NAJJEDNOSTAVNIJA I NAJBOLJA PRIPREMA ČORBASTOG PASULJA: Zahvaljujući OVOJ caki raskuvaće se svako zrno
Nikad brža i jednostavnija priprema pasulja zahvaljujući važnoj caki

Pasulj obavezno potopite u hladnu vodu veče pre pripreme ručka.
Sastojci:
- 300gr domaće dimljene kobasice
- 2 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 šargarepe
- 200ml mlevenog paradajza
- 500gr pasulja
- So, Biber, lovorov list
Zaprška:
Možda vas zanima:

OSAM GREŠKI KADA KUVATE PASULJ: Potkradu se i iskusnim domaćicama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Možda vas zanima:

OSAM GREŠKI KADA KUVATE PASULJ: Potkradu se i iskusnim domaćicama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Možda vas zanima:

OSAM GREŠKI KADA KUVATE PASULJ: Potkradu se i iskusnim domaćicama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
- Ulje
- Brašno
- Začinska slatka paprika
Možda vas zanima:

OSAM GREŠKI KADA KUVATE PASULJ: Potkradu se i iskusnim domaćicama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Možda vas zanima:

OSAM GREŠKI KADA KUVATE PASULJ: Potkradu se i iskusnim domaćicama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Možda vas zanima:

OSAM GREŠKI KADA KUVATE PASULJ: Potkradu se i iskusnim domaćicama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Možda vas zanima:

OSAM GREŠKI KADA KUVATE PASULJ: Potkradu se i iskusnim domaćicama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Možda vas zanima:

OSAM GREŠKI KADA KUVATE PASULJ: Potkradu se i iskusnim domaćicama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Možda vas zanima:

OSAM GREŠKI KADA KUVATE PASULJ: Potkradu se i iskusnim domaćicama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Priprema: Pasulj koji se natapao u vodi tokom noći procedite i stavite u duboku šerpu. U šerpu odmah naseckajte kobasice, luk, dodajte paradajz, šargarepu, začine i beli luk. Nalijte vodom da ogrezne i kuvajte ga oko dva sata. Napravite zapršku, zapržite i uživajte!

Ovaj aromatični pasulj kida koliko je dobar! Stigao pravo iz bakinje kuhinje, spoj sastojaka je fantazija
Priprema je jednostavna, a rezultat je jelo koje će vas podsetiti na bakinu kuhinju.

Pura s kajmakom iz sela Glogovac kod Jagodine: zaboravljeni doručak koji se vraća na srpske trpeze
Domaći recept iz Šumadije koji su jeli težaci pre odlaska u polje, danas je retkost, ali se još pamti u seoskim kuhinjama. Pura kuvana u glinenom loncu i prelivena domaćim kajmakom bila je znak da u kući ima i truda i ukusa.

Starinski recept za najbolji sutlijaš, poslastica uz koju su odrasle generacije: Brzo se pravi, a još brže smaže
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.

Zaboravljeni recept za jelo "komat" iz Gornje Jablanice – srpska varijanta slane pite
Jelo koje se pravilo „kad ništa drugo nije bilo u kući“: Komat, skromna pita iz narodne kuhinje juga Srbije

Tradicionalna metoda pravljenja sira iz mješine u Pešterskoj visoravni
Sir sa ukusom vetra i vune: Kako se vekovima pravi najautentičniji pešterski sir u ovčijoj mješini
Komentari(0)