KOLAČ SA JABUKAMA KOJI JE GOTOV ZA SAMO 20 MINUTA: Bez brašna, jaja i mleka - najbolja poslastica za hladne dane
Kolač sa jabukama koji je gotov za samo 20 minuta se sprema bez brašna, jaja i mleka, a najbolja je poslastica za hladne dane

Hladan vikend je pred nama, a osim dobrog ručka koji ćete spremiti svojoj porodici, tu je naravno i jedna poslastica.
Kremaste kolače sa čokoladom osim dece, ni odrasli ne mogu da odbiju zbog ukusa koji očaravaju na prvi zalogaj.
Jedan takav voćni je sada pred vama, a radi se o kolaču sa jabukama.
Možda vas zanima:

Marikin kolač sa jabukama: Recept sa Palića star preko 100 godina
Lagana i ukusna poslastica koju je gospođa Marika pronašla u, preko sto i više godina staroj, mađarskoj kuvarici svoje bake.

ZA OVAJ KOLAČ POTREBAN VAM JE ČEP OD FLAŠE Slatkiš koji je cela Jugoslavija obožavala, a pravi se lako i brzo (VIDEO)
Potrebno vam je oko 20 minuta za pripremu, a na kraju ćete sigurno biti oduševljeni rezultatom.
Možda vas zanima:

Marikin kolač sa jabukama: Recept sa Palića star preko 100 godina
Lagana i ukusna poslastica koju je gospođa Marika pronašla u, preko sto i više godina staroj, mađarskoj kuvarici svoje bake.

ZA OVAJ KOLAČ POTREBAN VAM JE ČEP OD FLAŠE Slatkiš koji je cela Jugoslavija obožavala, a pravi se lako i brzo (VIDEO)
Potrebno vam je oko 20 minuta za pripremu, a na kraju ćete sigurno biti oduševljeni rezultatom.
Možda vas zanima:

Marikin kolač sa jabukama: Recept sa Palića star preko 100 godina
Lagana i ukusna poslastica koju je gospođa Marika pronašla u, preko sto i više godina staroj, mađarskoj kuvarici svoje bake.

ZA OVAJ KOLAČ POTREBAN VAM JE ČEP OD FLAŠE Slatkiš koji je cela Jugoslavija obožavala, a pravi se lako i brzo (VIDEO)
Potrebno vam je oko 20 minuta za pripremu, a na kraju ćete sigurno biti oduševljeni rezultatom.
Ne treba vam ni brašno, ni jaja, a ni mleko.
Gotov je za 20 minuta.
Jednostavna je priprema, a ovo su sastojci za recept:
slatka pavlaka
1 kg jabuka
keks
15 kašika šećera
još 3-4 kašike šećera
3 pudinga od vanile
Priprema:
Očišćene jabuke skuvajte sa 15 kašika šećera.
Procedite i sa štapnim mikserom propasirajte.
Na vodi u kojoj ste kuvali jabuke skuvajte 3 pudinga sa malo šećera.
Izmešajte jabuke i puding.
Neka vam osnova bude obični keks, preko stavite fil do jabuka a po vrhu možete staviti umućenu slatku pavlaku, a možete i seckane orahe.
Idealan kolač za hladne dane.

Preukusna poslastica – bez pečenja i kuvanja fila: Recept za lažne RUSKE KAPE koji će obožavati svi ukućani
Jednostavnije se priprema od klasičnih ruskih kapa, a ukus je podjednako božanstven

Zašto je Jezekiljev hleb simbol zdravlja i dugovečnosti– Biblijski recept star više od 2.500 godina
U Starom zavetu, u Knjizi proroka Jezekilja, zapisana je jedna od najstarijih poznatih receptura za hleb. U poglavlju 4, stihu 9 stoji: „Uzmi pšenicu i ječam, pasulj i sočivo, proso i raž, pa ih stavi u jednu posudu i od njih sebi ispeci hleb.“ Ovaj biblijski stih postao je osnova za tzv. Jezekiljev hleb – vekovni simbol hrane koja istovremeno hrani telo i dušu.

Samo ovako se pravi domaća srpska sarma: Tradicionalni recept svaki gurman mora da zna, od ovoga nema boljeg!
Domaća sarma je omiljeno jelo svih generacija, a mladi je sve ređe spremaju

Vazdušaste i mekane cimet rolnice koje se tope u ustima: Svaki zalogaj pravo je uživanje, a recept uspeva baš svima
Slatkiš od kojeg nećete moći da se odvojite kad ga jednom probate.

Slatkiš gotov za samo 20 minuta: Ova posna bajadera topi se u ustima i postaće kraljice vaše slavske trpeze (RECEPT)
Recept za posnu bajaderu brzo se i jednostavno sprema
Komentari(0)