2 CAKE DA PUNJENA PAPRIKA UVEK ISPADNE SAVRŠENO: Ne prelivajte je vodom, a u fil obavezno dodajte OVO
Učinite omiljeno tradicionalno jelo još ukusnijim, dodajući ove sastojke prilikom spremanja nadeva i preliva za punjene paprike.
Punjene paprike su jedno od najpopularnijih kuvanih jela u srpskoj kuhinji. Retko koji Srbin ne voli kombinaciju upečatljivog ukusa paprike i savršeno začinjenog mlevenog mesa, ali oni koji vole da eksperimentišu u kuhinji znaju da se i najlepši ukus može nadograditi i postati još bolji.
Donosimo vam dva trika uz koje će punjene paprike biti apsolutno savršene!
Voda u kojoj se kuvaju
Možda vas zanima:
NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
Možda vas zanima:
NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
Možda vas zanima:
NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
Nakon što se napune nadevom, paprike se kuvaju u vodi, a potom nalivaju vodom u kojoj se kuvaju, da bi se potom zapekle. Umesto vode, počnite da koristite goveđi bujon ili bistru supu od povrća.
Sličan efekat dobija se ako nalijete papriku vodom, a potom ubacite kockice za supu.
Nadev
Mađarski kuvari praktikuju dodavanje sitno seckane ispržene slanine u nadev od pirinča i mlevenog mesa. Slaninica će dati baš dobar šmek i podići ukus ovog tradicionalnog jela na sasvim novi nivo.
(Mondo)
Obogatite trpezu kafanskom belom čorbom: Sprema se očas posla, a ukus i miris osvajaju, vredi probati
Pileća bela čorba na kafanski način je jelo koje vraća sećanja na stara porodična okupljanja i toplinu domaće kuhinje i savršen je uvod u izdašan svečani ručak na slavi.
DA LI KISELI KUPUS MOŽE DA SE ZAMRZNE? Postoji nekoliko stvari koje treba da znate kako biste sačuvali njegov kvalitet
Zamrzavanje kiselog kupusa je odličan način da ga sačuvate za duže vreme, a sa pravilnim postupkom, možete uživati u njegovom ukusu i van sezone.
SVADBARSKI KUPUS NA STARINSKI NAČIN: Evo kako da spremite tradicionalno jelo koje mnogi jedu sa uživanjem (RECEPT)
Svadbarski kupus je tradicionalno jelo kome retko ko može da odoli. Nije težak za pripremu, a ukus mu je bogovski i cela porodica će uživati.
RECEPT ZA POSNU POGAČU: Meka kao duša, jednostavna za pripremu, a ukus će vas oduševiti
Ukoliko vam slava pada na post, a želite da oduševite goste preukusnom, mekanom pogačom, ovo je recept za vas.
Specijalitet kojem niko ne može odoleti: Majstorske piroške sa mesom iz rerne koje se prave bez kapi ulja
Tople i meke iznutra, a spolja zlatno rumene i hrskave.
Komentari(0)