Ni manje posla – ni boljeg ručka! Ovako pripremljen SATARAŠ će jesti i oni koji ga ne vole
Omiljeno letnje jelo koje se priprema očas posla biće još ukusnije zasitnije uz jedan poseban dodatak
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg?timestamp=1717192800)
Sataraš je jedno od omiljenih domaćih jela kada je u pitanju letnji ručak, a posle njega možete biti sigurni da u kući neće niko ostati gladan.
Pikantnog ukusa, zasitno i puno hranljivih materija, ovo jelo s razlogom je popularno na našim prostorima već dugo, a ako mu dodate pirinač biće još hranljivije.
I neće vam biti potreban hleb!
Možda vas zanima:
![sataraš](/data/images/2023-07-23/59880_najukusniji-sataras-koji-sam-probala-lagano-ljetno-jelo1_f.png)
Spremali smo sataraš na 3 načina i zaključili: Ovo je pravi i jedini recept za bećarac
Pravi sataraš ili bećarac sadrži samo 3 sastojka, a mi smo ga pravili na čak 3 različita načina dodajući mu još po nešto
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
SATARAŠ IZ RERNE S PIREOM I JAJIMA: Gurnite iseckano povrće u rernu, povremeno promešajte I TO JE TO
Stvarno se lako pravi, a ukus mu je fenomenalan. !
Možda vas zanima:
![sataraš](/data/images/2023-07-23/59880_najukusniji-sataras-koji-sam-probala-lagano-ljetno-jelo1_f.png)
Spremali smo sataraš na 3 načina i zaključili: Ovo je pravi i jedini recept za bećarac
Pravi sataraš ili bećarac sadrži samo 3 sastojka, a mi smo ga pravili na čak 3 različita načina dodajući mu još po nešto
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
SATARAŠ IZ RERNE S PIREOM I JAJIMA: Gurnite iseckano povrće u rernu, povremeno promešajte I TO JE TO
Stvarno se lako pravi, a ukus mu je fenomenalan. !
Možda vas zanima:
![sataraš](/data/images/2023-07-23/59880_najukusniji-sataras-koji-sam-probala-lagano-ljetno-jelo1_f.png)
Spremali smo sataraš na 3 načina i zaključili: Ovo je pravi i jedini recept za bećarac
Pravi sataraš ili bećarac sadrži samo 3 sastojka, a mi smo ga pravili na čak 3 različita načina dodajući mu još po nešto
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
SATARAŠ IZ RERNE S PIREOM I JAJIMA: Gurnite iseckano povrće u rernu, povremeno promešajte I TO JE TO
Stvarno se lako pravi, a ukus mu je fenomenalan. !
Po želji mu možete dodati i meso, ali i bez njega, ovo je ručak koji se pamti.
Sastojci:
3 zelene paprike
1 glavica crnog luka
1 kašičica paradajz sosa
60 g pirinča
100 ml vode
1 kašika ulja
so po ukusu
Priprema:
Iseckajte sitno luk, pa ga propržite malo ulja.
Dodajte seckane paprike i sitno sečen paradajz koji ste prethodno oljuštili. Operite pirinač i ostavite sa strane.
Sipajte so, pa dodajte paradajz sos i nalijte vodu. Dobro promešajte i ostavite da se krčka na srednjoj vatri oko pola sata.
Pred kraj dodajte pirinač, a po potrebi i još malo vode, promešajte i ostavite da se kuva.
Kad pirinač bude sasvim mekan, sklonite s vatre i po potrebi posolite još malo.
Prijatno!
(Espreso)
![čupavci](/data/images/2024-12-24/109714_shutterstock-2097577366-1_f.jpg)
Starinski čupavci: Ovaj kolač mora da bude mekan, ukusan i bogato umočen u čokoladu i kokos
Mislimo da ne postoji osoba koja ne voli ovaj desert
![rakija](/data/images/2025-02-12/113811_shutterstock-1282722316_f.jpg)
Zaboravljena pića Srbije – Drevni nektari, lekoviti napici i tradicionalni ukusi koji nestaju
Pića koja su nekada bila deo svakodnevice, a danas su retkost
![gibanica](/data/images/2024-08-26/98583_shutterstock-2294614527_f.jpg)
Prava DOMAĆA GIBANICA sprema se samo na OVAJ način, a gotova za 5 minuta - Posebnu HRSKAVOST daje joj 1 sastojak, sirnica kao iz PEKARE
Recept za pravu srpsku gibanicu morate zapisati!
![Čupava Kata](/data/images/2023-02-24/47291_190695-cupava-kata-ls_f.jpg)
Čupava Kata - omiljeni recept iz stare Juge: Potrebna su 4 sastojka i 10 minuta
Pravi se jednostavno, a ukus je fantastičan
![Tajna za najbolje testo za pitu koje pekari kriju kao zmija noge: Idealno je uz kremasti fil sa sirom i spanaćem](/data/images/2023-03-31/50110_shutterstock-123380389_f.jpg)
Tajna za najbolje testo za pitu koje pekari kriju kao zmija noge: Idealno je uz kremasti fil sa sirom i spanaćem
Otkrivamo vam trik uz koji će vam pita biti ukusna kao iz najbolje pekare
Komentari(0)