
Ovako Mađari prave bećarac iz rerne: Veoma je kremast i sočan, a gotov je očas posla
Donosimo vam najbolji recept za bećarac iz rerne na mađarski način.
Donosimo vam najbolji recept za bećarac iz rerne na mađarski način.
Pravi sataraš ili bećarac sadrži samo 3 sastojka, a mi smo ga pravili na čak 3 različita načina dodajući mu još po nešto
Omiljeno letnje jelo koje se priprema očas posla biće još ukusnije zasitnije uz jedan poseban dodatak
Stvarno se lako pravi, a ukus mu je fenomenalan. !
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.
Mislimo da ćete se složiti sa konstatacijom da ne postoji savršenije letnje jelo!
Sataraš iz rerne se sprema veoma lako, a možete njime da nahranite pet odraslih osoba
Poslužuje se kao toplo predjelo, prilog jelu od mesa ili samostalan obrok uz pirinač ili krompir. Sataraš se takođe može jesti hladan.
Reč je došla iz mađarskog jezika (mađ. szataras). Takođe se zove još i bećarac ili bećar-paprikaš.