KAJGANA JE NAJBOLJI OBROK ZA POČETAK DANA Kako napraviti NAJZDRAVIJU verziju iste uz samo jedan neobičan sastojak (RECEPT)
Najzdravija jaja su ona bogata omega 3 kiselinama, kao i domaća jaja od naših deka i baka. Želeli bismo da vas upozorimo da su tri jaja dnevno sasvim dovoljna, i da ne bi trebalo prekoračiti tu dozu. Ukoliko vam se baš jedu, pokušajte bez žumanca.

Nema Srbina koji ne voli da jede kajganu.
Naročito za doručak, jer nema ništa bolje za početak dana.
Morate da je probate na ovaj način što pre.
Možda vas zanima:

STARI SU STALNO KORISTILI OVAJ TRADICIONALNI IZRAZ Zašto nas nešto košta kao Svetog Petra kajgana?
Ovaj izraz uglavnom svi koriste kada hoćemo da kažemo da je nešto prekupo ili da ste nešto pretplatili, a postoje nekoliko anegdota za ovaj izraz

NIKAKO NE PROSIPAJTE VODU U KOJOJ STE KUVALI JAJA! Evo i zašto
Iskoristite je za nešto drugo u vašem domaćinstvu!
Možda vas zanima:

STARI SU STALNO KORISTILI OVAJ TRADICIONALNI IZRAZ Zašto nas nešto košta kao Svetog Petra kajgana?
Ovaj izraz uglavnom svi koriste kada hoćemo da kažemo da je nešto prekupo ili da ste nešto pretplatili, a postoje nekoliko anegdota za ovaj izraz

NIKAKO NE PROSIPAJTE VODU U KOJOJ STE KUVALI JAJA! Evo i zašto
Iskoristite je za nešto drugo u vašem domaćinstvu!
Možda vas zanima:

STARI SU STALNO KORISTILI OVAJ TRADICIONALNI IZRAZ Zašto nas nešto košta kao Svetog Petra kajgana?
Ovaj izraz uglavnom svi koriste kada hoćemo da kažemo da je nešto prekupo ili da ste nešto pretplatili, a postoje nekoliko anegdota za ovaj izraz

NIKAKO NE PROSIPAJTE VODU U KOJOJ STE KUVALI JAJA! Evo i zašto
Iskoristite je za nešto drugo u vašem domaćinstvu!
Pošto se jaja mogu spremati na hiljade načina, preporučićemo dobro poznat obrok koji ne samo da je dobar za zdravlje, već ga možete spremiti dok se oblačite – kajgana.
Sastojci:
3 jaja, umućena
1 kašičica suncokretovog ulja
1 kašičica putera
Priprema:
Razmućena jaja dobro začinite solju i biberom. Zagrejte ulje i puter u tiganju na srednje niskoj temperaturi dok se puter ne otopi i ne zapeni.
Sipajte jaja u tiganj, lagano nagnite tiganj sa jedne strane na drugu kako bi jaja potpuno prekrila površinu tiganja. Ostavite smešu da se kuva oko 20 sekundi, a zatim je isecite po sredini.
Ponovite još jednom ili dva puta dok se jaja ne stvrdnu.
U ovom trenutku omlet možete napuniti čime želite – malo narendanog sira, sveže začinsko bilje, dinstane pečurke ili dimljeni losos zvuče kao ukusna ideja. Raštrkajte fil po vrhu omleta i lagano ga preklopite lopaticom.
Stavite omlet na tanjir i uživajte u brzom i zdravom doručku!
Prijatno!
Izvor: Najžena
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

Trik zlata vredan: Domaćice, evo kako da vam gibanica uvek bude vazdušasta, tako je jednostavno
Ukoliko želite da vam gibanica bude mekana i vazdušasta ovo obavezno uradite.

ČUVAR SPRSKOG IDENTITETA Pastirsko jelo jedinstvenog ukusa
Nikad lakše za spremanje

Savet kuvara zlata vredan: Evo kako da vam palačinke uvek budu tanke i mekane, ovo mora da znate
Ako želite mekane i tanke palačinke, morate da pazite na nekoliko stvari.

TRIK ZA POHOVANE ŠNICLE: Dodajte jedan jeftini sastojak i ono će se žuteti kao dukat
Tajna iskusnih domaćica

Tajni sastojak koji će tikvice učiniti neodoljivim: Dobajte u jaja ovo i nećete znati kad vam je dosta ovog jela
Ovaj recept morate probati.
Komentari(0)