KINDER BAJADERA Jedan je od kolača koji se najlakše napravi i pojede, gotovo za pola sata
Bajadera je jedan od kolača koji se najlakše napravi i pojede. Nema pečenja i sve bude gotovo za pola sata.

Tamni deo
200 ml vode,
300 gr šećera,
250 gr margarina,
Možda vas zanima:

SRPSKA BASTILJA Omražena kula koju je srušio srpski knez
Omražena u narodu i budila je negativne emocije i sećanja, bila je poznata i kao Srpska Bastilja.

SITNI ČOKOLADNI KOLAČI KOJI SE PRAVE ZA 15 MINUTA: Mogu da budu posni i mrsni - najukusnija poslastica za slavu
Sitni čokoladni kolači koji se prave za 15 minuta mogu da budu posni i mrsni, a to je najukusnija poslastica za slavu
Možda vas zanima:

SRPSKA BASTILJA Omražena kula koju je srušio srpski knez
Omražena u narodu i budila je negativne emocije i sećanja, bila je poznata i kao Srpska Bastilja.

SITNI ČOKOLADNI KOLAČI KOJI SE PRAVE ZA 15 MINUTA: Mogu da budu posni i mrsni - najukusnija poslastica za slavu
Sitni čokoladni kolači koji se prave za 15 minuta mogu da budu posni i mrsni, a to je najukusnija poslastica za slavu
Možda vas zanima:

SRPSKA BASTILJA Omražena kula koju je srušio srpski knez
Omražena u narodu i budila je negativne emocije i sećanja, bila je poznata i kao Srpska Bastilja.

SITNI ČOKOLADNI KOLAČI KOJI SE PRAVE ZA 15 MINUTA: Mogu da budu posni i mrsni - najukusnija poslastica za slavu
Sitni čokoladni kolači koji se prave za 15 minuta mogu da budu posni i mrsni, a to je najukusnija poslastica za slavu
500 gr mlevenog keksa,
100 gr cokolade,
200 gr oraha.
Beli deo
100 ml vode,
400 gr šećera,
250 gr margarina,
300 gr mleka u prahu.
Priprema:
Ušpinovati šećer i vodu da bude gusto kao med. Dodati margarin, keks, orahe i otopljenu čokoladu. Smesu istresti u neki kalup, možete i u tepsiju, blago pouljenu.
Drugi deo – Opet ušpinovati šećer i vodu da bude gusto kao med. Dodati margarin i mleko u prahu.
Istresti na tamni deo i lepo poravnati. Ostaviti da se ohladi. Ohladjeno preliti glazurom ili kokosom dok je još vruće pa kad se ohladi iseći. Možete svaki kolačić ukrasiti sa cvetićem od šlaga, takodje, ne morate stavljati glazuru, možete samo poprskati čokoladom po beloj smesi.
Izvor: domaći kolači

RECEPT ZA PUNJENE ZAPEČENE PRŽENICE: Ideja za jeftin doručak koji će vas oduševiti (VIDEO)
Prženice pripremljene na poseban način

Ove 3 poslastice Jugosloveni su tamanili: Lako se spremaju, a ukus osvaja, nećete se pokajati ukoliko ih spremite
Ove tri poslastice s razlogom su i danas popularne.

RECEPT ZA PUNJENE PILEĆE ŠNICLE: Idealne su kao glavni obrok, a najbolje se slažu uz kremasti pire krompir i svežu salatu (VIDEO)
Pripremite sočne i neodoljive punjene pileće šnicle koje će vas osvojiti na prvi zalogaj!

TRADICIONALNA SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno
Ovaj recept se ne zapisuje, nego pamti

Ove kiflice ostaju mekane čak 5 dana: Evo šta treba da stavite u testo kako bi ostale sočne dugo, dugo vremena
Gotove pospite šećerom u prahu
Komentari(0)