TRADICIONALNI RECEPT NAŠIH BAKA KOJI NE IZLAZI IZ MODE Kolač sa orahom i jogurtom, jedinstven, sočan i najbolji
Prisetite se kako izgleda pravi domaći kolač.

Tradicionalno je uvek bilo najbolje!
Potrebno je:
Možda vas zanima:

Divna poslastica sa pudingom i piškotama: Brz i jednostavan recept (VIDEO)
Isprobajte recept za poslasticu sa kojom ne možete da pogrešite

NAJBOLJA STARINSKA TORTA KOJA ĆE ODUŠEVITI SVE GOSTE NA SLAVI: Domaća poslastica bez veštačkih dodataka, nezaboravnog ukusa
Ovaj slatkiš donosi topli, rustični šarm pomalo zaboravljenih recepata.
Možda vas zanima:

Divna poslastica sa pudingom i piškotama: Brz i jednostavan recept (VIDEO)
Isprobajte recept za poslasticu sa kojom ne možete da pogrešite

NAJBOLJA STARINSKA TORTA KOJA ĆE ODUŠEVITI SVE GOSTE NA SLAVI: Domaća poslastica bez veštačkih dodataka, nezaboravnog ukusa
Ovaj slatkiš donosi topli, rustični šarm pomalo zaboravljenih recepata.
Možda vas zanima:

Divna poslastica sa pudingom i piškotama: Brz i jednostavan recept (VIDEO)
Isprobajte recept za poslasticu sa kojom ne možete da pogrešite

NAJBOLJA STARINSKA TORTA KOJA ĆE ODUŠEVITI SVE GOSTE NA SLAVI: Domaća poslastica bez veštačkih dodataka, nezaboravnog ukusa
Ovaj slatkiš donosi topli, rustični šarm pomalo zaboravljenih recepata.
2 jajeta

Recept za posne čupavce: Još su sočniji i ukusniji, a zahvaljujući 1 triku čak 5 dana mogu ostati sveži
Još su sočniji i ukusniji, a zahvaljujući 1 triku čak 5 dana mogu ostati svež

Zapečena kaša iz sela Vina kod Negotina: Doručak od tri sastojka koji hrani dušu
U selima Timočke Krajine, zapečena kaša je nekada bila omiljeni doručak težaka. Pravljena od krompira, crnog luka i kukuruznog brašna, jednostavna je, ali zasitna, i pečena do zlatne hrskavosti u zemljanoj posudi. Danas je gotovo zaboravljena, ali još uvek se sprema u nekoliko domaćinstava u okolini Negotina.

Ovaj aromatični pasulj kida koliko je dobar! Stigao pravo iz bakinje kuhinje, spoj sastojaka je fantazija
Priprema je jednostavna, a rezultat je jelo koje će vas podsetiti na bakinu kuhinju.

Pura s kajmakom iz sela Glogovac kod Jagodine: zaboravljeni doručak koji se vraća na srpske trpeze
Domaći recept iz Šumadije koji su jeli težaci pre odlaska u polje, danas je retkost, ali se još pamti u seoskim kuhinjama. Pura kuvana u glinenom loncu i prelivena domaćim kajmakom bila je znak da u kući ima i truda i ukusa.

Starinski recept za najbolji sutlijaš, poslastica uz koju su odrasle generacije: Brzo se pravi, a još brže smaže
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
Komentari(0)