NAJJEDNOSTAVNIJA I NAJBOLJA PRIPREMA ČORBASTOG PASULJA: Zahvaljujući OVOJ caki raskuvaće se svako zrno
Nikad brža i jednostavnija priprema pasulja zahvaljujući važnoj caki
Pasulj obavezno potopite u hladnu vodu veče pre pripreme ručka.
Sastojci:
- 300gr domaće dimljene kobasice
- 2 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 šargarepe
- 200ml mlevenog paradajza
- 500gr pasulja
- So, Biber, lovorov list
Zaprška:
Možda vas zanima:
Trikovi za brže kuvanje PASULJA: Ukus će ostati isti, a trebaće vam manje vremena da ga spremite
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
PRE STAVLJANJA SUVOG MESA U PASULJ OBAVEZNO URADITE JEDNU STVAR: Samo na taj način biće savršeno mekano i daće poseban šmek
Spremanje pasulja ne može da prođe bez suvog mesa, a uz jedan jednostavan trik biće savršeno mekano.
Možda vas zanima:
Trikovi za brže kuvanje PASULJA: Ukus će ostati isti, a trebaće vam manje vremena da ga spremite
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
PRE STAVLJANJA SUVOG MESA U PASULJ OBAVEZNO URADITE JEDNU STVAR: Samo na taj način biće savršeno mekano i daće poseban šmek
Spremanje pasulja ne može da prođe bez suvog mesa, a uz jedan jednostavan trik biće savršeno mekano.
Možda vas zanima:
Trikovi za brže kuvanje PASULJA: Ukus će ostati isti, a trebaće vam manje vremena da ga spremite
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
PRE STAVLJANJA SUVOG MESA U PASULJ OBAVEZNO URADITE JEDNU STVAR: Samo na taj način biće savršeno mekano i daće poseban šmek
Spremanje pasulja ne može da prođe bez suvog mesa, a uz jedan jednostavan trik biće savršeno mekano.
- Ulje
- Brašno
- Začinska slatka paprika
Možda vas zanima:
Trikovi za brže kuvanje PASULJA: Ukus će ostati isti, a trebaće vam manje vremena da ga spremite
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
PRE STAVLJANJA SUVOG MESA U PASULJ OBAVEZNO URADITE JEDNU STVAR: Samo na taj način biće savršeno mekano i daće poseban šmek
Spremanje pasulja ne može da prođe bez suvog mesa, a uz jedan jednostavan trik biće savršeno mekano.
Možda vas zanima:
Trikovi za brže kuvanje PASULJA: Ukus će ostati isti, a trebaće vam manje vremena da ga spremite
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
PRE STAVLJANJA SUVOG MESA U PASULJ OBAVEZNO URADITE JEDNU STVAR: Samo na taj način biće savršeno mekano i daće poseban šmek
Spremanje pasulja ne može da prođe bez suvog mesa, a uz jedan jednostavan trik biće savršeno mekano.
Možda vas zanima:
Trikovi za brže kuvanje PASULJA: Ukus će ostati isti, a trebaće vam manje vremena da ga spremite
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
PRE STAVLJANJA SUVOG MESA U PASULJ OBAVEZNO URADITE JEDNU STVAR: Samo na taj način biće savršeno mekano i daće poseban šmek
Spremanje pasulja ne može da prođe bez suvog mesa, a uz jedan jednostavan trik biće savršeno mekano.
Možda vas zanima:
Trikovi za brže kuvanje PASULJA: Ukus će ostati isti, a trebaće vam manje vremena da ga spremite
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
PRE STAVLJANJA SUVOG MESA U PASULJ OBAVEZNO URADITE JEDNU STVAR: Samo na taj način biće savršeno mekano i daće poseban šmek
Spremanje pasulja ne može da prođe bez suvog mesa, a uz jedan jednostavan trik biće savršeno mekano.
Možda vas zanima:
Trikovi za brže kuvanje PASULJA: Ukus će ostati isti, a trebaće vam manje vremena da ga spremite
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
PRE STAVLJANJA SUVOG MESA U PASULJ OBAVEZNO URADITE JEDNU STVAR: Samo na taj način biće savršeno mekano i daće poseban šmek
Spremanje pasulja ne može da prođe bez suvog mesa, a uz jedan jednostavan trik biće savršeno mekano.
Možda vas zanima:
Trikovi za brže kuvanje PASULJA: Ukus će ostati isti, a trebaće vam manje vremena da ga spremite
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
PRE STAVLJANJA SUVOG MESA U PASULJ OBAVEZNO URADITE JEDNU STVAR: Samo na taj način biće savršeno mekano i daće poseban šmek
Spremanje pasulja ne može da prođe bez suvog mesa, a uz jedan jednostavan trik biće savršeno mekano.
Priprema: Pasulj koji se natapao u vodi tokom noći procedite i stavite u duboku šerpu. U šerpu odmah naseckajte kobasice, luk, dodajte paradajz, šargarepu, začine i beli luk. Nalijte vodom da ogrezne i kuvajte ga oko dva sata. Napravite zapršku, zapržite i uživajte!
ZRNO PUNO ZDRAVLjA Kako da pravite PŠENIČNE KLICE i za šta su sve dobre
Pšenične klice su izuzetno zdrave i nutritivno bogate namirnice koje se dobijaju klijanjem pšeničnih zrna.
POSNA PASTA SA KOZICAMA Dašak mediterana u iščekivanju Vaskrsa, brzo a preukusno jelo
Ova pasta je prelepo i jednostavno jelo, idealno za dane posta, miriše na leto i more.
POSNI UŠTIPCI OD SAMO 3 SASTOJKA: Ne upijaju ulje, prave se očas posla, a mogu biti i slani i slatki doručak
Ukoliko više ne znate šta da pravite za doručak u toku posta, naš predlog su starinski uštipci od 3 sastojka
POSNA A SAVRŠENA Štrudla sa jabukama koju ćete brzo spremiti i svi će tražiti još, toliko je slasna!
Strasna nedelja posta je u toku, svi vernici su posvećeni molitvama, zajedništvu i opraštanju. Dok post traje deca pa i odrasli požele da se zaslade.
POSNA Štrudla sa makom, mekana kao duša i ukusna kao med
Štrudla makovnjača je stari dezert čiji ukus svi dobro pamtimo još od detinjstva.
Komentari(0)