sačuvate za duže vreme, a sa pravilnim postupkom, možete uživati u njegovom ukusu i van sezone.
Možda vas zanima:
IMATE GASOVE OD PASULJA? OTKRIVAMO VAM GENIJALAN TRIK: Za ovo znaju samo najiskusnije domaćice
Uradite ovo i stomak Vam se neće nadimati.
DA LI KISELI KUPUS MOŽE DA SE ZAMRZNE? Postoji nekoliko stvari koje treba da znate kako biste sačuvali njegov kvalitet
Zamrzavanje kiselog kupusa je odličan način da ga sačuvate za duže vreme, a sa pravilnim postupkom, možete uživati u njegovom ukusu i van sezone.
Možda vas zanima:
IMATE GASOVE OD PASULJA? OTKRIVAMO VAM GENIJALAN TRIK: Za ovo znaju samo najiskusnije domaćice
Uradite ovo i stomak Vam se neće nadimati.
DA LI KISELI KUPUS MOŽE DA SE ZAMRZNE? Postoji nekoliko stvari koje treba da znate kako biste sačuvali njegov kvalitet
Zamrzavanje kiselog kupusa je odličan način da ga sačuvate za duže vreme, a sa pravilnim postupkom, možete uživati u njegovom ukusu i van sezone.
Možda vas zanima:
IMATE GASOVE OD PASULJA? OTKRIVAMO VAM GENIJALAN TRIK: Za ovo znaju samo najiskusnije domaćice
Uradite ovo i stomak Vam se neće nadimati.
DA LI KISELI KUPUS MOŽE DA SE ZAMRZNE? Postoji nekoliko stvari koje treba da znate kako biste sačuvali njegov kvalitet
Zamrzavanje kiselog kupusa je odličan način da ga sačuvate za duže vreme, a sa pravilnim postupkom, možete uživati u njegovom ukusu i van sezone.
Pratioci su odmah kroz komentare zahvalili za ovaj domišljati trik, a mnogi su napisali i da zaista deluje.
“Svaki dan naučite nešto novo, sviđa mi se ovo i isprobaću”, napisao je jedan korisnik.
pixabay
“Ovo bi stvarno moglo da funkcioniše", komentarisao je drugi.
Neki su upitali funkcioniše li trik sa bilo kojim uljem, na što je Švan, koja je podelila trik na svome profilu, odgovorio da zaista funkcioniše sa bilo kojim, odnosno i maslinovo, i biljno, i bilo koje drugo ulje, zadržaće vodu i sprečiti da iskipi iz lonca.
DA LI KISELI KUPUS MOŽE DA SE ZAMRZNE? Postoji nekoliko stvari koje treba da znate kako biste sačuvali njegov kvalitet
Zamrzavanje kiselog kupusa je odličan način da ga sačuvate za duže vreme, a sa pravilnim postupkom, možete uživati u njegovom ukusu i van sezone.
SVADBARSKI KUPUS NA STARINSKI NAČIN: Evo kako da spremite tradicionalno jelo koje mnogi jedu sa uživanjem (RECEPT)
Svadbarski kupus je tradicionalno jelo kome retko ko može da odoli. Nije težak za pripremu, a ukus mu je bogovski i cela porodica će uživati.
RECEPT ZA POSNU POGAČU: Meka kao duša, jednostavna za pripremu, a ukus će vas oduševiti
Ukoliko vam slava pada na post, a želite da oduševite goste preukusnom, mekanom pogačom, ovo je recept za vas.
Specijalitet kojem niko ne može odoleti: Majstorske piroške sa mesom iz rerne koje se prave bez kapi ulja
Tople i meke iznutra, a spolja zlatno rumene i hrskave.
Slavni kuvar otkrio tajnu najukusnijeg gulaša: Trik zbog kojeg je meso sočno i mekano
Odabir mesa je najvažniji deo posla
Komentari(0)