Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah

10:00

Aktuelno 0

Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...

buđ
Shutterstock

Prvo morate utvrditi uzroke neprijatnih mirisa. Jedan od njih - vuče iz podruma sa zastarelim vodovodnim cevima. Ili možda loš miris vlage dolazi iz pukotina u kući. Ne može se isključiti ni sadašnji krov koji nije dovoljno saniran.

Takođe je vredno obratiti pažnju na rad ventilacije u stanu ili kući. Miris vlage mogao je da ostane i posle poplave, koju su napravile komšije sa poslednjeg sprata. Svakodnevno provetravanje je jedan od najčešćih metoda rešavanja problema. Ako je gljivica plesni namotana, onda u kući ostaje miris vlage. Tada dolaze u obzir narodni lekovi.

Ako u kupatilu prevlada miris, onda pripremite ovo rešenje.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Sprej protiv mirisa nastalog kao posledica vlage

Za jedan litar vode potrebno je 6 kašika sode bikarbone i par desetina kapi citrusnog ulja - grejpfruta, pomorandže, mandarine, limuna. Navlažite sunđer i obrišite pločice i pločice. Nema potrebe za ispiranjem.

Rešenje sirćeta će pomoći da se oslobodite mirisa u celom stanu. Pomešajte 1 šolju vode i pola šolje sirćeta, sipajte u bocu sa raspršivačem i poprskajte sve površine u kući.

Mešavina soli i mlevenog aktivnog uglja savršeno upija vlagu i, takoreći, suši prostoriju. Samo sipajte pola litra vode u kantu ili drugu posudu, dodajte dve kašike soli i kesicu aktivnog uglja. I stavite kantu na mesto gde se posebno oseća vlaga.

srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading