RAZLJEVUŠA JE PITA KOJA JE KOMBINACIJA OMLETA, PROJE I HLEBA: Ovako preukusno testo se pravi za 20 minuta
Savršena kombinacija ukusa idealna za doručak kada nemate svež hleb ili kada vam se jede nešto jednostavno, a tako ukusno.

Kako najbolje opisati pitu Razljevušu? Ona je savršena kombinacija onleta, proje i mekanog hleba i savršena je opcija za doručak, a voleće je i najmlađi.
Potrebno je pomešati sve ove sastojke, a pleh premazati pre nego što se izlije smesa u njega.
Sastojci
Možda vas zanima:

PREBRANAC NA BAKIN NAČIN: Ovakav još niste probali (VIDEO)
Tako je sladak da ćete "obrisati" tanjire

POSNI NAMAZ NA VODI OBARA S NOGU: Jeftin, zdrav i gotov za nekoliko minuta
U vreme strogog posta često ponestane ideja za ukusne obroke na vodi.
Možda vas zanima:

PREBRANAC NA BAKIN NAČIN: Ovakav još niste probali (VIDEO)
Tako je sladak da ćete "obrisati" tanjire

POSNI NAMAZ NA VODI OBARA S NOGU: Jeftin, zdrav i gotov za nekoliko minuta
U vreme strogog posta često ponestane ideja za ukusne obroke na vodi.
Možda vas zanima:

PREBRANAC NA BAKIN NAČIN: Ovakav još niste probali (VIDEO)
Tako je sladak da ćete "obrisati" tanjire

POSNI NAMAZ NA VODI OBARA S NOGU: Jeftin, zdrav i gotov za nekoliko minuta
U vreme strogog posta često ponestane ideja za ukusne obroke na vodi.
šolja brasna tip “500”
2 jajeta
1/2 praška za pecivo
prstohvat soli
kašika kajmaka
-kašika masti (plus mast za podmazivanie pleha)
-3/4 šolje mleka
-250 g izmrvljenog sira
Peći na 200 stepeni 15-20 min, gotovo je kada lepo porumeni. Prijatno!

Ovo je najstariji recept za mladenčiće! Obavezni su sutra, a ukusnije nećete naći na internetu
Ovi jednostavni, ali mirisni i mekani kolači, savršeni su uz čaj ili kafu, a mogu se pripremati i za druge svečane prilike.

RAZLJEVUŠA JE PITA KOJA JE KOMBINACIJA OMLETA, PROJE I HLEBA: Ovako preukusno testo se pravi za 20 minuta
Savršena kombinacija ukusa idealna za doručak kada nemate svež hleb ili kada vam se jede nešto jednostavno, a tako ukusno.

"MAČIJE OČI" JE KOLAČ KOJI JE SVAKA DOMAĆICA U JUGOSLAVIJI PRAVILA: Toliko je kremast, a banana mu daje šmek koji se ne zaboravlja
Donosimo vam najbolji recept za kolač "Mačije oči

Najukusnija gibanica i to bez jaja: Vaša posna trpeza biće neodoljiva, sa ovim receptom nema greške
Ukoliko ne jedete hranu životinjskog porekla, ne morate da se odričete svojih omiljenih jela, a gibanica je svakako jedno od onih kojima niko ne može da odoli, zar ne?

PREBRANAC NA BAKIN NAČIN: Ovakav još niste probali (VIDEO)
Tako je sladak da ćete "obrisati" tanjire
Komentari(0)