OSLIĆ U ORLI SOSU: Ukusan čak i kad je hladan

Kiza R

16:00

Gastronomija 0

Oslić pripada jednoj od najukusnijih riba, a retko ko zna da filetima ove ribe pivo daje poseban ukus.

hrskavi oslić
Shutterstock

Orli sos za paniranje ribljih fileta se sprema veoma lako i brzo, a ukus je očaravajući. Ovako spremljenu ribu poželećete da jedete uvek!

400 g fileta oslića
čaša brašna
kašičica suvog začina
malo soli
2 kašičice začinske paprike
1/2 flaše piva

Priprema:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Pomešajte brašno, suvi začin, 2 kašičice začinske paprike, malo soli i 1/2 flaše piva. Sve to dobro promešajte da se zapeni. Filete zatim uvaljajte u brašno, u orli sos, pa u prezle i pržite u dubokom ulju. Ovako pripremljena riba vrlo je ukusna i vruća i hladna.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading