U kući i stanu se neće ni osetiti: Super CAKE za pripremu ribe bez neprijatnih mirisa koje morate probati

Lepote Srbije

16:00

Gastronomija 0

Kada pripremate ukusna riblja jela, jedan od glavnih izazova može biti kako se osloboditi neprijatnog mirisa koji se širi kuhinjom i domom

U kući i stanu se neće ni osetiti: Super CAKE za pripremu ribe bez neprijatnih mirisa koje morate probati
Rina

Priprema ukusnih i izuzetno zdravih ribljih jela može biti izazovna zbog neprijatnog mirisa koji se šire kuhinjom i domom. Miris pečene ili pržene ribe je tvrdokoran i teško se oslobađa, ostavljajući tragove kako u prostorijama, tako i na rukama i posuđu.

Za rešavanje ovog problema, postoji nekoliko jednostavnih trikova. Ako je riba duže stajala u posudi za pripremu, prokuvavanje crnog čaja u istoj će eliminisati neprijatan miris kao da ga nikada nije ni bilo.

Tokom pripreme, dodajte nekoliko kapi limunovog soka u ulje u kojem se riba prži ili peče, dok posudu u kojoj će se riba čuvati do služenja možete istrljati polovinom limuna kako biste neutralisali miris.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Da biste uklonili miris sa ruku, talog od crne kafe je savršeno rešenje. Jednostavno ih istrljajte ovim talogom i operite sapunom.

Dok pripremate ribu, preporučljivo je otvoriti prozore kako bi se vazduh cirkulisao. Takođe možete napraviti prirodni osveživač prostorije kuvanjem vode sa koricom limuna, koju ćete zatim koristiti za osvežavanje vazduha u prostoriji.

Ako je potrebno brzo rešenje, sipajte sirće u posudu i ostavite da stoji u blizini mesta gde pržite ili pečete ribu, to može vam pomoći da brzo ukloniti neprijatne mirise.

(Espreso)

Tagovi:

Komentari(0)

Loading