Čitav apartman za 80 ili 100 evra: Ovo su planine na zapadu Srbije u kojima su smeštajni kapaciteti skoro već popunjeni za predstojeće praznike

20:00

Turizam 0

Prelepe, a povoljne

Čitav apartman za 80 ili 100 evra: Ovo su planine na zapadu Srbije u kojima su smeštajni kapaciteti skoro već popunjeni za predstojeće praznike
Rina

Iako proleća nema ni na vidiku, to nije sprečilo brojne građane da unapred rezervišu smeštaj na srpskim planinama. Oni koji žele mir, lepotu i zdravlje već standardno odlučuju se za Zlatar, tako da su smeštajni kapaciteti već sad popunjeni 80 odsto.

- Zainteresovanost za predstojeće Vaskršnje praznike je velika, oni koji vole našu planinu zakupili su apartmane za gotovo sve dane praznika, jer je ova planina pun pogodak za porodičan odmor, a svaki dan na ovoj planini može biti ispunjen drugim sadržajem. Ono što nam ide u prilog svakako jeste i najava prolećnog vremena pa sada kreću i škole u prirodi, kampovi tako da u narednom periodu Zlatar će biti centar turizma, kazao je za RINU, Branko Pucarević iz TO Zlatar.

Ova planinska lepotica, pored idiličnog porodičnog odmora, nudi i dodatne sadržaje, poput aktivnog odmora i uživanja u nestvarnim predelima zapadne Srbije. Takodje, Zlatar je poznat kao planina koja je prihvatljiva za svačiji džep, tako da uz malo novca možete dobiti putno toga u odnostu na ostale turističke centre.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Za jednu porodicu može se iznajmiti kuća od 80 evra dnevno, pa sve do 120 u zavisnosti od usluge. Dok se cena u hotelskom smeštaju kreće od 3500 dinara pa na više, takođe u zavisnosti od toga da li je u pitanju prenoćiošte ili polupansion. Kod nas turistička sezona traje 365 dana i uvek možete pronaći sadržaj za sebe. Završava nam se sezona skijanja, ali od prvog maja kreće i vožnja našm jezerima, meandrima Uvca, obilazak vikikovaca i rezervata prirode, istakao je Pucarević.

Veliko interesovanje i za planinsku lepoticu Taru

Privatni smeštaj na destinaciji Tara - Drina - Bajina Bašta je u velikoj meri već popunjen za vaskršnje praznike pa je neophodno što pre izvršiti rezervaciju ukoliko želite da dane najvećeg hrišćanskog praznika provedete u srcu Podrinja.

- Cena varira od 45 evra koliko iznosi dnevni najam apartmana do 100 - 120 evra za najam luksuznijeg smeštaja. Cena hotelskog smeštaja u hotelima Vojne ustanove „Tara“ koja uključuje usluge polupansiona uz mogućnost korišćenja bazena, saune i teretane varira od 5300 dinara za smeštaj u porodičnim sobama do 10.200 u master apartmanima. Cena je izražena po osobi na dnevnom nivou. U ostalim hotelima na destinaciji Tara Drina Bajina Bašta cena na bazi usluge noćenja sa doručkom varira od 3400 do 5200 dinara, kaže Siniša Spasojević iz TO Tara-Drina.

Za sve goste koji se tokom predstojećih praznika za Taru pripremljen je izuzetno bogat sadržaj, a najvaljane su i četiri programa u realizaciji turističke agencije Taraturs. Turisti će moći da uz vožnju brodom obiđu Čarobni turistički prsten, da uživaju u safariju i obilasku jezera i vidikovaca.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading