VELIKO PRIZNANJE ZA GRAD NA MORAVI Dobitnik nagrade „Turistički cvet“ za najbolju turističku organizaciju u Srbiji

Jelena Vamović

11:26

Turizam 0

U Beogradu su uručene tradicionalne nagrade „Turistički cvet“, koje Turistička organizacija Srbije dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma Srbije.

VELIKO PRIZNANJE ZA GRAD NA MORAVI Dobitnik nagrade „Turistički cvet“ za najbolju turističku organizaciju u Srbiji
rina.rs

 

Na ovogodišnji konkurs za nagradu „Turistički cvet“ stigao je veliki broj prijava, a petočlani žiri i internet publika, odlučivali su o dobitnicima ove prestižne nagrade.

Turistička organizacija Čačka dobitnik je nagrade „Turistički cvet“, za najbolju turističku organizaciju u Srbiji. Ova prestižna nagrada uručena je direktoru Turističke organizacije Čačka, Vojinu Jakovljeviću.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

„Turistička organizacija Čačka je intenzivnim promotivnim aktivnostima i velikim brojem projektnih aktivnosti, koje su realizovane u prethodnom periodu, dokazala da je Čačak destinacija koja pruža kvalitetnu i raznovrsnu turističku ponudu i doprinosi razvoju i promociji turizma Srbije“, saopšteno je iz TOČ-a.

Program revitalizacije Predela izuzetnih odlika „Ovčarsko-kablarska klisura“ pokrenut je na inicijativu Turističke organizacije Čačka. Vlada Republike Srbije prepoznala je značaj ovog područja i odobrila sredstva kroz resorna ministarstva za realizaciju brojnih projekata: izgradnja pristaništa na jezeru Međuvršje, izgradnja centralnog trga u Ovčar Banji, izgradnja amfiteatra i parka u Ovčar Banji, izgradnja Prirodnjačkog centra u Ovčar Banji, rekonstrukcija puta do vrha Kablara, renoviranje železničke stanice u Ovčar Banji. Ovim projektnim aktivnostima i dodatnim sadržajima u Ovčarsko-kablarskoj klisuri unapređena je turistička ponuda i omogućen razvoj različitih vidova turizma.

Turistička organizacija Čačka organizuje veliki broj manifestacija, koje zauzimaju važnu ulogu u kreiranju turističke ponude i doprinose kvalitetu sadržaja turističke destinacije Čačak.

Turistička organizacija Čačka će nastaviti sa realizacijom promotivnih i projektnih aktivnosti, u cilju unapređenja i razvoja turističke ponude Čačka i promocije turizma Srbije.

 

(Izvor: Rina.rs)

Komentari(0)

Loading