Otkrivena tajna pekara: Recept za ovaj preliv traži svaka domaćica, spremite pitu kojoj niko neće odoleti
Pekari koriste jedan vrlo jednostavan preliv.

Pite su čest gost na našim trpezama, a spremamo ih sa sirom, mesom, zeljem, spanaćem i na još mnogo načina.
Međutim, da li ste nekada primetili razliku između vaše pite i one koju kupite u pekari?
To je zato što pekari koriste jedan vrlo jednostavan preliv, a mi vam donosimo recept za njega.
Možda vas zanima:

Seoska pita: Lisnata i puna sira, topi se u ustima
Donosimo vam najbolji recept za seosku pitu punu sira.

Topla, mekana, jeftina i topi se pod nepcima: Starinski recept za UŽIČKU RAZLJEVUŠU od koje miriše cela kuća
Isprobajte starinski recept za užičku pitu razljevušu sa sirom.
Možda vas zanima:

Seoska pita: Lisnata i puna sira, topi se u ustima
Donosimo vam najbolji recept za seosku pitu punu sira.

Topla, mekana, jeftina i topi se pod nepcima: Starinski recept za UŽIČKU RAZLJEVUŠU od koje miriše cela kuća
Isprobajte starinski recept za užičku pitu razljevušu sa sirom.
Možda vas zanima:

Seoska pita: Lisnata i puna sira, topi se u ustima
Donosimo vam najbolji recept za seosku pitu punu sira.

Topla, mekana, jeftina i topi se pod nepcima: Starinski recept za UŽIČKU RAZLJEVUŠU od koje miriše cela kuća
Isprobajte starinski recept za užičku pitu razljevušu sa sirom.
Sastojci:
Možda vas zanima:

Seoska pita: Lisnata i puna sira, topi se u ustima
Donosimo vam najbolji recept za seosku pitu punu sira.

Topla, mekana, jeftina i topi se pod nepcima: Starinski recept za UŽIČKU RAZLJEVUŠU od koje miriše cela kuća
Isprobajte starinski recept za užičku pitu razljevušu sa sirom.
Možda vas zanima:

Seoska pita: Lisnata i puna sira, topi se u ustima
Donosimo vam najbolji recept za seosku pitu punu sira.

Topla, mekana, jeftina i topi se pod nepcima: Starinski recept za UŽIČKU RAZLJEVUŠU od koje miriše cela kuća
Isprobajte starinski recept za užičku pitu razljevušu sa sirom.
8 kašika brašna
1 kesica suvog kvasca
2 šolje mleka
100 ml ulja
so
šećer
Priprema:
Pomešajte malo šećera i kvasca, pa ih prelijte mlakim mlekom i promešajte.
Zatim dodajte so, ulje i brašno.
Ovim prelivom premažite svaku koru i onda filujte na uobičajen način.
Ukoliko vam ostane preliva, prelijte ga preko pite i ostavite da odstoji oko sat vremena.

Ovako Makedonci prave punjene paprike: Razlikuju se od naših, ali su prste da poližete, obavezno probajte recept
Spremite najmilijima ručak kojem neće odoleti.

PRAVO OSVEŽENJE ZA LETNJE DANE: Isprobajte recept za supu od paradajza i lubenice
Ovaj recept će vas naprosto oboriti s nogu!


Banatske savijačice ili gibančice po receptu naših baka
Testo je zaštitni znak banatske kuhinje, a savijačice su sigurno pri vrhu te liste, odmah posle krofni, štrudli i pogačica sa čvarcima.

Krmenadle u neodoljivom saftu: Bakin recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Ovaj recept će pretvoriti obične krmenadle u pravu gozbu za celu porodicu sa iznenađujuće malo truda.
Komentari(0)