PROVERENO NAJBOLJI RECEPT ZA DOMAĆI SATARAŠ: Idealan letnji ručak pun vitamina, svi mogu da ga jedu BEZ GRIŽE SAVESTI
Mislimo da ćete se složiti sa konstatacijom da ne postoji savršenije letnje jelo!
Sataraš je omiljeno jelo gotovo svima tokom visokih temperatura, jer sadrži puno povrća i osvežava. Osim toga, retko ko može da odolovi takvom ukusu, a odlično se kombinuje i sa bilo kojom vrstom mesa.
Sastojci:
- 2 veća crvena luka
- 4 žute paprike
- 4 zelene paprike
- 6 paradajza
- suncokretovo ulje za prženje
- so
- biber
Priprema:
Možda vas zanima:
SATARAŠ SA PILETINOM IZ RERNE: Ručak koji obara s nogu, a može da nahrani 5 odraslih osoba
Sataraš iz rerne se sprema veoma lako, a možete njime da nahranite pet odraslih osoba
KAD KAŽEMO BEĆARAC NE MISLIMO SAMO NA PESMU U ovom slučaju, sataraš, je staro jelo koje smo preuzeli od Mađara (FOTO/VIDEO)
Poslužuje se kao toplo predjelo, prilog jelu od mesa ili samostalan obrok uz pirinač ili krompir. Sataraš se takođe može jesti hladan.
Možda vas zanima:
SATARAŠ SA PILETINOM IZ RERNE: Ručak koji obara s nogu, a može da nahrani 5 odraslih osoba
Sataraš iz rerne se sprema veoma lako, a možete njime da nahranite pet odraslih osoba
KAD KAŽEMO BEĆARAC NE MISLIMO SAMO NA PESMU U ovom slučaju, sataraš, je staro jelo koje smo preuzeli od Mađara (FOTO/VIDEO)
Poslužuje se kao toplo predjelo, prilog jelu od mesa ili samostalan obrok uz pirinač ili krompir. Sataraš se takođe može jesti hladan.
Možda vas zanima:
SATARAŠ SA PILETINOM IZ RERNE: Ručak koji obara s nogu, a može da nahrani 5 odraslih osoba
Sataraš iz rerne se sprema veoma lako, a možete njime da nahranite pet odraslih osoba
KAD KAŽEMO BEĆARAC NE MISLIMO SAMO NA PESMU U ovom slučaju, sataraš, je staro jelo koje smo preuzeli od Mađara (FOTO/VIDEO)
Poslužuje se kao toplo predjelo, prilog jelu od mesa ili samostalan obrok uz pirinač ili krompir. Sataraš se takođe može jesti hladan.
Prvo treba pripremiti paradajze da im kasnije lakše ogulimo kožicu. U veću posudu na šporetu staviti vodu da proključa. Za to vreme paradajzu zaseći kožicu na četiri jednaka dela.
Kada voda proključa maknuti je sa strane, te u nju oprezno staviti paradajz. Ostaviti ih u vodi dok se drugo povrće čisti i seče.
Oguliti oba crvena luka pa ih narezati na režnjeve. Zatim žutim opranim paprikama ukloniti semenke, pa ih iseckati na trakice. Na isti način pripremiti i zelene paprike.
Ova pita je kraljica svake srpske kuhinje! Koreni sežu sve do Turske, za nju čak imaju i poseban naziv
Nema boljeg izbora od nje u ovim hladnim danima.
SAVRŠEN ZA SVEČANE TRENUTKE Slani rolat sa ajvarom, brzo i lako se pravi, a ukus pravi domaćinski
Slani rolati su uvek dobar izbor za predjelo a možete ukuse možete kombinovati na razne načine
RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
KRALJICA UKUSA Probajte rolovanu baklavu sa suvim šljivama
Neobičan je recept koji će vam odmah prirasti za srce.
Tri trika da vam slavski kolač bude najlepši: Ovo je recept koji će vam uspeti iz prvog pokušaja
Da bi slavski kolač lepo narastao, bio iznutra mekan, a spolja sa finom koricom koja ne puca, pripremite ga po već isprobanom receptu.
Komentari(0)