Ovu biljku svaka žena treba da ima, ublažava bolove i deluje na ŽENSKI REPRODUKTIVNI SISTEM

Lepote Srbije

13:00

Aktuelno 0

Divlji jam je biljka koja se koristi kao lek još od vremena Asteka i Maja, a pripada vrsti tropske puzavice. Ublažava bolove jer ima sedativno dejstvo, ali je poznata po izuzetno lekovitom dejstvu na balans ženskih hormona.

Ovu biljku svaka žena treba da ima, ublažava bolove i deluje na ŽENSKI REPRODUKTIVNI SISTEM
Shutterstock

Ekstrakt ove biljke  supstancu diosgenin (DHEA) koji je veoma sličan ženskom hormonskom progesteronu i u njegovom nedostatku može se zameniti, na potpuno prirodan način. 

Zato ga neki stručnjaci preporučuju kao hormonsku terapiju kod problema vezanih za trudnoću, menopauzu, endometrije materice kao i drugih ginekoloških problema.

Kod predmenstrualnih problema, ova biljka može ublažiti bolove jer ima sedativno dejstvo.

Poboljšava raspoloženje

Divlji jam uveliko je poznat po svom efektu širenja tkiva u ženskim grudima čime dolazi do njihovog povećanja i stezanja na prirodan način. Drugi pozitivni efekti su poboljšano raspoloženje, bubrenje usana (usled uticaja estrogena) i čišćenje kože od pega i drugih mana.

Ovu biljku svaka žena treba da ima, ublažava bolove i deluje na ŽENSKI REPRODUKTIVNI SISTEM Shutterstock
 

Ova lepa biljka utiče i na usporavanje starenja, jačanje imuniteta, regulisanje i sniženje krvnog pritiska, otklanja preveliki umor i blagotvorno deluje kod sprečavanja simptoma Alchajmerove bolesti...

Nemojte sami da mešate ovu biljku sa drugim biljkama

Nećete je pronaći na pijaci i nije preporučljivo sami da je mešate sa drugim biljkama, ali u kombinaciji sa konopljikom, hmeljem i cimicifugom, ublažava siptome povezane sa menopauzom, kao što su talasi vrućine (valunzi), znojenje i nemir. Tu kombinaciju ćete naći u femisan gold kapsulama. 

Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja u kapsulama sa ekstraktom konopljike, divljeg jama, cimicifuge, žen šena, hmelja i anđelike, namenjen ženama tokom perimenopauze i menopauze, koji doprinosi hormonskoj ravnoteži i ublažavanju simptoma povezanih s klimakterijumom.

Komentari(0)

Loading