BAKA JELIN RECEPT ZA PUNJENU PITU PROJARU: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više
Nećete moći da joj odolite
Iz bakine kuhinje stiže nam recept za punjenu pitu projaru. Savršenog ukusa, nećete moći da joj odolite.
Potrebno je:
2 jaja
Možda vas zanima:
Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo
SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.
Možda vas zanima:
Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo
SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.
Možda vas zanima:
Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo
SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.
Možda vas zanima:
Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo
SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.
Možda vas zanima:
Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo
SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.
Možda vas zanima:
Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo
SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.
Možda vas zanima:
Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo
SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.
Možda vas zanima:
Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo
SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.
Možda vas zanima:
Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo
SA OVIM RECEPTOM NEMA GREŠKE Napravite projice sa sirom na ovaj način i bićete oduševljeni rezultatom
Nema greške uz ovaj recept.
Nadev :
1 veza luka
2 kuvana jaja
100 gr sira
kockica rastopljenog maslaca
Priprema:
Umutiti jaja, dodati ulje, jogurt, brašno i prašak za pecivo, so i sve izmesati. Sipati pola smese u premazan pleh prečnika oko 20 cm. Izmešati seckan luk, sir, seckana jaja i rastopljen maslac. Dodati to na pola testa, rasporediti, pa sipato ostatak na nadev i poravnati.
Peći na 200 stepeni oko 40-50 minuta.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:
Omiljeni slavsko predjelo: Recept za najukusnije paprike u pavlaci
Zašto baš paprike u pavlaci?
Pogača bez kvasca i jaja: Pravi je spas domaćicama u mnogim prilikama, sprema se lako, a ukus osvaja
Ukoliko nemate vremena da čekate da testo naraste ili ste upravo shvatili da ste ostali bez kvasca, ovaj recept će vam biti spas u mnogim prilikama.
Zlatiborski specijalitet prste da poližete: Recept star više od 100 godina, ukus i miris vraća u detinjstvo
Zlatiborska gibanica po receptu starom više od 100 godina.
Cigančice– zaboravljene zapečene loptice od brašna, masti i luka
Pravljene od onoga što „uvek ima u kući“, cigančice su nekada bile brzi doručak, užina ili jelo za sirotinju – a danas su pravo otkrovenje ukusa
Jeftina starinska poslastica kojoj niko ne može odoleti: Ukus i miris vraća u detinjstvo, odmah zapišite recept
Kroz vreme su nastale različite varijante recepata.
Komentari(0)