Vrhunski kuvar otkriva savršen recept za sočne pljeskavice: Od ovoga će sok cureti iz njih, a ukus je fantazija
Ne treba vam prah iz roga jednoroga, već nešto što sigurno imate u frižideru
Želite da napravite pljeskavice i burgere kod kuće, ali koji god recept da upotrebite nikako da vam ispadnu poput onih iz restorana. Ili su tvrde i suve bez ikakvih sokova ili vam ostanu previše žive?
Rešenje za to ima jedan američki kuvar i to jedan od sudija serijala "Top Chef". Naime, Graham Elliott otkrio je kako da pljeskavice na roštilju ostanu sočne i pune ukusa.
Dok neki zalivaju meso pivom tokom pečenja, izgleda da postoji bolji način. Dovoljno je da stavite kockicu leda na svaku pljeskavicu.
Možda vas zanima:
POZNATI KUVAR IMA BIZARAN TRIK ZA PRAVLJENJE PLJESKAVICA: Ako ih ovako spremite biće SAVRŠENE
Ako vam se dešava da se pljesksavice ili burgeri presuše pre nego što ih skinete sa rešetke za roštilj,onda je ovo pravo rešenje za vas.
POZNATI KUVAR IMA BIZARAN TRIK ZA PRAVLJENJE PLJESKAVICA: Ako ih ovako spremite biće SAVRŠENE
Ako vam se dešava da se pljesksavice ili burgeri presuše pre nego što ih skinete sa rešetke za roštilj, sudija popularne emisije Grejem Eliot ima pravo rešenje za vas.
Možda vas zanima:
POZNATI KUVAR IMA BIZARAN TRIK ZA PRAVLJENJE PLJESKAVICA: Ako ih ovako spremite biće SAVRŠENE
Ako vam se dešava da se pljesksavice ili burgeri presuše pre nego što ih skinete sa rešetke za roštilj,onda je ovo pravo rešenje za vas.
POZNATI KUVAR IMA BIZARAN TRIK ZA PRAVLJENJE PLJESKAVICA: Ako ih ovako spremite biće SAVRŠENE
Ako vam se dešava da se pljesksavice ili burgeri presuše pre nego što ih skinete sa rešetke za roštilj, sudija popularne emisije Grejem Eliot ima pravo rešenje za vas.
Možda vas zanima:
POZNATI KUVAR IMA BIZARAN TRIK ZA PRAVLJENJE PLJESKAVICA: Ako ih ovako spremite biće SAVRŠENE
Ako vam se dešava da se pljesksavice ili burgeri presuše pre nego što ih skinete sa rešetke za roštilj,onda je ovo pravo rešenje za vas.
POZNATI KUVAR IMA BIZARAN TRIK ZA PRAVLJENJE PLJESKAVICA: Ako ih ovako spremite biće SAVRŠENE
Ako vam se dešava da se pljesksavice ili burgeri presuše pre nego što ih skinete sa rešetke za roštilj, sudija popularne emisije Grejem Eliot ima pravo rešenje za vas.
- Pripremite pljeskavice, pa na svaku stavite malu kocku leda pre nego što ih stavite na roštilj. Led će se polako topiti, čime će pljeskavica ostati vlažna i neće se isušiti - objasnio je kuvar Elliott.
Dodao je da je ovo odličan način da meso upije fini ukus roštilja, dok sokovi rade svoj posao, prenosi ozzyman.com.
SRPKINJE OVAKO PRAVE NAJJAČI KOLAČ! Kraljica slavske trpeze za Svetog Nikolu - POSNA BAJADERA ODUZIMA DAH
U nastavku donosimo najbolji recept za posne bajadere koji će oduševiti i najzahtevnije sladokusce.
Naši preci su jeli ovaj doručak: Starinski recept koji su svi zaboravili, toliko je ukusan da se prosto topi u ustima
Tradicionalni specijalitet sa Kosova i Metohije – naši preci su ga često jeli za doručak.
OD BALKANA DO SVETSKIH METROPOLA: Kako su ćevapi postali popularni u celom svetu?
U Srbiji je spremanje ćevapa usavršeno do perfekcije.
Domaći posni majonez iz BAKINE SVESKE! Recept mora znati svaka domaćica - caka je u jednoj NAMIRNICI, KAO MRSNI
Bez jaja i bez kompromisa u ukusu.
Kraljica posne trpeze: Bakin stari recept za neodoljivu proju, siguran uspeh koji ne možete promašiti
Ukusan obrok kojem niko ne može odoleti.
Komentari(0)