BOLJI OD ONOG IZ PEKARE Napravite burek po ovom receptu i oduševite ukućane, više ga nećete kupovati
Ovaj jednostavan recept sa gotovim korama odličan je za domaćice početnice, i za one koji nemaju vremena, a imaju gladnu porodicu!

Sinonim za srpsku kuhinju je svakako burek. Svi ga vole, i uvek se pojede sve do zadnje mrve! Ovaj jednostavan recept sa gotovim korama odličan je za domaćice početnice, i za one koji nemaju vremena, a imaju gladnu porodicu!
Sastojci:
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
- 500 g gotovih kora
- 500 g mlevenog mesa (junećeg)
- 2 crna luka
- ulje
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Možda vas zanima:

Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.
Priprema:
Na ulju prodinstajte seckani crni luk. Dodajte meso i sve dobro promešajte i nastavite da dinstate. Pred kraj posolite i pobiberite. Tepsiju premažite uljem i posložite kore da vire van iz posude. Na sredinu stavite još jednu zgužvanu koru, pa sipajte nadev. Na meso stavite jednu ili dve zgužvane kore, pa opet nadev i ponavljajte dok ne potrošite sastojke. Na kraju preklopite burek s prve četiri kore koje ste stavili na dno tepsije. Premažite uljem i pecite na 200°C oko pola sata.

POSNE PALAČINKE: Recept za post na vodi
Posne palačinke se mogu filovati džemom, voćem ili posnim kremom po želji.

Ko proba posnu rusku salatu neće se pokajati: Jedan sastojak daje joj poseban šmek, svaki zalogaj je uživanje
Brzo se pravi, a ukus osvaja.

Sremuš salata – prolećni eliksir zdravlja koji čisti organizam
Sremuš, poznat i kao divlji beli luk, jedan je od najmoćnijih prolećnih darova prirode. Ova osvežavajuća salata ne samo da je ukusna, već i pomaže u detoksikaciji organizma.

Kako da krofne budu supermekane, ali ne i masne? 5 saveta zahvaljujući kojima ćete postati majstor za slatko pecivo
Ukoliko vam se dešava da vam krofne budu previše masne i "teške" ili da budu suve i zagore, verovatno pravite neku sitnu grešku koje niste ni svesni.

Starinsko jelo bez ijedne kapi ulja: Ukus koji osvaja na prvi zalogaj
U toku posta osim kuvanih jela možete napraviti i posnu manastirsku pitu. Budite uvereni da će se ukućanima svideti, jer je preukusna i tražiće se zalogaj više.
Komentari(0)