Starinske urmašice koje se brzo i lako prave: Sve sastojke imamo u kući, a evo kako da uvek ispadnu meke kao duša
Donosimo vam starinski recept za najmekše urmašice.

Sastojci:
- 2 jaja
- 13 kašika šećera
- 1 korica imuna
- 1 prašak za pecivo
- 1 vanilin sećer
- 200 g maslaca
- 500 g brasna glatkog
- 1 vode
- 1 limun 800 g šećera
Priprema:

Trik zlata vredan: Domaćice, evo kako da vam gibanica uvek bude vazdušasta, tako je jednostavno
Ukoliko želite da vam gibanica bude mekana i vazdušasta ovo obavezno uradite.

Savet kuvara zlata vredan: Evo kako da vam palačinke uvek budu tanke i mekane, ovo mora da znate
Ako želite mekane i tanke palačinke, morate da pazite na nekoliko stvari.

TRIK ZA POHOVANE ŠNICLE: Dodajte jedan jeftini sastojak i ono će se žuteti kao dukat
Tajna iskusnih domaćica

Tajni sastojak koji će tikvice učiniti neodoljivim: Dobajte u jaja ovo i nećete znati kad vam je dosta ovog jela
Ovaj recept morate probati.

Da li je surutka zaista lekovita za jetru? Nije svaka podjednako zdrava, caka je u ovome
Surutka otklanja masti koje su prvi „korak“ ka propasti jetre, ali nije svaka jednako zdrava
Komentari(0)