Ni manje posla – ni boljeg ručka! Ovako pripremljen SATARAŠ će jesti i oni koji ga ne vole
Omiljeno letnje jelo koje se priprema očas posla biće još ukusnije zasitnije uz jedan poseban dodatak
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg?timestamp=1717192800)
Sataraš je jedno od omiljenih domaćih jela kada je u pitanju letnji ručak, a posle njega možete biti sigurni da u kući neće niko ostati gladan.
Pikantnog ukusa, zasitno i puno hranljivih materija, ovo jelo s razlogom je popularno na našim prostorima već dugo, a ako mu dodate pirinač biće još hranljivije.
I neće vam biti potreban hleb!
Možda vas zanima:
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
SATARAŠ IZ RERNE S PIREOM I JAJIMA: Gurnite iseckano povrće u rernu, povremeno promešajte I TO JE TO
Stvarno se lako pravi, a ukus mu je fenomenalan. !
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.
Možda vas zanima:
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
SATARAŠ IZ RERNE S PIREOM I JAJIMA: Gurnite iseckano povrće u rernu, povremeno promešajte I TO JE TO
Stvarno se lako pravi, a ukus mu je fenomenalan. !
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.
Možda vas zanima:
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
SATARAŠ IZ RERNE S PIREOM I JAJIMA: Gurnite iseckano povrće u rernu, povremeno promešajte I TO JE TO
Stvarno se lako pravi, a ukus mu je fenomenalan. !
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.
Po želji mu možete dodati i meso, ali i bez njega, ovo je ručak koji se pamti.
Sastojci:
3 zelene paprike
1 glavica crnog luka
1 kašičica paradajz sosa
60 g pirinča
100 ml vode
1 kašika ulja
so po ukusu
Priprema:
Iseckajte sitno luk, pa ga propržite malo ulja.
Dodajte seckane paprike i sitno sečen paradajz koji ste prethodno oljuštili. Operite pirinač i ostavite sa strane.
Sipajte so, pa dodajte paradajz sos i nalijte vodu. Dobro promešajte i ostavite da se krčka na srednjoj vatri oko pola sata.
Pred kraj dodajte pirinač, a po potrebi i još malo vode, promešajte i ostavite da se kuva.
Kad pirinač bude sasvim mekan, sklonite s vatre i po potrebi posolite još malo.
Prijatno!
(Espreso)
![Punjene paprike](/data/images/2024-06-30/92529_img-20231129-202848-copy-600x647_f.jpg)
IDEALAN RECEPT ZA PREDSTOJEĆE DANE Posne punjene paprike fenomenalanog ukusa!
Sutra počinje vreme posta, zato danas donosimo odličan posni recept, koji će rado jesti svi ukućani.
![mramorni kolač](/data/images/2024-02-21/77918_shutterstock-1911968074_f.jpg)
NAJUKUSNIJA STARINSKA POSLASTICA KOJA VRAĆA U DETINJSTVO: Mramorni kolač - brzo se sprema, a pojede se očas posla
Priprema ne oduzima mnogo vremena, a poješće se i brže nego što mislite.
![pita s višnjama](/data/images/2024-06-28/92433_shutterstock-1058463404_f.jpg)
SLATKIŠ kog NIKAD ne morate da se odričete: Posna pita sa crvenim voćem bez belog šećera i jaja (i griže savesti)
Posna slatka pita bez šećera i jaja — recept koji ćete voleti
![BRZO, JEDNOSTAVNO I NEODOLJIVO: Najbolji recept za bakin kolač koji obožavaju sve generacije](/data/images/2023-04-28/53198_bakin-kolac-shutterstock-2017975718_f.jpg)
BRZO, JEDNOSTAVNO I NEODOLJIVO: Najbolji recept za bakin kolač koji obožavaju sve generacije
Ovaj starinski recept koristi samo osnovne sastojke koje već imate u svojoj kuhinji
![pita](/data/images/2023-12-07/70108_pita-sa-sirom-gibanica-shutterstock-1867411762_f.jpg)
Sočnija ne postoji, a topi se u ustima: ZALIVENA PITA sa sirom po turskom receptu
Predstavljamo vam recept za domaću pitu inspirisanu turskim burekom, koja ja savršen izbor za doručak ili večeru
Komentari(0)