Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.

Zaboravite na klasične paprikaše i pripremite se za revoluciju ukusa! Bakina kuhinja vam predstavlja najbolji riblji paprikaš koji ste ikada probali – tako bogat, aromatičan i zasitan da ćete zaboraviti na meso!
U ovom videu otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina koji stvaraju harmoniju ukusa.
Naučite kako da napravite jelo koje je idealno za celu porodicu, brzo se sprema, a ostavlja utisak prave gozbe. Ne propustite ovaj vrhunski recept koji će postati vaš omiljeni posni obrok!
Potrebno je:
1 veća glavica crnog luka seckanog
1 šargarepa seckana
1 zelena paprika seckana
1 paradajz na kocke
2 krompira
500 gr ribe bilo koje
aleva paprika
suvi začin
ml. biber ulje
2 kažičice kukuruznog skroba
1 ljuta zelena po želji
peršunov list
Priprema:
Na ulju propržiti luk, šargarepu, papriku, ml biber.
Dodati alevu papiku, začin i krompir na kockice po želji ljutu zelenu papriku. Naliti vodu da ogrezne i kuvari 15 minuta. Ubaciti ribu na manje komade.
Kuvati još 15-20 minuta. Razmutiti skrob u vodi i ubaciti. Neka vri još 5 minuta. Dodati seckan peršun. Ručak je gotov. Uživajte.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.
Komentari(0)