SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.

Kad vas iznenade dragi gosti, a nemate baš puno vremena da nesto pripremite, ove brze projice mogu biti odlično posluženje. Za meru koristite čašu od 200 ml. Zbog jogurta će biti baš mekane i vazdušate - nećete moći da im odolite.
Sastojci:
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
- 1 čaša kukuruznog brašna
- 1 čaša brašna
- 1/2 čaše ulja
- 1,5 čaša jogurta
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica praška za pecivo
- 1 jaje
- 200 g sira
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Priprema:
Izmešajte sve sastojke tako da dobijete kompaktnu smesu bez grudvica. Sipajte smesu u kalup za projice, prethodno namazan margarinom i posut sa malo brasna, ali samo do dopovine kalupa, jer će narasti tokom pečenja.Projice pecite u prethodno zagrejanoj redni na 200 C oko 20-tak minuta. Kada se prohlade izvadite ih iz kalupa i služite. Ukoliko ne pojedete sve čuvajte ih zamotane u pamučnu krpu ili u kutiji sa poklopcem, jer na taj način će sačuvati svežinu.

Kiseli kupus u tegli, imunobomba koju svaka kuća treba da proba: Fermentiše se u svom soku, ukusan je i traje dugo
Ako nemate gde da držite bure kiselog kupusa i potrebne su vam manje količine, ovaj jednostavan i superbrz recept će vam sigurno biti od koristi.

STAROPLANINSKI DRAGULJ: Sir jači od kozjeg, napravljen od ENDEMIČNIH biljaka, a služi kao lek za celu porodicu
Zaboravite industrijske sireve! Na obroncima Stare planine nastaje specijalitet koji svoju lekovitu moć crpi iz prirode. Otkrivamo tajnu Staroplaninskog ovčijeg sira – zašto se smatra našim najzdravijim sirom i kako ga pastiri vekovima koriste za jačanje imuniteta.

SRPSKA CRNA ČOKOLADA: Zaboravljeni recept za kitnikez koji je zdraviji od meda, a naše bake su ga davale za jaku krv
U Vojvodini, gde su dunje bile simbol bogatstva, nastao je zaboravljeni slatkiš koji je prava riznica zdravlja. Otkrivamo Kitnikez – "sir od dunja" – poslasticu koja se pravila bez grama šećera i koju su bake koristile za oporavak od anemije.

Ovi čupavci nema šanse da budu suvi! Savremeniji recept nigde nećete naći, trik je u jednoj stvari
Trik je u tome što je biskvit mekan kao pamuk i ima iznenađenje iznutra koje ga čini savršenim!

TAJNA SRPSKOG DORUČKA KOJI DIŽE IZ MRTVIH: "Kačamak" je eliksir dugovečnosti, ali ovaj detalj ga čini nemogućim za pripremu kod kuće
Zlatno jelo koje su naši preci jeli vekovima: Otkrivamo zašto moderni kačamak nema isti ukus i kako ga spremiti na autentičan način.
Komentari(0)