KONOBARICA: "Kada želimo da gosti odu, koristimo OVAJ TRIK"
Mnogi komentatori složili su se da koriste isti trik...
Rad u restoranu može biti naporan, posebno ako imate posla sa zahtevnim mušterijama koje vam posao čine još težim nego što bi trebao biti. Ipak, jedna konobarica sada je otkrila da postoji trik koji konobari koriste kada imaju posla sa stolom mušterija koje ne vole, a to bi vam moglo pomoći da shvatite da li ste vi problem kada idete na ručak.
Naime, kako je prošle godine objavio "Mirror", konobarica je postavila viralni video na TikToku u kojem je rekla da unapred ispisuje račun za stolove za koje želi da brzo napuste mesto, umesto da čeka da oni to zatraže.
Obično, kada zatražite račun u restoranu, vaš konobar će otići do svog računara da ga ispiše i donese vam ga, ali ako ga odmah izvadi iz džepa čim ga zatražite, to možda znači da vam diskretno nagoveštava da požurite i odete.
Možda vas zanima:
Prvi restorani u Srbiji – Gde su se nekada jela najbolja jela?
Kako su izgledali prvi ugostiteljski objekti u Srbiji
DA POTROŠITE VIŠE: Znate li zašto konobari prvo iznose hleb
Konobari u restoranu prvo na sto iznose hleb, a gosti na obrok čekaju još neko vreme. Iako su mnogi misli da je razlog tome neki kafanski bonton, reč je o triku koji su osmislili ugostitelji da bi povećali zaradu.
Možda vas zanima:
Prvi restorani u Srbiji – Gde su se nekada jela najbolja jela?
Kako su izgledali prvi ugostiteljski objekti u Srbiji
DA POTROŠITE VIŠE: Znate li zašto konobari prvo iznose hleb
Konobari u restoranu prvo na sto iznose hleb, a gosti na obrok čekaju još neko vreme. Iako su mnogi misli da je razlog tome neki kafanski bonton, reč je o triku koji su osmislili ugostitelji da bi povećali zaradu.
Možda vas zanima:
Prvi restorani u Srbiji – Gde su se nekada jela najbolja jela?
Kako su izgledali prvi ugostiteljski objekti u Srbiji
DA POTROŠITE VIŠE: Znate li zašto konobari prvo iznose hleb
Konobari u restoranu prvo na sto iznose hleb, a gosti na obrok čekaju još neko vreme. Iako su mnogi misli da je razlog tome neki kafanski bonton, reč je o triku koji su osmislili ugostitelji da bi povećali zaradu.
Konobarica, koja objavljuje pod korisničkim imenom "tastyriah", podelila je video sebe kako drži račun i napisala: "Kada gosti kažu 'mogu li dobiti račun', ali ja ga izvučem iz džepa jer sam čekala da odete iz mog dela restorana."
Beli luk je lek nad lekovima, ali samo ako ga pripremate na ovaj način – inače gubi sva svojstva
Da li znate da pogrešna priprema uništava sve što beli luk čini zdravim? Otkrijte trik koji za 10 minuta otključava punu snagu ovog leka.
Besramno ga varala, pa se slomila nad njegovim grobom: Suprugu kneza Mihaila Obrenovića pamte kao najveću grešnicu
Julija Obrenović, rođena kao ćerka mađarskog grofa, postala je srpska kneginja udajom za kneza Mihaila Obrenovića, a za života stekla je i titulu najveće grešnice
Bogdan sa dedom radi poslove na imanju - njegove ruke su male, ali spremne da pomognu: On je ponos svojih roditelja
Bogdanova majka Maja otvoreno i iskreno govori o tome kako je njen sin odrastao
DA LI JE DRVO MISTERIOZNO NAJAVILO SMRT OBRENOVIĆA: Grane pucale pre nego vladar umre ili ga ubiju! OVAKO SU POKUŠALI TO DA SPREČE
Svi znamo značaj Drugog srpskog ustanka po Srbiju, znamo šta smo njime dobili, i koliko je predodredio našu dalju sudbinu, ali malo ili nimalo znamo da je drvo pored kojeg je podignut zapravo misteriozno najavljivalo slom jedne dinastije!
Da li znate kako je Tito dobio nadimak? Mnogi ne znaju da ga je koristio kao "moćno oružje", a neki ga pamte i po ovim imenima
Prema istorijskim spisima Josip Broz je, 10. avgusta 1934. godine, po prvi puta predstavljen sa nadimkom Tito
Komentari(0)