SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.

Kad vas iznenade dragi gosti, a nemate baš puno vremena da nesto pripremite, ove brze projice mogu biti odlično posluženje. Za meru koristite čašu od 200 ml. Zbog jogurta će biti baš mekane i vazdušate - nećete moći da im odolite.
Sastojci:
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
- 1 čaša kukuruznog brašna
- 1 čaša brašna
- 1/2 čaše ulja
- 1,5 čaša jogurta
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica praška za pecivo
- 1 jaje
- 200 g sira
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Možda vas zanima:

Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo

BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Priprema:
Izmešajte sve sastojke tako da dobijete kompaktnu smesu bez grudvica. Sipajte smesu u kalup za projice, prethodno namazan margarinom i posut sa malo brasna, ali samo do dopovine kalupa, jer će narasti tokom pečenja.Projice pecite u prethodno zagrejanoj redni na 200 C oko 20-tak minuta. Kada se prohlade izvadite ih iz kalupa i služite. Ukoliko ne pojedete sve čuvajte ih zamotane u pamučnu krpu ili u kutiji sa poklopcem, jer na taj način će sačuvati svežinu.

Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.
Komentari(0)