"MAČIJE OČI" JE KOLAČ KOJI JE SVAKA DOMAĆICA U JUGOSLAVIJI PRAVILA: Toliko je kremast, a banana mu daje šmek koji se ne zaboravlja
Donosimo vam najbolji recept za kolač "Mačije oči

Jedan od omiljenih kolača dece koja su rasla 80-tih godina, pravi se za čas, obožavaju ga svi.
Sastojci
Kora:
Možda vas zanima:

POSNI NAMAZ NA VODI OBARA S NOGU: Jeftin, zdrav i gotov za nekoliko minuta
U vreme strogog posta često ponestane ideja za ukusne obroke na vodi.

Kako se sprema POSNO TESTO? Evo šta vam je potrebno od sastojaka
Testo ima i posni način pripreme
Možda vas zanima:

POSNI NAMAZ NA VODI OBARA S NOGU: Jeftin, zdrav i gotov za nekoliko minuta
U vreme strogog posta često ponestane ideja za ukusne obroke na vodi.

Kako se sprema POSNO TESTO? Evo šta vam je potrebno od sastojaka
Testo ima i posni način pripreme
Možda vas zanima:

POSNI NAMAZ NA VODI OBARA S NOGU: Jeftin, zdrav i gotov za nekoliko minuta
U vreme strogog posta često ponestane ideja za ukusne obroke na vodi.

Kako se sprema POSNO TESTO? Evo šta vam je potrebno od sastojaka
Testo ima i posni način pripreme
6 jaja
5 kašika šećera
2 kašike brašna
2 kašike kakaa
1čajna kašika praška za pecivo
Fil:
3 jaja
120 g šećera
200 g čokolade
2 kesice šećera sa aromom ruma
150 g maslaca
Priprema:

Staro jelo koje obožavaju mnoge generacije: Ovako su ga naši stari spremali, veoma je hranljivo
Ovo jelo se vezuje za pastire pošto je generalno bilo karakteristično za planinske krajeve.

"MAČIJE OČI" JE KOLAČ KOJI JE SVAKA DOMAĆICA U JUGOSLAVIJI PRAVILA: Toliko je kremast, a banana mu daje šmek koji se ne zaboravlja
Donosimo vam najbolji recept za kolač "Mačije oči

Najukusnija gibanica i to bez jaja: Vaša posna trpeza biće neodoljiva, sa ovim receptom nema greške
Ukoliko ne jedete hranu životinjskog porekla, ne morate da se odričete svojih omiljenih jela, a gibanica je svakako jedno od onih kojima niko ne može da odoli, zar ne?

PREBRANAC NA BAKIN NAČIN: Ovakav još niste probali (VIDEO)
Tako je sladak da ćete "obrisati" tanjire

Starinski recept za posnu štrudlu koji nema premca: Svaki zalogaj je uživanje, ukus koji vraća u detinjstvo
Savršen slatkiš iz vaše kuhinje za dane posta, ali i van njega
Komentari(0)