Od ovakvog tradicionalnog paprikaša gore nepca! Svaki put ispadne sve bolji, iznesite ga na sto i popadaće

Lepote Srbije

16:00

Gastronomija 0

Bilo da ga volite sa mesom ili bez, ovom jelu nećete odoleti.

lovački paprikaš sa junetinom i vinom
Shutterstock

Ništa bolje za hladne dane nema od tradicionalnog paprikaša.

Bilo da ga volite sa mesom ili bez, ovom jelu nećete odoleti.

Brže bolje zapišite recept.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

POTREBNI SASTOJCI:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

3 sveže paprike

3 krompira

1 praziluk

2 šargarepe

3 oljuštena paradajza

1 kašičica mlevene paprike

so

biber

ulje

peršun

NAČIN PRIPREME:

Povrće isecite na kolutove ili kockice.

Sve sem krompira i paprike dinstajte u zagrejanoj šerpi na malo ulja.

Kada povrće omekša, dodajte papriku i krompir i dinstajte još nekoliko minuta, pa dodajte začine.

Nalijte vodu da ogrezne i kuvajte oko pola sata.

Na kraju dodajte sitno seckan peršunov list.

Prijatno!

Tagovi:

Komentari(0)

Loading