NOVA METODA! CEO INTERNET JE POLUDEO ZA SVETLUCAVIM JAJIMA: Skuvajte ih u omiljenom napitku većine Srba - bićete ODUŠEVLJENI
Najnovija metoda farbanja jaja!

Kako se farbaju jaja u vinu?
Iz godine u godinu pojavljuju se nove popularne tehnike za šaranje uskršnjih jaja, a ovog puta na Internetu su korisnici su oduševljeni svetlucavim jajima. Ova "glamurozna" jaja su vrlo jednostavna za pripremu, a opet tako drugačija od klasično ofarbanih.
Sastojci:
500 ml belog vina
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Priprema:
Sipajte vino u šerpu, dodajte šećer, pa ubacite jaja. Uključite ringlu pa jaja pospite bojom za kolače. Lagano sve promešajte, pa kuvajte na umerenoj vatri oko pola sata bez poklopca. Nakon tog vremena poklopite, sklonite sa ringle i ostavite da odstoji preko noći. Ujutro jaja pažljivo izvadite na ubrus da se dobro osuše. Dok se budu sušila, lagano će dobijati sjaj i biće svetlucava od šećera koji se zalepio za ljusku.
Detalji u videu ispod:

PITA SA PEČURKAMA KAO IZ SNOVA: Uz ovakvu pripremu je NIKAD UKUSNIJA (VIDEO) (RECEPT)
Pita se najčešće pravi od šampinjona, zato što je njihova cena najpristupačnija, a i zato što se mogu bez problema jesti u tim količinama

Plavi biser planina: Tajne i lekovita moć srpske borovnice i recept za tradicionalnu pitu
Sitna, tamnoplava bobica koja krije izuzetnu lekovitost i vekovima je hranila planince i čuvala njihovo zdravlje.

Zaboravljeni recept iz srpskih planina: Kako se nekada spremala jagnjetina iz vrelog luga
Starinski način pečenja mesa u zagrejanoj zemlji čuvao je sočnost i miris jagnjetine kakav danas retko možemo da probamo.

KORAK PO KORAK DO SAVRŠENOG POSNOG PREBRANCA ZA BADNJI DAN: Samo pratite uputstvo, nema šanse da pogrešite (RECEPT)
Tradicionalni prebranac na najprostiji način - recept koji ćete prepisati u svesku

Vranjske mantije: Pita koja se jede prstima
Južnosrpski specijalitet koji spaja mekano testo, sočan fil i miris domaće kuhinje
Komentari(0)