Evo kako da pripremite najbolje kuvano vino: Samo pazite na 1 stvar i uživaćete tokom praznika
Donosimo vam recept za najukusnije kuvano vino.

Jutjub kanal Bokina kuhinja, podelio je recept za kuvano vino.
Sastojci:
500ml crnog vina
40g šećera
1 kašičica cimeta
Nekoliko zrna bibera
Malo karanfilića
Priprema:
Možda vas zanima:

KAKO SE SPREMA KUVANO VINO? Evo koje sve vrste mogu da se kuvaju i koji su najčešći recepti za uživanje u božanstvenom napitku
Dok je napolju hladno ili pada sneg nema ništa lepše nego družiti se sa prijateljima uz kuvano vino. Greje i opušta, a neki ga zovu i narodnim lekom.

KUVANO VINO IMA MNOGO NEOČEKIVANIH KORISTI ZA ORGANIZAM Jedna od prednosti omiljene "poslastice" odraslih se retko pominje (RECEPT)
Kuvano vino je jedan od omiljenih napitaka u zimskom periodu, s obzirom da je veoma ukusno, a predstavlja i dobar razlog za okupljanje prijatelja. Kuvano vino je veoma popularan napitak i u Srbiji.
Možda vas zanima:

KAKO SE SPREMA KUVANO VINO? Evo koje sve vrste mogu da se kuvaju i koji su najčešći recepti za uživanje u božanstvenom napitku
Dok je napolju hladno ili pada sneg nema ništa lepše nego družiti se sa prijateljima uz kuvano vino. Greje i opušta, a neki ga zovu i narodnim lekom.

KUVANO VINO IMA MNOGO NEOČEKIVANIH KORISTI ZA ORGANIZAM Jedna od prednosti omiljene "poslastice" odraslih se retko pominje (RECEPT)
Kuvano vino je jedan od omiljenih napitaka u zimskom periodu, s obzirom da je veoma ukusno, a predstavlja i dobar razlog za okupljanje prijatelja. Kuvano vino je veoma popularan napitak i u Srbiji.
Možda vas zanima:

KAKO SE SPREMA KUVANO VINO? Evo koje sve vrste mogu da se kuvaju i koji su najčešći recepti za uživanje u božanstvenom napitku
Dok je napolju hladno ili pada sneg nema ništa lepše nego družiti se sa prijateljima uz kuvano vino. Greje i opušta, a neki ga zovu i narodnim lekom.

KUVANO VINO IMA MNOGO NEOČEKIVANIH KORISTI ZA ORGANIZAM Jedna od prednosti omiljene "poslastice" odraslih se retko pominje (RECEPT)
Kuvano vino je jedan od omiljenih napitaka u zimskom periodu, s obzirom da je veoma ukusno, a predstavlja i dobar razlog za okupljanje prijatelja. Kuvano vino je veoma popularan napitak i u Srbiji.
Možda vas zanima:

KAKO SE SPREMA KUVANO VINO? Evo koje sve vrste mogu da se kuvaju i koji su najčešći recepti za uživanje u božanstvenom napitku
Dok je napolju hladno ili pada sneg nema ništa lepše nego družiti se sa prijateljima uz kuvano vino. Greje i opušta, a neki ga zovu i narodnim lekom.

KUVANO VINO IMA MNOGO NEOČEKIVANIH KORISTI ZA ORGANIZAM Jedna od prednosti omiljene "poslastice" odraslih se retko pominje (RECEPT)
Kuvano vino je jedan od omiljenih napitaka u zimskom periodu, s obzirom da je veoma ukusno, a predstavlja i dobar razlog za okupljanje prijatelja. Kuvano vino je veoma popularan napitak i u Srbiji.

"Leto u tegli" je hit koji morate da probate: Recept za najukusniju zimsku salatu koja puca od vitamina i preukusna je
Upravo sada, dok sezona još traje, postavljamo temelje budućih gastronomski užitaka, onih tegli koje će vas, usred zime, podsećati na sunce, zrele paradajze i hrskanje svežeg krastavca.

Zaboravljeni specijalitet Homolja: Recept za belmuž kakav su pravile naše prabake
Jelo koje spaja jednostavnost i snagu, a potiče iz srca istočne Srbije
Pod zubima hrska, ukus je takav da ćete smazati celu teglu: Leskovački recept za PEGLANU PAPRIKU koja nema konkurenciju
Sočne crvene paprike su već odavno na pijacama i sad je pravo vreme da krenete u pripremu zimnice, a ovaj recept će vas raspametiti

Zašto je prženi sir u našim domaćinstvima bio znak izobilja
U vreme kada su sela živela od stočarstva, sir je bio osnovna namirnica u domaćinstvu. Osim svežeg i suvog, u nekim krajevima Srbije spremao se i na poseban način – pržen na masti, dok ne postane kremast i maziv. Danas retko poznat, ovaj specijalitet bio je pravi delikates u prošlim vremenima.

Cela kuća će mirisati na detinjstvo: Recept za starinsku štrudlu sa jabukama, spolja hrskava unutra meka kao duša
Ako želiš brz i jednostavan desert koji će osvojiti sve, ova štrudla od jabuka je pravi izbor.
Komentari(0)