ŠTA DA URADITE KADA VODA KIPI TOKOM KUVANJA? Jednostavan trik za koji vam je potreban samo jedan sastojak
Svi muku mučimo i kuvamo jela koja ne smemo ostaviti bez nadzora jer bi nam svaki čas mogla iskipiti. Postoji mali kuhinjski trik koji olakšava pripremu jela u loncima.

Svakom se barem jednom dogodilo da na sekundu okrene leđa, a voda iz lonca u toj sekundi iskipi na šporet. Umesto da celo vreme stojite kraj šporeta i smanjujete temperaturu, pokušajte sa ovim trikom.
Jedna žena na društvenim mrežama otkrila je odličan način kako da to sprečite, a sve što vam je potrebno jeste –ULJE.
Na TikTok profilu podelila je trik koji je ubrzo skupio dva miliona pregleda i stotine komentara. Trik će spasiti šporet jer će sprečiti prekomerno prelivanje vode. Sve što trebate učiniti jeste da staviti malo jestivog ulja na papirnati ubrus i utrljati ga na unutrašnji rub lonca.
Možda vas zanima:

IMATE GASOVE OD PASULJA? OTKRIVAMO VAM GENIJALAN TRIK: Za ovo znaju samo najiskusnije domaćice
Uradite ovo i stomak Vam se neće nadimati.

Plavi biser planina: Tajne i lekovita moć srpske borovnice i recept za tradicionalnu pitu
Sitna, tamnoplava bobica koja krije izuzetnu lekovitost i vekovima je hranila planince i čuvala njihovo zdravlje.
Možda vas zanima:

IMATE GASOVE OD PASULJA? OTKRIVAMO VAM GENIJALAN TRIK: Za ovo znaju samo najiskusnije domaćice
Uradite ovo i stomak Vam se neće nadimati.

Plavi biser planina: Tajne i lekovita moć srpske borovnice i recept za tradicionalnu pitu
Sitna, tamnoplava bobica koja krije izuzetnu lekovitost i vekovima je hranila planince i čuvala njihovo zdravlje.
Možda vas zanima:

IMATE GASOVE OD PASULJA? OTKRIVAMO VAM GENIJALAN TRIK: Za ovo znaju samo najiskusnije domaćice
Uradite ovo i stomak Vam se neće nadimati.

Plavi biser planina: Tajne i lekovita moć srpske borovnice i recept za tradicionalnu pitu
Sitna, tamnoplava bobica koja krije izuzetnu lekovitost i vekovima je hranila planince i čuvala njihovo zdravlje.
Možda vas zanima:

IMATE GASOVE OD PASULJA? OTKRIVAMO VAM GENIJALAN TRIK: Za ovo znaju samo najiskusnije domaćice
Uradite ovo i stomak Vam se neće nadimati.

Plavi biser planina: Tajne i lekovita moć srpske borovnice i recept za tradicionalnu pitu
Sitna, tamnoplava bobica koja krije izuzetnu lekovitost i vekovima je hranila planince i čuvala njihovo zdravlje.
Možda vas zanima:

IMATE GASOVE OD PASULJA? OTKRIVAMO VAM GENIJALAN TRIK: Za ovo znaju samo najiskusnije domaćice
Uradite ovo i stomak Vam se neće nadimati.

Plavi biser planina: Tajne i lekovita moć srpske borovnice i recept za tradicionalnu pitu
Sitna, tamnoplava bobica koja krije izuzetnu lekovitost i vekovima je hranila planince i čuvala njihovo zdravlje.
Pratioci su odmah kroz komentare zahvalili za ovaj domišljati trik, a mnogi su napisali i da zaista deluje.
“Svaki dan naučite nešto novo, sviđa mi se ovo i isprobaću”, napisao je jedan korisnik.
pixabay
“Ovo bi stvarno moglo da funkcioniše", komentarisao je drugi.
Neki su upitali funkcioniše li trik sa bilo kojim uljem, na što je Švan, koja je podelila trik na svome profilu, odgovorio da zaista funkcioniše sa bilo kojim, odnosno i maslinovo, i biljno, i bilo koje drugo ulje, zadržaće vodu i sprečiti da iskipi iz lonca.

STARE BUGARKE PRAVE POPARU NA NAJBOLJI NAČIN: Dodaju 2 sastojka - kremasta i sočna
Stare Bugarke prave poparu na najstariji način uz dva sastojka zbog kojih je kremasta i sočna

Slani bakin kolač sto puta lepši od slatke varijante: Recept za ukusnu večeru ili doručak koju ćete stalno praviti
Brz recept za bakin kolač od 6 sastojaka.

PITA SA PEČURKAMA KAO IZ SNOVA: Uz ovakvu pripremu je NIKAD UKUSNIJA (VIDEO) (RECEPT)
Pita se najčešće pravi od šampinjona, zato što je njihova cena najpristupačnija, a i zato što se mogu bez problema jesti u tim količinama

Plavi biser planina: Tajne i lekovita moć srpske borovnice i recept za tradicionalnu pitu
Sitna, tamnoplava bobica koja krije izuzetnu lekovitost i vekovima je hranila planince i čuvala njihovo zdravlje.

Zaboravljeni recept iz srpskih planina: Kako se nekada spremala jagnjetina iz vrelog luga
Starinski način pečenja mesa u zagrejanoj zemlji čuvao je sočnost i miris jagnjetine kakav danas retko možemo da probamo.
Komentari(0)