SAVET BAKA KOJI ZLATA VREDI: Uz ovaj jednostavan trik, skuvaćete savršeno jaje
Nema osobe koja ne zna da skuva jaja, samo se ubace u vodu i kroz desetak minuta budu gotova. Mada često se desi da nam neko jaje od prevelike toplote pukne,a kada se to desi, protein curi i vaš obrok neće više biti zdrav kao na početku.
Možda će vam delovati čudno, ali čačkalice su te koje će sprečiti da se vaš protein iz jaja razlike čak iako malo pukne. Nema objašnjena kako ovo delujem ali su primetili da metoda uvek funkcioniše i da je mnogi profesionalni kuvari koriste.
Dovoljno je da ubacite tri do pet komada zajedno u vodu sa jajima, a nakon što jaja budu ohlađena proverite da li su oštećena. Ono što je dodatno posebno važno jeste da jaja ne kuvate na najvišoj temperaturi, da bi jaja imala mesta za plutanje.
Da bi sprečili dodatno pucanje ljuske dodajte so i sirće dodatno u vodu.
POSNA PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA Brzo se sprema a još brže jede
Post privodimo kraju, ali nikad nije na odmet neki brz a ukusan posni recept, naročito ako je poslastica u pitanju.
EVO KAKO DA NAPRAVITE UKUSAN PREBRANAC, A DA SIGURNO USPE: I domaćicama POČETNICAMA ovo će biti lako!
Evo kako da napravite najslađi prebranac
POSNE KAKAO KUGLICE KOJE ĆE VAS ODUŠEVITI Savršenstvo ukusa koje je spremno za 15 minuta
Veliki petak je i dan veoma stogog posta, mnogi vernici poste samo na hlebu i vodi.
Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
ŠNICLE OD TIKVICA: Unesite potrebne vitamine i minerali i uživajte u preukusnom obroku (RECEPT/VIDEO)
Tikvice su izvanredan izvor vitamina C, magnezijuma, vitamina A, kalijuma, vlakana, fosfora, bakra i vitamina B2
Komentari(0)