Evo kako da pripremite najbolje kuvano vino: Samo pazite na 1 stvar i uživaćete tokom praznika
Donosimo vam recept za najukusnije kuvano vino.
Jutjub kanal Bokina kuhinja, podelio je recept za kuvano vino.
Sastojci:
500ml crnog vina
40g šećera
1 kašičica cimeta
Nekoliko zrna bibera
Malo karanfilića
Priprema:
Možda vas zanima:
KAKO SE SPREMA KUVANO VINO? Evo koje sve vrste mogu da se kuvaju i koji su najčešći recepti za uživanje u božanstvenom napitku
Dok je napolju hladno ili pada sneg nema ništa lepše nego družiti se sa prijateljima uz kuvano vino. Greje i opušta, a neki ga zovu i narodnim lekom.
KUVANO VINO IMA MNOGO NEOČEKIVANIH KORISTI ZA ORGANIZAM Jedna od prednosti omiljene "poslastice" odraslih se retko pominje (RECEPT)
Kuvano vino je jedan od omiljenih napitaka u zimskom periodu, s obzirom da je veoma ukusno, a predstavlja i dobar razlog za okupljanje prijatelja. Kuvano vino je veoma popularan napitak i u Srbiji.
Možda vas zanima:
KAKO SE SPREMA KUVANO VINO? Evo koje sve vrste mogu da se kuvaju i koji su najčešći recepti za uživanje u božanstvenom napitku
Dok je napolju hladno ili pada sneg nema ništa lepše nego družiti se sa prijateljima uz kuvano vino. Greje i opušta, a neki ga zovu i narodnim lekom.
KUVANO VINO IMA MNOGO NEOČEKIVANIH KORISTI ZA ORGANIZAM Jedna od prednosti omiljene "poslastice" odraslih se retko pominje (RECEPT)
Kuvano vino je jedan od omiljenih napitaka u zimskom periodu, s obzirom da je veoma ukusno, a predstavlja i dobar razlog za okupljanje prijatelja. Kuvano vino je veoma popularan napitak i u Srbiji.
Možda vas zanima:
KAKO SE SPREMA KUVANO VINO? Evo koje sve vrste mogu da se kuvaju i koji su najčešći recepti za uživanje u božanstvenom napitku
Dok je napolju hladno ili pada sneg nema ništa lepše nego družiti se sa prijateljima uz kuvano vino. Greje i opušta, a neki ga zovu i narodnim lekom.
KUVANO VINO IMA MNOGO NEOČEKIVANIH KORISTI ZA ORGANIZAM Jedna od prednosti omiljene "poslastice" odraslih se retko pominje (RECEPT)
Kuvano vino je jedan od omiljenih napitaka u zimskom periodu, s obzirom da je veoma ukusno, a predstavlja i dobar razlog za okupljanje prijatelja. Kuvano vino je veoma popularan napitak i u Srbiji.
Možda vas zanima:
KAKO SE SPREMA KUVANO VINO? Evo koje sve vrste mogu da se kuvaju i koji su najčešći recepti za uživanje u božanstvenom napitku
Dok je napolju hladno ili pada sneg nema ništa lepše nego družiti se sa prijateljima uz kuvano vino. Greje i opušta, a neki ga zovu i narodnim lekom.
KUVANO VINO IMA MNOGO NEOČEKIVANIH KORISTI ZA ORGANIZAM Jedna od prednosti omiljene "poslastice" odraslih se retko pominje (RECEPT)
Kuvano vino je jedan od omiljenih napitaka u zimskom periodu, s obzirom da je veoma ukusno, a predstavlja i dobar razlog za okupljanje prijatelja. Kuvano vino je veoma popularan napitak i u Srbiji.
Ko proba pitu s makom po receptu Suzane Mančić neće se pokajati: Bolja je od svake štrudle, osvaja ukusom i mirisom
Recept za ovu ukusnu poslasticu kojoj malo ko može odoleti.
GRUŠALJ: Zaboravljena pita sa kiselim testom – zašto je ovaj specijalitet Stare planine savršena zamena za burek
Grušalj (Gruvanica ili Razlevuša) je autentični specijalitet iz jugoistočne Srbije, često vezan za sela oko Stare planine i Pirota. Iako liči na pitu ili proju, Grušalj je mnogo više – to je hrana za pastire i teške radnike, zasitna, puna sira i mnogo zdravija od klasičnog bureka. Otkrivamo tajnu kiselog testa i pravog, domaćeg belog sira.
Recept za domaću supu zlata vredan: Jedan sastojak je ključan, spremaćete je svaki drugi dan
Samo jedna namirnica koja može potpuno da podigne njen ukus.
TAJNA JELA KOЈE LEČI GROFICA: Recept za Pposni pasulj koji su monasi Fruške Gore kuvali u kazanima i zašto je najbolji za zimu
Pasulj prebranac je kulinarski klasik, ali malo ko zna za njegovu pravu, posnu, manastirsku verziju. Otkrivamo zašto se ovaj specijalitet sa Fruške Gore naziva "pasulj grofica", kako su ga monasi usavršili do savršenstva i zašto je, zbog visokog sadržaja proteina i vlakana, on najbolji prirodni lek za varenje tokom zime.
BAKIN KOLAČ JE POSLASTICA NA KOJOJ SU ODRASTALE MNOGE GENERACIJE NA NAŠIM PROSTORIMA: Evo kako se sprema ovaj zaboravljeni dezert
Bakin kolač je dugi niz godina bio jedna od omiljenih poslastica na našim prostorima.
Komentari(0)