Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.

Zaboravite na klasične paprikaše i pripremite se za revoluciju ukusa! Bakina kuhinja vam predstavlja najbolji riblji paprikaš koji ste ikada probali – tako bogat, aromatičan i zasitan da ćete zaboraviti na meso!
U ovom videu otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina koji stvaraju harmoniju ukusa.
Naučite kako da napravite jelo koje je idealno za celu porodicu, brzo se sprema, a ostavlja utisak prave gozbe. Ne propustite ovaj vrhunski recept koji će postati vaš omiljeni posni obrok!
Potrebno je:
1 veća glavica crnog luka seckanog
1 šargarepa seckana
1 zelena paprika seckana
1 paradajz na kocke
2 krompira
500 gr ribe bilo koje
aleva paprika
suvi začin
ml. biber ulje
2 kažičice kukuruznog skroba
1 ljuta zelena po želji
peršunov list
Priprema:
Na ulju propržiti luk, šargarepu, papriku, ml biber.
Dodati alevu papiku, začin i krompir na kockice po želji ljutu zelenu papriku. Naliti vodu da ogrezne i kuvari 15 minuta. Ubaciti ribu na manje komade.
Kuvati još 15-20 minuta. Razmutiti skrob u vodi i ubaciti. Neka vri još 5 minuta. Dodati seckan peršun. Ručak je gotov. Uživajte.

Kuvarica otkrila caku za savršenu sarmu: Domaćice bi bogatstvo dale da znaju ovaj recept, baš kao iz bakine kuhinje
Postoje dva postupka za pravljenje sarme.

Ukusi Srbije na jednom mestu: 5 tradicionalnih jela koja svaki turista mora probati
Kada turisti dođu u Srbiju, jedna od stvari koje nikako ne smeju propustiti jeste da iskuse bogatstvo naše kuhinje. Srpska gastronomija oduševljava raznolikošću ukusa, a tradicionalna jela pružaju jedinstven gastronomski doživljaj koji svaki gost dugo pamti.

Slatko i lako: Stari srpski recept za tufahije, desert koji osvaja na prvi zalogaj
Nekada su naše bake znale da pravi ukus najviše zavisi od jednostavnosti i kvalitetnih sastojaka, a upravo je takav stari srpski desert – tufahije. Iako mnogi misle da je reč o bosanskoj poslastici, tufahije su već decenijama prisutne i u Srbiji, gde su ih domaćice sa velikom pažnjom pripremale u posebnim prilikama.

Kao iz bakine kuhinje: Štrudla meka ko duša, zagarantovano će nestati sa tanjira za tili čas
Ova poslastice se priprema jednostavno, a efekat je savršen.

Sastojci koje koriste profesionalni kuvari za vrhunski slatki kupus! Obavezno ih dodajte u jelo i videćete razliku
Priprema ovog jeftinog, a ukusnog jela je vrlo jednostavna, ali uvek može da bude bolja.
Komentari(0)