VOLITE SLANU VERZIJU, SADA JE VREME ZA SLATKU Napravite domaći burek sa jabukama i oduševite svoja nepca
Prste da poližete!

Ukoliko volite burek sa mesom ili sirom, vreme je da probate njegovu slatku verziju, pa napravite domaći sa jabukama.
Potrebno je:
Možda vas zanima:

NAJLAKŠI BUREK NA SVETU: Ne možete da pogrešite sa ovim receptom
Priprema se za manje od 20 minuta.

Možda vas zanima:

NAJLAKŠI BUREK NA SVETU: Ne možete da pogrešite sa ovim receptom
Priprema se za manje od 20 minuta.

Možda vas zanima:

NAJLAKŠI BUREK NA SVETU: Ne možete da pogrešite sa ovim receptom
Priprema se za manje od 20 minuta.

- Gotove kore
- cimet
- ulje
- 100 ml kisele vode
Možda vas zanima:

NAJLAKŠI BUREK NA SVETU: Ne možete da pogrešite sa ovim receptom
Priprema se za manje od 20 minuta.

Možda vas zanima:

NAJLAKŠI BUREK NA SVETU: Ne možete da pogrešite sa ovim receptom
Priprema se za manje od 20 minuta.

Možda vas zanima:

NAJLAKŠI BUREK NA SVETU: Ne možete da pogrešite sa ovim receptom
Priprema se za manje od 20 minuta.

Možda vas zanima:

NAJLAKŠI BUREK NA SVETU: Ne možete da pogrešite sa ovim receptom
Priprema se za manje od 20 minuta.

Možda vas zanima:

NAJLAKŠI BUREK NA SVETU: Ne možete da pogrešite sa ovim receptom
Priprema se za manje od 20 minuta.

Možda vas zanima:

NAJLAKŠI BUREK NA SVETU: Ne možete da pogrešite sa ovim receptom
Priprema se za manje od 20 minuta.

Možda vas zanima:

NAJLAKŠI BUREK NA SVETU: Ne možete da pogrešite sa ovim receptom
Priprema se za manje od 20 minuta.

Priprema:
Jabuke izrendati, dodati cimeta i malo ulja. Zašećeriti po želji. Pleh 22 cm prečnika obložiti pek papirom i premazati ga uljm.
Staviti prvu koru, poprskati uljem i kiselom vodom, dodati drugu koru. Ponovo poprskati uljem i kiselom vodom i dodati šaku rendanih jabuka.
Ponovo dve kore i jabuke i tako dok sve ne utrosite materijal. Pokriti odozgo korom i ušuškati.
Popskati uljem i kiselom vodom. Peci na 180 stepeni 40-50 minuta.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:
Komentari(0)