NOVA METODA! CEO INTERNET JE POLUDEO ZA SVETLUCAVIM JAJIMA: Skuvajte ih u omiljenom napitku većine Srba - bićete ODUŠEVLJENI
Najnovija metoda farbanja jaja!

Kako se farbaju jaja u vinu?
Iz godine u godinu pojavljuju se nove popularne tehnike za šaranje uskršnjih jaja, a ovog puta na Internetu su korisnici su oduševljeni svetlucavim jajima. Ova "glamurozna" jaja su vrlo jednostavna za pripremu, a opet tako drugačija od klasično ofarbanih.
Sastojci:
500 ml belog vina
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Priprema:
Sipajte vino u šerpu, dodajte šećer, pa ubacite jaja. Uključite ringlu pa jaja pospite bojom za kolače. Lagano sve promešajte, pa kuvajte na umerenoj vatri oko pola sata bez poklopca. Nakon tog vremena poklopite, sklonite sa ringle i ostavite da odstoji preko noći. Ujutro jaja pažljivo izvadite na ubrus da se dobro osuše. Dok se budu sušila, lagano će dobijati sjaj i biće svetlucava od šećera koji se zalepio za ljusku.
Detalji u videu ispod:

Ovi čupavci nema šanse da budu suvi! Savremeniji recept nigde nećete naći, trik je u jednoj stvari
Trik je u tome što je biskvit mekan kao pamuk i ima iznenađenje iznutra koje ga čini savršenim!

TAJNA SRPSKOG DORUČKA KOJI DIŽE IZ MRTVIH: "Kačamak" je eliksir dugovečnosti, ali ovaj detalj ga čini nemogućim za pripremu kod kuće
Zlatno jelo koje su naši preci jeli vekovima: Otkrivamo zašto moderni kačamak nema isti ukus i kako ga spremiti na autentičan način.

CENA OVOG JELA U DREVNOJ SRBIJI BILA JE KAO DANAŠNJA ZLATNA POLUGA! Retka srpska poslastica "Manastirka" pravila se samo za BOŽIĆ i SKRIVA VELIKU TAJNU
Tajna starog kolača za koji se nekada moralo štedeti godinu dana: Recept preživeo vekove, a njegova vrednost nije u novcu, već u tri najluksuznija sastojka onog doba.

Domaće princes krofne kao iz poslastičarnice: Tradicionalni recept koji uvek uspeva
Princes krofne su pravi klasik među poslasticama koje mame osmehe i kod dece i kod odraslih, njihova lagana, hrskava korica i bogati, kremasti fil od vanile čine ih savršenim izborom za svaku svečanu priliku, ali i za one dane kada jednostavno želite da se počastite

RECEPT NAŠIH BAKA ZA KIFLICE KOЈE SU SVEŽE DANIMA: Tajni sastojak koji im daje mekanu teksturu i savršen je za užinu!
Zaboravite na kupovna peciva koja se već sutradan stvrdnu! Prava tajna domaće kuhinje leži u jednostavnosti i jednom ključnom sastojku. Otkrivamo recept za savršene, mekane, vazduшаste kiflice koje ostaju sveže danima – idealne za posao, put ili školu.
Komentari(0)