U kući i stanu se neće ni osetiti: Super CAKE za pripremu ribe bez neprijatnih mirisa koje morate probati
Kada pripremate ukusna riblja jela, jedan od glavnih izazova može biti kako se osloboditi neprijatnog mirisa koji se širi kuhinjom i domom
Priprema ukusnih i izuzetno zdravih ribljih jela može biti izazovna zbog neprijatnog mirisa koji se šire kuhinjom i domom. Miris pečene ili pržene ribe je tvrdokoran i teško se oslobađa, ostavljajući tragove kako u prostorijama, tako i na rukama i posuđu.
Za rešavanje ovog problema, postoji nekoliko jednostavnih trikova. Ako je riba duže stajala u posudi za pripremu, prokuvavanje crnog čaja u istoj će eliminisati neprijatan miris kao da ga nikada nije ni bilo.
Tokom pripreme, dodajte nekoliko kapi limunovog soka u ulje u kojem se riba prži ili peče, dok posudu u kojoj će se riba čuvati do služenja možete istrljati polovinom limuna kako biste neutralisali miris.
Možda vas zanima:
SPREMITE POSNE ČUPAVCE KOJI SE NE PEKU: Nema ko ne voli da ih spremi za SLAVU, a ovo je LAKŠI i BRŽI RECEPT
Recept za posne čupavce koji se ne peku je toliko jednostavan da uspeva i početnicima u kuhinji
Preliv od belog luka i oraha: Zaboravljeni postni dodatak iz Timočke krajine
U istočnoj Srbiji, žene su uz pasulj, proju i kuvani krompir služile jednostavan, ali snažan preliv – od belog luka, mlevenih oraha, sirćeta i vode. Oštar, jak i zdrav, bio je nezaobilazan u vreme posta.
Možda vas zanima:
SPREMITE POSNE ČUPAVCE KOJI SE NE PEKU: Nema ko ne voli da ih spremi za SLAVU, a ovo je LAKŠI i BRŽI RECEPT
Recept za posne čupavce koji se ne peku je toliko jednostavan da uspeva i početnicima u kuhinji
Preliv od belog luka i oraha: Zaboravljeni postni dodatak iz Timočke krajine
U istočnoj Srbiji, žene su uz pasulj, proju i kuvani krompir služile jednostavan, ali snažan preliv – od belog luka, mlevenih oraha, sirćeta i vode. Oštar, jak i zdrav, bio je nezaobilazan u vreme posta.
Možda vas zanima:
SPREMITE POSNE ČUPAVCE KOJI SE NE PEKU: Nema ko ne voli da ih spremi za SLAVU, a ovo je LAKŠI i BRŽI RECEPT
Recept za posne čupavce koji se ne peku je toliko jednostavan da uspeva i početnicima u kuhinji
Preliv od belog luka i oraha: Zaboravljeni postni dodatak iz Timočke krajine
U istočnoj Srbiji, žene su uz pasulj, proju i kuvani krompir služile jednostavan, ali snažan preliv – od belog luka, mlevenih oraha, sirćeta i vode. Oštar, jak i zdrav, bio je nezaobilazan u vreme posta.
Da biste uklonili miris sa ruku, talog od crne kafe je savršeno rešenje. Jednostavno ih istrljajte ovim talogom i operite sapunom.
Dok pripremate ribu, preporučljivo je otvoriti prozore kako bi se vazduh cirkulisao. Takođe možete napraviti prirodni osveživač prostorije kuvanjem vode sa koricom limuna, koju ćete zatim koristiti za osvežavanje vazduha u prostoriji.
Ako je potrebno brzo rešenje, sipajte sirće u posudu i ostavite da stoji u blizini mesta gde pržite ili pečete ribu, to može vam pomoći da brzo ukloniti neprijatne mirise.
(Espreso)
Posna šampita za slavu je najbolji izbor za desert: Kremasta, sočna, idealno se slaže uz domaću kafu
Šampita je stari kolač koji svi mi obožavamo, ali ako je spremite na ovaj način, moći ćete da je poslužite čak i za posnu slavu
Testo se ne diže? Ubacite ovu „magičnu“ stvar u kvasac i gledajte kako raste kao ludo za samo 5 minuta!
Testo se ne diže onako kako ste planirali? Ubacite ovu stvar u kvasac i gledajte kako raste kao ludo za samo 5 minuta. Trik koji uvek uspeva!
Srpska baka otkrila nikad brži recept za omiljeni kolač: Penasti užitak iz rerne koji topi svako srce!
Pečen kolač po želji obilno pospite prah šećerom koji ste zamirisali vanilom.
Da li imate 20 minuta? To je više nego dovoljno za najukusniju pitu sa mesom koju ćete ikad probati
Napravite ovu brzu i ukusna pitu sa mesom koja u trenu nestaje sa tanjira!
Kao iz poslastičarnice: Krempita za koju će vam svi tražiti recept, tajna je u ukusnom filu, topi se u ustima
Spremite krempitu kojoj niko neće odoleti.
Komentari(0)