
Prvi restorani u Srbiji – Gde su se nekada jela najbolja jela?
Kako su izgledali prvi ugostiteljski objekti u Srbiji
Kako su izgledali prvi ugostiteljski objekti u Srbiji
Konobari u restoranu prvo na sto iznose hleb, a gosti na obrok čekaju još neko vreme. Iako su mnogi misli da je razlog tome neki kafanski bonton, reč je o triku koji su osmislili ugostitelji da bi povećali zaradu.
Mnogi komentatori složili su se da koriste isti trik...
Nesvakidašnja scena na Zlatiboru pokrenula je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama.
Posao konobara nije lak. Iako se u svom poslu susreću i sa kulturnim ljudima, neretko dolazi do nezgodnih situacija sa bahatim osobama u kojima konobari moraju dvaput razmisliti šta će učiniti. Upravo posmatrajući nedavnu situaciju u neimenovanom restoranu u Beogradu, jedan mladić pitao je Srbe na internetu kako je radnica trebala da reaguje onda kada su u lokal ušli gosti koji su se i više nego bahato ponašali.
Polemika oko toga da li konobarima treba davati bakšiš i koliki pitanje je koje je uvek predmet polemike na društvenim mrežama.
Verovatno vas je uvek zanimalo zašto vam konobari nakon poručenog jela prvo donose hleb, a sada je ta misterija razotkrivena
Dok je Milan Zindović iz Lazarevca, decenijama radio na zapadu i kućio se u rodnom selu Čibutkovica pored Lazarevca, nije ni slutio da jednog dana neće imati sa kim da vodi računa o svom velikom imanju.
Jedan mladić seo je da popije pivo u kafiću u Novom Sadu, međutim kada je stigao račun usledilo je neprijatno iznenađenje.
U ovom rstoranu, muškarcima je zabranjen ulaz, i osoblje čine žene
Recept za pravi srpski burek jedna od najbolje čuvanih tajna ovih prostora, a mi vam u nastavku prenosimo recept kako da ga napravite.