Bakin recept za domaći Rafaelo bez margarina mora probati svaka domaćica! Caka je u 1 sastojku - evo koja je tajna
Ovaj recept nećete naći nigde drugo!

Otkrijte tajnu najukusnijeg domaćeg Rafaela bez margarina!
Ovaj jedinstveni recept kombinuje kremasto kondenzovano mleko, bogatu belu čokoladu i aromatični kokos sa dodatkom mleka u prahu za savršenu teksturu.
Mekane, slatke kuglice sa hrskavim bademom u sredini su prava poslastica koja se topi u ustima. Ovaj recept nećete naći nigde drugde!
Potrebno je za kuglice:
400 ml kondenzovanog ,leka
150 gr bele čokolade
70 gr mleka u prahu
150 gr kokosa
ekstrat vanile
Još treba:
50 gr kokosa za valjanje
50 gr oljuštenih badema
Priprema:
Mleko zagrejati, i to ne do vrenja, pa ubaciti otopljenu belu čokoladu i izmešati a zatim dodati mleko u prahu. Još malo mešati na vrućoj ringli, pa dodati vanilu i skloniti da se prohladi.
Badem preliti vrućom vodom i pustit dva ključa pa isključiti, pokriti i ostaviti 5 minuta. Procediti i preliti hladnom vodom.
Skinuti koricu i ređati na salvetu. Kašičicom vaditi masu za kuglice, ruke posuti kokosom i dlanovim oblikovati kuglice, a zatim u sredinu ubaciti 1 badem i obikovati loptice kao manji orah.
Uvaljati u ostatak kokosa. Ređati u tepsiju i ostaviti da se hlade.

Recept za domaće ćevape: Uz male trikove će biti kao iz restorana
Ideja za nedeljni ručak

Recept: JANIJA SA ŠLJIVAMA – zaboravljeno jelo juga Srbije
Spoj mesa, voća i tradicije u jednom tanjiru

Slavica otkrila starinski recept za najbolji pinđur: Njena porodica ga tamani, a obožavaćete ga i vi
Porodica Rokvić i ove godine spremno dočekuje zimu.

TRIKOVI NAJBOLJIH DOMAĆICA: Proverite koliko je jaje staro
Ova brza i jednostavna metoda može vam uštedeti novac, ali i sačuvati zdravlje.

Majstorski burek prste da poližete: Starinski recept kojem niko ne može da odoli, obožavaće ga i najveći gurmani
Ukoliko probate ovaj recept pekara vam više neće pasti na pamet.
Komentari(0)