Recept za čokoladni sutlijaš! Omiljena poslastica iz detinjstva na drugačiji način - morate probati
Nova verzija omiljene poslastice iz detinjstva – čokoladni sutlijaš.

Sutlijaš je slatki desert koji se dobija kuvanjem pirinča u mleku. Mogu mu se dodati cimet, vanila, limunova kora. Jede se topao ili hladan. Jeftina poslastica odličnog ukusa koju smo svi jeli u detinjstvu. Napravite novu verziju koja će vas potpuno raspametiti, a sve što treba da uradite je da dodate čokoladu. Svetski kuvari su dodavanjem ove namirnice potpuno zaludeli svet.
Sastojci:
150 g pirična
850 ml mleka
Možda vas zanima:

Tradicionalni dezert: SUTLIJAŠ budi nostalgiju
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.

Starinski recept za sutlijaš koji odmah vraća u detinjstvo: Tradicionalna receptura naših baki i mama
Donosimo vam starinski recept naših baka i mama za preukusni sutlijaš koji vraća u detinjstvo.
Možda vas zanima:

Tradicionalni dezert: SUTLIJAŠ budi nostalgiju
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.

Starinski recept za sutlijaš koji odmah vraća u detinjstvo: Tradicionalna receptura naših baki i mama
Donosimo vam starinski recept naših baka i mama za preukusni sutlijaš koji vraća u detinjstvo.
Možda vas zanima:

Tradicionalni dezert: SUTLIJAŠ budi nostalgiju
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.

Starinski recept za sutlijaš koji odmah vraća u detinjstvo: Tradicionalna receptura naših baki i mama
Donosimo vam starinski recept naših baka i mama za preukusni sutlijaš koji vraća u detinjstvo.
2 kašike putera
250 g čokolade
2 kašike šećera
Priprema:
Pomešajte mleko, pirinač i šećer, pa kuvajte. Zatim postepeno dodajete seckanu čokoladu i mešajte dok se skroz ne otopi. Na kraju dodajete puter koji čekate da se otopi, isto uz mešanje. Ukrasite trešnjama ili nekim drugim voćem po želji.

RECEPT ZA PUNJENE PILEĆE ŠNICLE: Idealne su kao glavni obrok, a najbolje se slažu uz kremasti pire krompir i svežu salatu (VIDEO)
Pripremite sočne i neodoljive punjene pileće šnicle koje će vas osvojiti na prvi zalogaj!

TRADICIONALNA SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno
Ovaj recept se ne zapisuje, nego pamti

RECEPT IMA 3 MILIONA PREGLEDA: Ovu pitu od jabuka iz 1894. godine nekada su smatrali najboljim slatkišem na svetu!
Uprkos tome što im nisu bili dostupni mikseri i razni sastojci koji nas danas čekaju na svakom koraku, u prošlosti su se ljudi dovijali i uspevali da pripreme slasne deserte koji se pamte i danas.

Orahovača kakvu su pravili naši preci: Ovaj tajni recept star sto godina se i danas koristi u manastirima
Ako volite domaće likere s dušom i istorijom, sada je pravi trenutak da pripremite orahovaču

Šta je BULGUR i kako se sprema? Preporučuje se u svim dijetama
Poreklom je sa Bliskog Istoka i jedan je od najstarijih oblika žitarica koje se koriste u ishrani čoveka.
Komentari(0)