ŽENE ZAPIŠITE OVAJ RECEPT: Voda od kuvanog krompira će rešiti vaš najveći problem

Lepote Srbije

19:00

Zanimljivosti 0

Krompir Vam može pomoći da preokrenete proces sedih i vratite vašu prirodnu boju kose.

kropmir
Shutterstock

Starenje je neizbežan proces a samim tim i pojavljivanje sedih u našoj kosi. To je nešto čega se svi boje najviše (pored pojave bora), ali nažalost, ne možemo to izbeći.

Sede Shutterstock
 

Žene kada počnu primećivati bele vlasi u svojoj kosi obično odmah posežu za bojama za kosu u nastojanju da ih sakriju. Međutim, na taj način našu kosu izlažemo raznim vrstama hemikalija i tako se može učiniti više štete za kosu, umesto rešavanja problema.

Da li postoji prirodno i efikasno rešenje koje garantuje rezultate bez štetnih nuspojava. Odgovor je da!

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Jedna obična namirnica iz vaše kuhinje je odlična za ovaj problem. Reč je o krompiru koji Vam može pomoći da preokrenete proces sedih i vratite vašu prirodnu boju kose. Njegova učinkovitost je čak i potvrđena od strane Dr. Anthony Una, koji kaže da je upravo to najučinkovitijie prirodno rešenje protiv sede kose.

Postupak pripreme je vrlo jednostavan:

Sve što trebate jeste da kuvate koru od nekoliko krompira u loncu s vodom, te ostavite 30 minuta. Nakon toga voda se procedi, pustite da se malo ohladi i operite kosu sa ovom tečnošću. Ponovite postupak nekoliko puta i ubrzo ćete primetiti rezultate.

Izvor: em-zdravlje.com

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

OSMANLIJE UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

Zanimljivosti

10:00

20 april, 2024

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

Komentari(0)

Loading