Krmenadle u neodoljivom saftu: Bakin recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Ovaj recept će pretvoriti obične krmenadle u pravu gozbu za celu porodicu sa iznenađujuće malo truda.

Pripremite se za kulinarski doživljaj! Donosimo vam recept za sočne krmenadle koje se tope u ustima kao puter, prelivene najboljim saftom koji ste ikada probali!
Ovaj recept će pretvoriti obične krmenadle u pravu gozbu za celu porodicu sa iznenađujuće malo truda. Savršen spoj mekog mesa i bogatog umaka učiniće da svi traže repete. Služite uz krompir i salatu i uživajte u svakom zalogaju. Pogledajte video i otkrijte tajnu!
Potrebno je:
3.4 krmenadle
2 -3 kašike brašna
1 kašičica slatke paprike
soli ml. biber
suvi začin
1 veća glavica crnog luka
3 čena belob luka
1 sveža paprika može ljuta
1 paradajz ili iz flaše
Priprema:
Krmenadle malo izlupati krmenadle posoliti i pobiberiti. Na foliju staviti brašno i mlevenu papriku izmešati. Svaku krmenadlu uvaljatai u brašno pa ih propržiti malo na ulju. Izvaditi, pa tu ubaciti seckan luk crni i beli i sve i zelenu paprika.
Pred kraj dodati oljušten i seckan paradajz. Dodati suvi začinć u jednu činiju dodati 2 kašike brašna ostalo od krmenadli, dodati 300 ml vode dodati origano može i kašičica belog luka u granulama.
Krmenadle staviti u tepsiju pa prelito sa prženim lukom i sipati vodu sa brašnom. Pokriti folijom, a rernu zagrejati na 220 stepeni.
Pred kraj otklopiti i zapeći krmenadle. Služiti uz krompir i salatu. Vrhunske kao puter tope se.

Krmenadle u neodoljivom saftu: Bakin recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Ovaj recept će pretvoriti obične krmenadle u pravu gozbu za celu porodicu sa iznenađujuće malo truda.

TAJNI SASTOJAK ZA SOČNO MESO: Obložite ga kriškama ove voćke i biće ukusnije nego ikada
Isprobajte trik koji vam može pomoći da pripremite najukusnije meso

Tito i Jovanka obožavali su ovo jelo: Domaći specijalitet po posebnom receptu bio je omiljen u bivšoj Jugoslaviji
Ovaj recept omogućava prilagodljivost u količinama sastojaka prema vašem ukusu

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk
Komentari(0)