Od ovakvog tradicionalnog paprikaša gore nepca! Svaki put ispadne sve bolji, iznesite ga na sto i popadaće
Bilo da ga volite sa mesom ili bez, ovom jelu nećete odoleti.

Ništa bolje za hladne dane nema od tradicionalnog paprikaša.
Bilo da ga volite sa mesom ili bez, ovom jelu nećete odoleti.
Brže bolje zapišite recept.
Možda vas zanima:

Vojvođanski paprikaš sa rezancima je pravo starinsko zimsko jelo na kašiku: Ručak koji se ne zaboravlja
Naš današnji predlog za ručak je vojvođanski specijalitet - paprikaš sa rezancima

Od ovog paprikaša iz Vojvodine kreće voda niz usta! Toliko je dobar da ćete vrištati, drži sitim danima
Baka nam je podelila recept koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Možda vas zanima:

Vojvođanski paprikaš sa rezancima je pravo starinsko zimsko jelo na kašiku: Ručak koji se ne zaboravlja
Naš današnji predlog za ručak je vojvođanski specijalitet - paprikaš sa rezancima

Od ovog paprikaša iz Vojvodine kreće voda niz usta! Toliko je dobar da ćete vrištati, drži sitim danima
Baka nam je podelila recept koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Možda vas zanima:

Vojvođanski paprikaš sa rezancima je pravo starinsko zimsko jelo na kašiku: Ručak koji se ne zaboravlja
Naš današnji predlog za ručak je vojvođanski specijalitet - paprikaš sa rezancima

Od ovog paprikaša iz Vojvodine kreće voda niz usta! Toliko je dobar da ćete vrištati, drži sitim danima
Baka nam je podelila recept koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
POTREBNI SASTOJCI:
Možda vas zanima:

Vojvođanski paprikaš sa rezancima je pravo starinsko zimsko jelo na kašiku: Ručak koji se ne zaboravlja
Naš današnji predlog za ručak je vojvođanski specijalitet - paprikaš sa rezancima

Od ovog paprikaša iz Vojvodine kreće voda niz usta! Toliko je dobar da ćete vrištati, drži sitim danima
Baka nam je podelila recept koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Možda vas zanima:

Vojvođanski paprikaš sa rezancima je pravo starinsko zimsko jelo na kašiku: Ručak koji se ne zaboravlja
Naš današnji predlog za ručak je vojvođanski specijalitet - paprikaš sa rezancima

Od ovog paprikaša iz Vojvodine kreće voda niz usta! Toliko je dobar da ćete vrištati, drži sitim danima
Baka nam je podelila recept koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
3 sveže paprike
3 krompira
1 praziluk
2 šargarepe
3 oljuštena paradajza
1 kašičica mlevene paprike
so
biber
ulje
peršun
NAČIN PRIPREME:
Povrće isecite na kolutove ili kockice.
Sve sem krompira i paprike dinstajte u zagrejanoj šerpi na malo ulja.
Kada povrće omekša, dodajte papriku i krompir i dinstajte još nekoliko minuta, pa dodajte začine.
Nalijte vodu da ogrezne i kuvajte oko pola sata.
Na kraju dodajte sitno seckan peršunov list.
Prijatno!

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

I za vreme posta najveći gurmani mogu da uživaju: Sarma prste da poližete, ona s mesom vam više neće pasti na pamet
Posna trpeza može biti podjednako ukusna kao i mrsna.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.

KRALJICA SRPSKE TRPEZE Najbolji recept za lisnatu pogaču
Lisnata pogača je kraljica domaćih trpeza – mekana, slojevita i prepuna ukusa, topi se u ustima i mami mirisom iz rerne.
Komentari(0)