KONOBARICA: "Kada želimo da gosti odu, koristimo OVAJ TRIK"
Mnogi komentatori složili su se da koriste isti trik...

Rad u restoranu može biti naporan, posebno ako imate posla sa zahtevnim mušterijama koje vam posao čine još težim nego što bi trebao biti. Ipak, jedna konobarica sada je otkrila da postoji trik koji konobari koriste kada imaju posla sa stolom mušterija koje ne vole, a to bi vam moglo pomoći da shvatite da li ste vi problem kada idete na ručak.
Naime, kako je prošle godine objavio "Mirror", konobarica je postavila viralni video na TikToku u kojem je rekla da unapred ispisuje račun za stolove za koje želi da brzo napuste mesto, umesto da čeka da oni to zatraže.
Obično, kada zatražite račun u restoranu, vaš konobar će otići do svog računara da ga ispiše i donese vam ga, ali ako ga odmah izvadi iz džepa čim ga zatražite, to možda znači da vam diskretno nagoveštava da požurite i odete.
Možda vas zanima:

Prvi restorani u Srbiji – Gde su se nekada jela najbolja jela?
Kako su izgledali prvi ugostiteljski objekti u Srbiji

DA POTROŠITE VIŠE: Znate li zašto konobari prvo iznose hleb
Konobari u restoranu prvo na sto iznose hleb, a gosti na obrok čekaju još neko vreme. Iako su mnogi misli da je razlog tome neki kafanski bonton, reč je o triku koji su osmislili ugostitelji da bi povećali zaradu.
Možda vas zanima:

Prvi restorani u Srbiji – Gde su se nekada jela najbolja jela?
Kako su izgledali prvi ugostiteljski objekti u Srbiji

DA POTROŠITE VIŠE: Znate li zašto konobari prvo iznose hleb
Konobari u restoranu prvo na sto iznose hleb, a gosti na obrok čekaju još neko vreme. Iako su mnogi misli da je razlog tome neki kafanski bonton, reč je o triku koji su osmislili ugostitelji da bi povećali zaradu.
Možda vas zanima:

Prvi restorani u Srbiji – Gde su se nekada jela najbolja jela?
Kako su izgledali prvi ugostiteljski objekti u Srbiji

DA POTROŠITE VIŠE: Znate li zašto konobari prvo iznose hleb
Konobari u restoranu prvo na sto iznose hleb, a gosti na obrok čekaju još neko vreme. Iako su mnogi misli da je razlog tome neki kafanski bonton, reč je o triku koji su osmislili ugostitelji da bi povećali zaradu.
Konobarica, koja objavljuje pod korisničkim imenom "tastyriah", podelila je video sebe kako drži račun i napisala: "Kada gosti kažu 'mogu li dobiti račun', ali ja ga izvučem iz džepa jer sam čekala da odete iz mog dela restorana."

KAD JE VODITELJKA "SLAGALICE" PROČITALA OVO PITANJE, NASTAO JE MUK: Pola Srbije isto NEMA POJMA da da odgovor na ovo LAKO PITANJE
Igra "Ko zna, zna", koja u kvizu "Slagalica" donosi najviše poena takmičarima je u sinoćnoj epizodi zadala i najviše muka. I to sve zbog jednog pitanja. Kada ga je voditeljka pročitala, oba takmičara su se samo namrštila i nisu ni pokušali da odgovore.

Srpska snajka iz Ugande se udala za Dušana iz Ivanjice: Na jednu stvar u našoj zemlji nikako da se navikne
Njihova priča ostaje kao podsećanje da kada se dvoje ljudi pronađu, nijedna daljina nije prevelika, pa čak ni kulturološka.

Biljka planine tajni: Rtanjski čaj za zdravlje i snagu
Na obroncima mistične planine Rtanj raste rtanjski čaj, endemska biljka koja je vekovima bila dragocen saveznik u narodnoj medicini i jedan od najpoznatijih simbola ovog kraja.

Vilino kolo i verovanja o vilama u srpskoj tradiciji
Od davnina, narodna mašta nastanjivala je planinske vrhove, izvore i šume vilama – prelepim i moćnim bićima koje su istovremeno darivale i kažnjavale, štitile i iskušavale.

U OVOM KRAJU SRBIJE KAD SMRT U FAMILIJI IDE PO REDU, SPREME PRASE I MUZIKU?! Oni su Crno dugme a na groblju su svirali čak i KOLO
Do sada su u Srbiji viđeni profesionalni fotografi, snimatelji ali i udovice na sahranama koje najbliži krug rodbine unajmi tog tužnog dana.
Komentari(0)