NOVA METODA! CEO INTERNET JE POLUDEO ZA SVETLUCAVIM JAJIMA: Skuvajte ih u omiljenom napitku većine Srba - bićete ODUŠEVLJENI
Najnovija metoda farbanja jaja!

Kako se farbaju jaja u vinu?
Iz godine u godinu pojavljuju se nove popularne tehnike za šaranje uskršnjih jaja, a ovog puta na Internetu su korisnici su oduševljeni svetlucavim jajima. Ova "glamurozna" jaja su vrlo jednostavna za pripremu, a opet tako drugačija od klasično ofarbanih.
Sastojci:
500 ml belog vina
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Možda vas zanima:

Ofarbala uskršnja jaja PIRINČEM i sve oduševila prizorom - Veoma brz i jeftin način za MAGIČNU šaru
Uskrs se bliži, potrebno je sakupiti što više kreativnih ideja kako biste imali što lepše dekorisana jaja, a sve u svemu ovaj posao, ponekad je i povod da se ljudi u porodici okupe i rade zajedno nešto zabavno, kreativno i na kraju korisno.

Da li treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Da li za Vaskrs treba farbati paran ili neparan broj jaja?
Priprema:
Sipajte vino u šerpu, dodajte šećer, pa ubacite jaja. Uključite ringlu pa jaja pospite bojom za kolače. Lagano sve promešajte, pa kuvajte na umerenoj vatri oko pola sata bez poklopca. Nakon tog vremena poklopite, sklonite sa ringle i ostavite da odstoji preko noći. Ujutro jaja pažljivo izvadite na ubrus da se dobro osuše. Dok se budu sušila, lagano će dobijati sjaj i biće svetlucava od šećera koji se zalepio za ljusku.
Detalji u videu ispod:

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

I za vreme posta najveći gurmani mogu da uživaju: Sarma prste da poližete, ona s mesom vam više neće pasti na pamet
Posna trpeza može biti podjednako ukusna kao i mrsna.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.

KRALJICA SRPSKE TRPEZE Najbolji recept za lisnatu pogaču
Lisnata pogača je kraljica domaćih trpeza – mekana, slojevita i prepuna ukusa, topi se u ustima i mami mirisom iz rerne.
Komentari(0)