Starinski recept za najbolji sutlijaš, poslastica uz koju su odrasle generacije: Brzo se pravi, a još brže smaže
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.

Poslastica koja se brzi pravi, a recept nikad lakši.
Kad god vam se prijede nešto slatko, tu je dobri stari sutlijaš i to po pravom starinskom receptu.
Potrebno je:
1 l mleka
Možda vas zanima:

Starinski recept za sutlijaš koji odmah vraća u detinjstvo: Tradicionalna receptura naših baki i mama
Donosimo vam starinski recept naših baka i mama za preukusni sutlijaš koji vraća u detinjstvo.

PRAVI STARINSKI RECEPT ZA SUTLIJAŠ: Svaka domaćica ga pravi ali retko koja zna OVAJ TRIK tajna je u JEDNOM SASTOJKU
Sutlijaš je starinska poslastica koja je svima omiljena, jer nas njegov ukus obično vraća u detinjstvo.
Možda vas zanima:

Starinski recept za sutlijaš koji odmah vraća u detinjstvo: Tradicionalna receptura naših baki i mama
Donosimo vam starinski recept naših baka i mama za preukusni sutlijaš koji vraća u detinjstvo.

PRAVI STARINSKI RECEPT ZA SUTLIJAŠ: Svaka domaćica ga pravi ali retko koja zna OVAJ TRIK tajna je u JEDNOM SASTOJKU
Sutlijaš je starinska poslastica koja je svima omiljena, jer nas njegov ukus obično vraća u detinjstvo.
Možda vas zanima:

Starinski recept za sutlijaš koji odmah vraća u detinjstvo: Tradicionalna receptura naših baki i mama
Donosimo vam starinski recept naših baka i mama za preukusni sutlijaš koji vraća u detinjstvo.

PRAVI STARINSKI RECEPT ZA SUTLIJAŠ: Svaka domaćica ga pravi ali retko koja zna OVAJ TRIK tajna je u JEDNOM SASTOJKU
Sutlijaš je starinska poslastica koja je svima omiljena, jer nas njegov ukus obično vraća u detinjstvo.
150 g pirinča
100 g šećera
1 kesica vanilin šećera
Prstohvat soli
limunova kora
cimet
Priprema:
Operite pirinač. Mleko zagrejte u šerpi pa kad krene da vri stavite pirinač i prstohvat soli. Onda kuvajte na tihoj vatri, 30 do 40 minuta, uz povremeno mešanje, dok pirinač ne omekša. Potom umešajte šećer, vanilin šećer i limunovu koru, pa mešajte dok se ne otopi. Skinite sa vatre pa prebacite sutlijaš u činije i pustite da se prohladi. Pospite sutlijaš cimetom.

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.
Komentari(0)