Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.

Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.
Idealna je za sve prilike, kako za večeru tako i uz neku bogatu trpezu, a recept je nikad lakši, i uz sve to sprema se za svega 20ak minuta.
Sastojci:
3 jaja
Možda vas zanima:

Majstorski recept za sočnu pitu koja nema konkurenciju: Svideće se i najvećim gurmanima, od ovog nema boljeg obroka
Svim ljudima koji uživaju u hrani ova pita biće jedno od omiljenih jela.

STARINSKA PITA NA KAŠIKU: Mekana kao duša, miriše na detinjstvo
Donosimo vam najbolji recept za pitu na kašiku.
Možda vas zanima:

Majstorski recept za sočnu pitu koja nema konkurenciju: Svideće se i najvećim gurmanima, od ovog nema boljeg obroka
Svim ljudima koji uživaju u hrani ova pita biće jedno od omiljenih jela.

STARINSKA PITA NA KAŠIKU: Mekana kao duša, miriše na detinjstvo
Donosimo vam najbolji recept za pitu na kašiku.
Možda vas zanima:

Majstorski recept za sočnu pitu koja nema konkurenciju: Svideće se i najvećim gurmanima, od ovog nema boljeg obroka
Svim ljudima koji uživaju u hrani ova pita biće jedno od omiljenih jela.

STARINSKA PITA NA KAŠIKU: Mekana kao duša, miriše na detinjstvo
Donosimo vam najbolji recept za pitu na kašiku.
150 ml mleka
5 kašika ulja
origano, biber, so i začini po ukusu
50 g sira
12 kašika brašna
prašak za pecivo
Još:
150 g pica šunke
100 g trapista
Priprema:
Sjediniti sve sastojke i dobro promešati, pa izliti polovinu smese u pleh. Poređati šunku i trapist pa preliti ostatkom smese. Premazati paradajz sosom. Peći oko 20 minuta na 200 stepeni.

Ovako Makedonci prave punjene paprike: Razlikuju se od naših, ali su prste da poližete, obavezno probajte recept
Spremite najmilijima ručak kojem neće odoleti.

PRAVO OSVEŽENJE ZA LETNJE DANE: Isprobajte recept za supu od paradajza i lubenice
Ovaj recept će vas naprosto oboriti s nogu!


Banatske savijačice ili gibančice po receptu naših baka
Testo je zaštitni znak banatske kuhinje, a savijačice su sigurno pri vrhu te liste, odmah posle krofni, štrudli i pogačica sa čvarcima.

Krmenadle u neodoljivom saftu: Bakin recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Ovaj recept će pretvoriti obične krmenadle u pravu gozbu za celu porodicu sa iznenađujuće malo truda.
Komentari(0)