Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.

Zaboravite na klasične paprikaše i pripremite se za revoluciju ukusa! Bakina kuhinja vam predstavlja najbolji riblji paprikaš koji ste ikada probali – tako bogat, aromatičan i zasitan da ćete zaboraviti na meso!
U ovom videu otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina koji stvaraju harmoniju ukusa.
Naučite kako da napravite jelo koje je idealno za celu porodicu, brzo se sprema, a ostavlja utisak prave gozbe. Ne propustite ovaj vrhunski recept koji će postati vaš omiljeni posni obrok!
Potrebno je:
1 veća glavica crnog luka seckanog
1 šargarepa seckana
1 zelena paprika seckana
1 paradajz na kocke
2 krompira
500 gr ribe bilo koje
aleva paprika
suvi začin
ml. biber ulje
2 kažičice kukuruznog skroba
1 ljuta zelena po želji
peršunov list
Priprema:
Na ulju propržiti luk, šargarepu, papriku, ml biber.
Dodati alevu papiku, začin i krompir na kockice po želji ljutu zelenu papriku. Naliti vodu da ogrezne i kuvari 15 minuta. Ubaciti ribu na manje komade.
Kuvati još 15-20 minuta. Razmutiti skrob u vodi i ubaciti. Neka vri još 5 minuta. Dodati seckan peršun. Ručak je gotov. Uživajte.

Domaćinska proja spremna očas posla: Ovaj sastojak daje joj poseban šmek, recept će vam tražiti baš svi
Uz šolju od 200 ml lako ćete odmeriti sve sastojke.

RECEPT ZA DOMAĆU TURŠIJU: Pogledajte kako su je pravile naše bake - evo u čemu je tajna
Evo kako napraviti tradicionalnu mešanu turšiju kao nekad, recept za zimnicu bez greške

Kako se pravi peglana kobasica: receptura i tradicija pirotskog kraja
Peglana kobasica potiče iz Pirota i okolnih sela, a vekovima je bila način da se meso sačuva tokom zime bez zamrzivača i aditiva. Nastala je u stočarskom kraju gde se cenilo da hrana bude prirodna, snažna i dugotrajna. Danas je ovaj specijalitet postao zaštićena oznaka geografskog porekla i ponos pirotskog kraja.

Recept za prelivenu punjenu papriku: Iz bakine kuhinje stiže specijalitet kojem nećete odoleti, u ovome je caka
Prava domaća, tradicionalna kuhinja, idealna za porodični ručak.

Kako napraviti savršene pihtije koje se same stegnu
Pihtije su jedno od najpoznatijih zimskih jela u Srbiji. Najčešće se pripremaju posle svinjokolja, a smatraju se pravim specijalitetom koji se služi kao predjelo ili užina.
Komentari(0)