U kući i stanu se neće ni osetiti: Super CAKE za pripremu ribe bez neprijatnih mirisa koje morate probati
Kada pripremate ukusna riblja jela, jedan od glavnih izazova može biti kako se osloboditi neprijatnog mirisa koji se širi kuhinjom i domom
Priprema ukusnih i izuzetno zdravih ribljih jela može biti izazovna zbog neprijatnog mirisa koji se šire kuhinjom i domom. Miris pečene ili pržene ribe je tvrdokoran i teško se oslobađa, ostavljajući tragove kako u prostorijama, tako i na rukama i posuđu.
Za rešavanje ovog problema, postoji nekoliko jednostavnih trikova. Ako je riba duže stajala u posudi za pripremu, prokuvavanje crnog čaja u istoj će eliminisati neprijatan miris kao da ga nikada nije ni bilo.
Tokom pripreme, dodajte nekoliko kapi limunovog soka u ulje u kojem se riba prži ili peče, dok posudu u kojoj će se riba čuvati do služenja možete istrljati polovinom limuna kako biste neutralisali miris.
Možda vas zanima:
POSNA PROJA OD SAMO 4 SASTOJKA: Domaća, a najlepša - starinski recept koji se prenosi sa kolena na koleno
Domaća posna proja od četiri sastojka je najlepša, a recept se prenosi sa kolena na koleno
Starinska POSNA pita sa višnjama i makom: Poslastica koja vraća u detinjstvo posle prvog zalogaja (RECEPT)
Posna pita sa višnjama ima tako bogat i ukusan fil da ćete je praviti i kada prođu posni dani
Možda vas zanima:
POSNA PROJA OD SAMO 4 SASTOJKA: Domaća, a najlepša - starinski recept koji se prenosi sa kolena na koleno
Domaća posna proja od četiri sastojka je najlepša, a recept se prenosi sa kolena na koleno
Starinska POSNA pita sa višnjama i makom: Poslastica koja vraća u detinjstvo posle prvog zalogaja (RECEPT)
Posna pita sa višnjama ima tako bogat i ukusan fil da ćete je praviti i kada prođu posni dani
Možda vas zanima:
POSNA PROJA OD SAMO 4 SASTOJKA: Domaća, a najlepša - starinski recept koji se prenosi sa kolena na koleno
Domaća posna proja od četiri sastojka je najlepša, a recept se prenosi sa kolena na koleno
Starinska POSNA pita sa višnjama i makom: Poslastica koja vraća u detinjstvo posle prvog zalogaja (RECEPT)
Posna pita sa višnjama ima tako bogat i ukusan fil da ćete je praviti i kada prođu posni dani
Da biste uklonili miris sa ruku, talog od crne kafe je savršeno rešenje. Jednostavno ih istrljajte ovim talogom i operite sapunom.
Dok pripremate ribu, preporučljivo je otvoriti prozore kako bi se vazduh cirkulisao. Takođe možete napraviti prirodni osveživač prostorije kuvanjem vode sa koricom limuna, koju ćete zatim koristiti za osvežavanje vazduha u prostoriji.
Ako je potrebno brzo rešenje, sipajte sirće u posudu i ostavite da stoji u blizini mesta gde pržite ili pečete ribu, to može vam pomoći da brzo ukloniti neprijatne mirise.
(Espreso)
ČOBANSKI PASULJ SA TARE Ovakav sigurno niste probali, ukus će vas raspametiti
Za izreku "prost kao pasulj" ste sigurno čuli. Iako priprema pasulja nije neka posebna nauka, planiniski pasulj je malo više od prostog jela
NAJBRŽE LJUŠĆENJE PAPRIKA: Trikovi koji skraćuju put do ajvara
Evo kako da oljuštite pečene paprike za tili čas
TITOV AJVAR U DVE BOJE: Po receptu čuvenog kuvara Škrbe
I Tito je voleo ajvar! Doživotni predsednik SFRJ i osvedočeni gurman uživao je u ukusnim zalogajima, a omiljena zimnica spremala mu se u dve boje.
NAPRAVITE NAJBOLJU SRPSKU SARMU: Naše bake su koristile OVE TRIKOVE za najukusnije jelo
Tradicionalna jela su nam omiljena i ništa se ne može porediti sa njima. Kada pomislimo na pripremu kuvanog kiselog kupusa, odmah se setimo da ga naše mame i bake prave na najukusniji način i da njihovu pripremu ne može da zameni nijedna druga.
ZLATIBORSKI RECEPT ZA KISELE KRASTVAČIĆE ZA KOJIM SU RUSI ODLEPILI: Ove korake DOMAĆICE SA PLANINE su dugo ČUVALE
Ovo je recept za kisele krastavčiće koji će vas oduševiti
Komentari(0)