Ni manje posla – ni boljeg ručka! Ovako pripremljen SATARAŠ će jesti i oni koji ga ne vole
Omiljeno letnje jelo koje se priprema očas posla biće još ukusnije zasitnije uz jedan poseban dodatak

Sataraš je jedno od omiljenih domaćih jela kada je u pitanju letnji ručak, a posle njega možete biti sigurni da u kući neće niko ostati gladan.
Pikantnog ukusa, zasitno i puno hranljivih materija, ovo jelo s razlogom je popularno na našim prostorima već dugo, a ako mu dodate pirinač biće još hranljivije.
I neće vam biti potreban hleb!
Možda vas zanima:

Spremali smo sataraš na 3 načina i zaključili: Ovo je pravi i jedini recept za bećarac
Pravi sataraš ili bećarac sadrži samo 3 sastojka, a mi smo ga pravili na čak 3 različita načina dodajući mu još po nešto

SATARAŠ IZ RERNE S PIREOM I JAJIMA: Gurnite iseckano povrće u rernu, povremeno promešajte I TO JE TO
Stvarno se lako pravi, a ukus mu je fenomenalan. !
Možda vas zanima:

Spremali smo sataraš na 3 načina i zaključili: Ovo je pravi i jedini recept za bećarac
Pravi sataraš ili bećarac sadrži samo 3 sastojka, a mi smo ga pravili na čak 3 različita načina dodajući mu još po nešto

SATARAŠ IZ RERNE S PIREOM I JAJIMA: Gurnite iseckano povrće u rernu, povremeno promešajte I TO JE TO
Stvarno se lako pravi, a ukus mu je fenomenalan. !
Možda vas zanima:

Spremali smo sataraš na 3 načina i zaključili: Ovo je pravi i jedini recept za bećarac
Pravi sataraš ili bećarac sadrži samo 3 sastojka, a mi smo ga pravili na čak 3 različita načina dodajući mu još po nešto

SATARAŠ IZ RERNE S PIREOM I JAJIMA: Gurnite iseckano povrće u rernu, povremeno promešajte I TO JE TO
Stvarno se lako pravi, a ukus mu je fenomenalan. !
Po želji mu možete dodati i meso, ali i bez njega, ovo je ručak koji se pamti.
Sastojci:
3 zelene paprike
3 paradajza
1 glavica crnog luka
1 kašičica paradajz sosa
60 g pirinča
100 ml vode
1 kašika ulja
so po ukusu
Priprema:
Iseckajte sitno luk, pa ga propržite malo ulja.
Dodajte seckane paprike i sitno sečen paradajz koji ste prethodno oljuštili. Operite pirinač i ostavite sa strane.
Sipajte so, pa dodajte paradajz sos i nalijte vodu. Dobro promešajte i ostavite da se krčka na srednjoj vatri oko pola sata.
Pred kraj dodajte pirinač, a po potrebi i još malo vode, promešajte i ostavite da se kuva.
Kad pirinač bude sasvim mekan, sklonite s vatre i po potrebi posolite još malo.
Prijatno!
(Espreso)

TRIK ZA KREMASTO SAVRŠENSTVO: Pire krompir kakvom nema ravnog
Klasik koji krasi trpeze

Italijani svako veče jedu palentu na ovaj način i ne ugoje se ni gram: Ako se spremi ovako, ukusnija je od mesa
Italijani palentu spremljenu na ovaj način jedu sa grilovanim povrćem ili mesom, a tako je ukusna da joj nećete moći odoleti

OSLIĆ U ORLI SOSU: Ukusan čak i kad je hladan
Oslić pripada jednoj od najukusnijih riba, a retko ko zna da filetima ove ribe pivo daje poseban ukus.

Otkrivena tajna pekara: Recept za ovaj preliv traži svaka domaćica, spremite pitu kojoj niko neće odoleti
Pekari koriste jedan vrlo jednostavan preliv.

JELO KOJE MIRIŠE NA DETINJSTVO: Jedini pravi starinski recept za FLEKICE sa kupusom!
Mnogi kažu da je ovo hrana koja ih podseća na detinjstvo...
Komentari(0)