Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.

Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.
Idealna je za sve prilike, kako za večeru tako i uz neku bogatu trpezu, a recept je nikad lakši, i uz sve to sprema se za svega 20ak minuta.
Sastojci:
3 jaja
Možda vas zanima:

Majstorski recept za sočnu pitu koja nema konkurenciju: Svideće se i najvećim gurmanima, od ovog nema boljeg obroka
Svim ljudima koji uživaju u hrani ova pita biće jedno od omiljenih jela.

STARINSKA PITA NA KAŠIKU: Mekana kao duša, miriše na detinjstvo
Donosimo vam najbolji recept za pitu na kašiku.
Možda vas zanima:

Majstorski recept za sočnu pitu koja nema konkurenciju: Svideće se i najvećim gurmanima, od ovog nema boljeg obroka
Svim ljudima koji uživaju u hrani ova pita biće jedno od omiljenih jela.

STARINSKA PITA NA KAŠIKU: Mekana kao duša, miriše na detinjstvo
Donosimo vam najbolji recept za pitu na kašiku.
Možda vas zanima:

Majstorski recept za sočnu pitu koja nema konkurenciju: Svideće se i najvećim gurmanima, od ovog nema boljeg obroka
Svim ljudima koji uživaju u hrani ova pita biće jedno od omiljenih jela.

STARINSKA PITA NA KAŠIKU: Mekana kao duša, miriše na detinjstvo
Donosimo vam najbolji recept za pitu na kašiku.
150 ml mleka
5 kašika ulja
origano, biber, so i začini po ukusu
50 g sira
12 kašika brašna
prašak za pecivo
Još:
150 g pica šunke
100 g trapista
Priprema:
Sjediniti sve sastojke i dobro promešati, pa izliti polovinu smese u pleh. Poređati šunku i trapist pa preliti ostatkom smese. Premazati paradajz sosom. Peći oko 20 minuta na 200 stepeni.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.

KRALJICA SRPSKE TRPEZE Najbolji recept za lisnatu pogaču
Lisnata pogača je kraljica domaćih trpeza – mekana, slojevita i prepuna ukusa, topi se u ustima i mami mirisom iz rerne.

TRIK ZA PRAVLJENJE PALAČINKI: Znaju ga samo iskusne domaćice, a potreban vam je jedan sastojak
Retko ko može odoleti mekanim i sočnim palačinkama, koje uz omiljeni namaz postaju pravi desert iz snova

Posna proja bolja od one na koju smo navikli: Smazaćete je za tren oka, ovo morate da probate
Uživaćete u omiljenom obroku i za vreme posta.

Vojvođanski specijalitet prste da poližete: Bogovski ručak za koji vam treba samo 4 sastojka, odmah zapišite recept
Za pripremu ovog jela potrebno je samo pola sata.
Komentari(0)