MANASTIRSKA ČORBA KOJA OKREPLJUJE Najukusnije posno jelo koje možete pripremiti vrlo brzo, obožavaće ga čitava porodica
Okrepljujuće varivo, tako jeftino, a tako primamljivo.
![MANASTIRSKA ČORBA KOJA OKREPLJUJE Najukusnije posno jelo koje možete pripremiti vrlo brzo, obožavaće ga čitava porodica](/data/images/2022-03-22/23775_shutterstock-1521090689_f.jpg?timestamp=1656453600)
Sastojci:
500 g krompira,
Možda vas zanima:
![OBRADUJTE SVOJ ORGANIZAM Napravite kafansku čorbu na ovaj način i nećete pogrešiti](/data/images/2023-01-15/44166_shutterstock-79327054_f.jpg)
![USPEĆE VAM IZ PRVOG POKUŠAJA Ovo su 3 trika da vam slavski kolač bude najlepši i najukusniji](/data/images/2021-11-16/5611_shutterstock-755754559_f.jpg)
USPEĆE VAM IZ PRVOG POKUŠAJA Ovo su 3 trika da vam slavski kolač bude najlepši i najukusniji
Da bi slavski kolač lepo narastao, bio iznutra mekan, a spolja sa finom koricom koja ne puca, pripremite ga po već isprobanom receptu.
Možda vas zanima:
![OBRADUJTE SVOJ ORGANIZAM Napravite kafansku čorbu na ovaj način i nećete pogrešiti](/data/images/2023-01-15/44166_shutterstock-79327054_f.jpg)
![USPEĆE VAM IZ PRVOG POKUŠAJA Ovo su 3 trika da vam slavski kolač bude najlepši i najukusniji](/data/images/2021-11-16/5611_shutterstock-755754559_f.jpg)
USPEĆE VAM IZ PRVOG POKUŠAJA Ovo su 3 trika da vam slavski kolač bude najlepši i najukusniji
Da bi slavski kolač lepo narastao, bio iznutra mekan, a spolja sa finom koricom koja ne puca, pripremite ga po već isprobanom receptu.
Možda vas zanima:
![OBRADUJTE SVOJ ORGANIZAM Napravite kafansku čorbu na ovaj način i nećete pogrešiti](/data/images/2023-01-15/44166_shutterstock-79327054_f.jpg)
![USPEĆE VAM IZ PRVOG POKUŠAJA Ovo su 3 trika da vam slavski kolač bude najlepši i najukusniji](/data/images/2021-11-16/5611_shutterstock-755754559_f.jpg)
USPEĆE VAM IZ PRVOG POKUŠAJA Ovo su 3 trika da vam slavski kolač bude najlepši i najukusniji
Da bi slavski kolač lepo narastao, bio iznutra mekan, a spolja sa finom koricom koja ne puca, pripremite ga po već isprobanom receptu.
500 g crnog luka,
2 šargarepe,
4 mesnate paprike,
1 veza peršuna,
2 kašike suvog začina,
2 kašike brašna,
mlevena paprika, so.
Priprema:
Krompire oljuštiti i iseći na kocke, naliti vodom da ogreznu i staviti iseckani crni luk, šargarepu, paprike i sve skuvati. Brašno i mlevenu papriku razmutiti u malo vode i umešati u jelo.
Dodati začin i so po ukusu, pa skloniti sa šporeta i dodati vezu sitno seckanog peršuna.
![čupavci](/data/images/2024-12-24/109714_shutterstock-2097577366-1_f.jpg)
Starinski čupavci: Ovaj kolač mora da bude mekan, ukusan i bogato umočen u čokoladu i kokos
Mislimo da ne postoji osoba koja ne voli ovaj desert
![rakija](/data/images/2025-02-12/113811_shutterstock-1282722316_f.jpg)
Zaboravljena pića Srbije – Drevni nektari, lekoviti napici i tradicionalni ukusi koji nestaju
Pića koja su nekada bila deo svakodnevice, a danas su retkost
![gibanica](/data/images/2024-08-26/98583_shutterstock-2294614527_f.jpg)
Prava DOMAĆA GIBANICA sprema se samo na OVAJ način, a gotova za 5 minuta - Posebnu HRSKAVOST daje joj 1 sastojak, sirnica kao iz PEKARE
Recept za pravu srpsku gibanicu morate zapisati!
![Čupava Kata](/data/images/2023-02-24/47291_190695-cupava-kata-ls_f.jpg)
Čupava Kata - omiljeni recept iz stare Juge: Potrebna su 4 sastojka i 10 minuta
Pravi se jednostavno, a ukus je fantastičan
![Tajna za najbolje testo za pitu koje pekari kriju kao zmija noge: Idealno je uz kremasti fil sa sirom i spanaćem](/data/images/2023-03-31/50110_shutterstock-123380389_f.jpg)
Tajna za najbolje testo za pitu koje pekari kriju kao zmija noge: Idealno je uz kremasti fil sa sirom i spanaćem
Otkrivamo vam trik uz koji će vam pita biti ukusna kao iz najbolje pekare
Komentari(0)