Mađarice samo ovako spremaju punjene paprike: Kuvaju ih u ovom sastojku, zato su ukusnije, Srpkinje ovo ne znaju
Recept Mađarica za punjene paprike je konačno otkriven

Svaka majka i baka ima svoj recept za punjene paprike uz koji uvek ispadnu savršeno bilo se da se prave od sveže ili suve paprike.
Iako se čini da je jednostavno napuniti paprike mesom i pirinčem, postoje neki trikovi i koraci kojih se treba držati kako bi ispale savršene po receptu Mađarica baš svaki put.
Prva stvar koju možete „nadograditi“ je sos u kojem se kuvaju.
Možda vas zanima:

Za ove punjene paprike ne treba mleveno meso: Za 15 minuta imaćete ručak o kojem će se pričati, nemaju konkurenciju
Omiljeno domaće jelo dobilo je novo ruho – i u ovoj varijanti ga jednostavno morate isprobati!

Ukusniji ručak dugo niste spremili: Punjene paprike oduševiće celu porodicu, svaki zalogaj je uživanje
Ovo jelo svideće se mnogima.
Možda vas zanima:

Za ove punjene paprike ne treba mleveno meso: Za 15 minuta imaćete ručak o kojem će se pričati, nemaju konkurenciju
Omiljeno domaće jelo dobilo je novo ruho – i u ovoj varijanti ga jednostavno morate isprobati!

Ukusniji ručak dugo niste spremili: Punjene paprike oduševiće celu porodicu, svaki zalogaj je uživanje
Ovo jelo svideće se mnogima.
Možda vas zanima:

Za ove punjene paprike ne treba mleveno meso: Za 15 minuta imaćete ručak o kojem će se pričati, nemaju konkurenciju
Omiljeno domaće jelo dobilo je novo ruho – i u ovoj varijanti ga jednostavno morate isprobati!

Ukusniji ručak dugo niste spremili: Punjene paprike oduševiće celu porodicu, svaki zalogaj je uživanje
Ovo jelo svideće se mnogima.
Umesto da mu dodajete vodu, koristite temeljac ili višak bistre supe od mesa i povrća.
Osim toga, naseckajte malo slanine na kockice, ispržite i dodajte u sos.
Ako ste ljubitelj ljute hrane, slobodno možete dodati i malo ljute papričice.
Svi ovi dodaci daće posebnu aromu i paprike će biti još ukusnije.
Kako prenosi „Punkufer“, mađarski kuvari savetuju i da sačuvate malo slanine za nadev i pomešate je sa smesom mesa i pirinča.
Još jedan super dodatak koji će dati malo drugačiji ukus je ulje ili namaz sa aromom belog luka – dodajte jednu kašičicu u nadev.
(Krstarica)

Nikad niste probali ovakvu prelivenu pitu: Bakin recept osvaja na prvi zalogaj, sa tanjira nestaje sve za tili čas
Majstorski recept kojem neće odoleti nijedna domaćica.

Najukusnije punjene paprike na starinski način: Domaćice, ovaj recept morate da zapišete - bolji ne postoji
Ovo tradicionalno jelo se najčešće pravi od osnovnih sastojaka

5 proverenih i ukusnih recepata za džemove koji se najčešće prave u maju: Sa rumom i višnjama vole odrasli, a od jagoda je omiljeni deci
Maj je idealno vreme za pripremu domaćih džemova jer počinje sezona sočnog, zrelog voća, posebno jagoda

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE: Dodajte jednu stvar u testo i one će biti mekane i neće se lepiti za tiganj
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.
Komentari(0)