LAKO, JEFTINO I BRZO Napravite preukusnu gibanicu od starog hleba koju će svi obožavati
vejedno je da li ćete praviti od belog, crnog ili integralnog hleba. U svakoj varijanti je dobro.

Ako vam se jede gibanica, a želite da uštedite, ovo je pravi recept za vas. Gibanica od starog hleba je idealna za doručak. Uz recimo, paradajz čorbu, može biti odlična i za ručak.
Svejedno je da li ćete praviti od belog, crnog ili integralnog hleba. U svakoj varijanti je dobro.
Možda vas zanima:

ZA DORUČAK ILI VEČERU - VI BIRATE Seljačka pita će vas oboriti s nogu ako je napravite na ovaj način
Kako bi korica bila hrskava, obavezno je prelijte istopljenim puterom.

ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.
Možda vas zanima:

ZA DORUČAK ILI VEČERU - VI BIRATE Seljačka pita će vas oboriti s nogu ako je napravite na ovaj način
Kako bi korica bila hrskava, obavezno je prelijte istopljenim puterom.

ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.
Možda vas zanima:

ZA DORUČAK ILI VEČERU - VI BIRATE Seljačka pita će vas oboriti s nogu ako je napravite na ovaj način
Kako bi korica bila hrskava, obavezno je prelijte istopljenim puterom.

ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.
Sastojci:
- 250g sira
- 4 jaja
- 1 šolja mleka
- malo ulja
- so
- biber
- susam
- domaća suva šunka po želji
Priprema:
Hleb se iseče na kriške. U činiji izmešamo sir, jaja, mleko, ulje, so i biber. U tu smešu umešamo kriške hleba i slažemo dok ne potrošimo sav materijal.
Ako vam ostane materijala prelijte to odgore. Vodite računa o tome što je hleb suv više ga umočite. Ako želite ili volite, na kraju pre pečenja, možete sve posuti susamom ili kimom.
Tepsija sa hlebom se stavlja u rernu zagrejanu na 200 stepeni, peče se oko pola sata ili dok hleb ne porumeni.

Objavljen recept za najgore srpsko jelo i Srbi su u šoku! Klasik je u Vojvodini, dok se drugima gadi
Na listi najgorih bile su visoko pozicionirane i pihtije, srpska salata...

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

Kako da prepoznate da li u trešnjama ima crva? Uz ovaj trik nikada nečete pogrešiti
Trešnje – zrele i mirisne – neodvojivi su deo vrelog leta

TAJNI RECEPT NAŠIH BAKA: Pogledajte šta su uvek stavljale u supu
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
Komentari(0)