BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više

13:00

Gastronomija 0

Nećete moći da joj odolite

proja
Shutterstock

Iz bakine kuhinje stiže nam recept za punjenu pitu projaru. Savršenog ukusa, nećete moći da joj odolite.

Potrebno je:

2 jaja

Možda vas zanima:

50 ml ulja

Možda vas zanima:

400 ml jogurta

Možda vas zanima:

1 prašak za pecivo

Možda vas zanima:

1,5 casa kukukuruznog brašna

Možda vas zanima:

1-2 casa belog brašna

Možda vas zanima:

so

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Nadev :

1 veza luka

2 kuvana jaja
100 gr sira
 kockica rastopljenog maslaca

Priprema:

Umutiti jaja, dodati ulje, jogurt, brašno i prašak za pecivo, so i sve izmesati. Sipati pola smese u premazan pleh prečnika oko 20 cm. Izmešati seckan luk, sir, seckana jaja i rastopljen maslac. Dodati to na pola testa, rasporediti, pa sipato ostatak na nadev i poravnati.

Peći na 200 stepeni oko 40-50 minuta.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading