NAJBRŽE I NAJJEFTINIJE POSNE KUGLICE: Poslužite ih na slavskoj trpezi i gosti će da se raspamete!
Kakva god prilika da je u pitanju, ovi ukusni kolačići će svakoga oduševiti.

Ovaj recept je vrlo kratak, sprema se i za posne slave, ali i kada nenadano imate goste, a nemate mnogo sastojaka, a ni novca za njih.
Sastojci:
- 2 krompira
- 2 kašike margarina
- vanilin šećer
- 200 g kokosovog brašna
- 250 g šećera u prahu
Priprema:
Možda vas zanima:

NEKADA JE BILA NEZAOBILAZNA NA SLAVSKOJ TRPEZI Starinski recept za tortu koju će svi obožavati, sočna je i preukusna (VIDEO)
Prepuna svilenkastog fila, oduševiće sve istinske ljubitelje jakih, kremastih i čokoladnih poslastica.

SLATKE I SOČNE, PO RECEPTU NAŠIH BAKA Napravite slatkiš koji su u Jugoslaviji svi obožavali (VIDEO)
Sigurno će ih svi ukućani obožavati.
Možda vas zanima:

NEKADA JE BILA NEZAOBILAZNA NA SLAVSKOJ TRPEZI Starinski recept za tortu koju će svi obožavati, sočna je i preukusna (VIDEO)
Prepuna svilenkastog fila, oduševiće sve istinske ljubitelje jakih, kremastih i čokoladnih poslastica.

SLATKE I SOČNE, PO RECEPTU NAŠIH BAKA Napravite slatkiš koji su u Jugoslaviji svi obožavali (VIDEO)
Sigurno će ih svi ukućani obožavati.
Možda vas zanima:

NEKADA JE BILA NEZAOBILAZNA NA SLAVSKOJ TRPEZI Starinski recept za tortu koju će svi obožavati, sočna je i preukusna (VIDEO)
Prepuna svilenkastog fila, oduševiće sve istinske ljubitelje jakih, kremastih i čokoladnih poslastica.

SLATKE I SOČNE, PO RECEPTU NAŠIH BAKA Napravite slatkiš koji su u Jugoslaviji svi obožavali (VIDEO)
Sigurno će ih svi ukućani obožavati.
Oljuštiti i skuvati krompir, a potom ga propasirati, dodati margarin i izmešati. Zatim dodati šećer u prahu, vanilin šećer i kokosovo brašno, pa sve dobro izmešati. Praviti kuglice i valjati ih u kokosovo brašno.
Prijatno.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

TAJNA SRPSKOG DORUČKA KOJI DIŽE IZ MRTVIH: "Kačamak" je eliksir dugovečnosti, ali ovaj detalj ga čini nemogućim za pripremu kod kuće
Zlatno jelo koje su naši preci jeli vekovima: Otkrivamo zašto moderni kačamak nema isti ukus i kako ga spremiti na autentičan način.

CENA OVOG JELA U DREVNOJ SRBIJI BILA JE KAO DANAŠNJA ZLATNA POLUGA! Retka srpska poslastica "Manastirka" pravila se samo za BOŽIĆ i SKRIVA VELIKU TAJNU
Tajna starog kolača za koji se nekada moralo štedeti godinu dana: Recept preživeo vekove, a njegova vrednost nije u novcu, već u tri najluksuznija sastojka onog doba.

Domaće princes krofne kao iz poslastičarnice: Tradicionalni recept koji uvek uspeva
Princes krofne su pravi klasik među poslasticama koje mame osmehe i kod dece i kod odraslih, njihova lagana, hrskava korica i bogati, kremasti fil od vanile čine ih savršenim izborom za svaku svečanu priliku, ali i za one dane kada jednostavno želite da se počastite

RECEPT NAŠIH BAKA ZA KIFLICE KOЈE SU SVEŽE DANIMA: Tajni sastojak koji im daje mekanu teksturu i savršen je za užinu!
Zaboravite na kupovna peciva koja se već sutradan stvrdnu! Prava tajna domaće kuhinje leži u jednostavnosti i jednom ključnom sastojku. Otkrivamo recept za savršene, mekane, vazduшаste kiflice koje ostaju sveže danima – idealne za posao, put ili školu.

Stari recept za bakinu štrudlu: Da vam kuća zamiriše na dom, spremite ovaj nezaboravni desert
Umesto mlevenih oraha možete da koristite mleveni mak
Komentari(0)