OVAKO NAPRAVLJENE PRŽENICE NEĆE UPITI NI KAP ULJA: Recept koji je malo KO PROBAO zaludeće vas U SEKUNDI
Ako ne volite da ih jedete masne, onda je ovaj recept za prženice iz rerne pravo rešenje za vas
Većina majki kada nema ideju šta da spremi deci za doručak odluči se za prženice. U njima osim dece i odrasli uživaju, ali ono što mnogima smeta jeste što mogu da upiju puno ulja.
Ako ne volite da ih jedete masne, onda je ovaj recept za prženice iz rerne pravo rešenje za vas.
Biće hrskave spolja, a mekane iznutra i svaki zalogaj uz jogurt će se topiti u ustima.
Možda vas zanima:
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Za njihovu pripremu je potrebno malo sastojaka koje već imate kod kuće, ali recept za ove prženice se razlikuje od ostalih.
Možda vas zanima:
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Za njihovu pripremu je potrebno malo sastojaka koje već imate kod kuće, ali recept za ove prženice se razlikuje od ostalih.
Možda vas zanima:
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Za njihovu pripremu je potrebno malo sastojaka koje već imate kod kuće, ali recept za ove prženice se razlikuje od ostalih.
Sastojci:
Možda vas zanima:
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Za njihovu pripremu je potrebno malo sastojaka koje već imate kod kuće, ali recept za ove prženice se razlikuje od ostalih.
Možda vas zanima:
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Za njihovu pripremu je potrebno malo sastojaka koje već imate kod kuće, ali recept za ove prženice se razlikuje od ostalih.
3 jajeta
10 tanko sečenih kriški hleba
9 kašika mleka
5 kašika ulja + za premazivanje
prstohvat soli
Priprema:
U jednu dublju činiju umutite jaja i dodajte mleko i ulje.
Zatim, posolite smsu i dobro promešajte, da se sve sjedini.
Uzmite kršku hleba i umočite u smesu, zatim je odložite negde da odstoji 10-ak minuta. To ponovite i sa ostalim kriškama.
Nako što odstoje, poređajte kriške hleba na pleh i malo ih razdvojite. Nemojte zaboraviti da pleh obložite papirom za pečenje.
Kriške premažite sa gornje strane uljem uz pomoć četkice. Rernu uključite na 200 stepeni i sačekajte da se zagreje. Kada je dostigla temperaturu, ubacite prženice i pecite ih do 20 minuta.
Prženice možete poslužiti uz jogurt i sir i prepustite se predivnim ukusima pravog doručka.
Prijatno!
NAJLEPŠA POSLASTICA SA LEŠNIKOM ZA USKRS: Grilijaš torta - kremasta, raskošna, recept kakav samo može da se poželi
Grilijaš torta je najlepša poslastica sa lešnikom za Uskrs
POSNA PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA Brzo se sprema a još brže jede
Post privodimo kraju, ali nikad nije na odmet neki brz a ukusan posni recept, naročito ako je poslastica u pitanju.
EVO KAKO DA NAPRAVITE UKUSAN PREBRANAC, A DA SIGURNO USPE: I domaćicama POČETNICAMA ovo će biti lako!
Evo kako da napravite najslađi prebranac
POSNE KAKAO KUGLICE KOJE ĆE VAS ODUŠEVITI Savršenstvo ukusa koje je spremno za 15 minuta
Veliki petak je i dan veoma stogog posta, mnogi vernici poste samo na hlebu i vodi.
Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
Komentari(0)