BOLJI OD ONOG IZ PEKARE Napravite burek po ovom receptu i oduševite ukućane, više ga nećete kupovati
Ovaj jednostavan recept sa gotovim korama odličan je za domaćice početnice, i za one koji nemaju vremena, a imaju gladnu porodicu!

Sinonim za srpsku kuhinju je svakako burek. Svi ga vole, i uvek se pojede sve do zadnje mrve! Ovaj jednostavan recept sa gotovim korama odličan je za domaćice početnice, i za one koji nemaju vremena, a imaju gladnu porodicu!
Sastojci:
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
- 500 g gotovih kora
- 500 g mlevenog mesa (junećeg)
- 2 crna luka
- ulje
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Priprema:
Na ulju prodinstajte seckani crni luk. Dodajte meso i sve dobro promešajte i nastavite da dinstate. Pred kraj posolite i pobiberite. Tepsiju premažite uljem i posložite kore da vire van iz posude. Na sredinu stavite još jednu zgužvanu koru, pa sipajte nadev. Na meso stavite jednu ili dve zgužvane kore, pa opet nadev i ponavljajte dok ne potrošite sastojke. Na kraju preklopite burek s prve četiri kore koje ste stavili na dno tepsije. Premažite uljem i pecite na 200°C oko pola sata.

Objavljen recept za najgore srpsko jelo i Srbi su u šoku! Klasik je u Vojvodini, dok se drugima gadi
Na listi najgorih bile su visoko pozicionirane i pihtije, srpska salata...

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

Kako da prepoznate da li u trešnjama ima crva? Uz ovaj trik nikada nečete pogrešiti
Trešnje – zrele i mirisne – neodvojivi su deo vrelog leta

Nikad više neće biti gumene ili suve: Na kraju dodajte tajni sastojak, čini palačinke savršenima i ekstra mekanim
Ne postoji ništa bolje od mirisa sveže pečenih palačinki koji se širi kuhinjom. Bilo da ih volite sa čokoladnim namazom, džemom, orasima ili samo posute šećerom, savršene palačinke moraju biti tanke, meke i elastične. Ako ponekad ne ispadnu kako želite – previše su debele, pucaju ili su previše gumene – ne brinite! Donosimo vam jednostavan trik koji će svaki put ispasti savršeno!
Komentari(0)