MNOGI OSTALI U ČUDU: Rijaliti igrač završio u "Slagalici"

On će "istoriji domaćih rijalitija" ostati upamćen kao jedini koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

MNOGI OSTALI U ČUDU: Rijaliti igrač završio u "Slagalici"
Printscreen/RTS

U najgledanijem kvizu "Slagalica" konačno rešenje u jednoj od igara je bio "Ivan". Takmičarima je za pomoć za ovo rešenje bila i reč "Ljuba".

Kasnije u pojašnjenju voditeljka Marija Veljković je pojasnila da je reč o Ivanu LJubi, pobedniku rijalitija "Veliki brat".

slagalica RTS prinscreen
 

Podsetimo, Ivan Ljuba je danas uspešni profesor klavira i pijanista, a veliki je ljubitelj i ekstremnih sportova.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Nakon pobede se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, a odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom.

Godinama se profesionalno bavi paraglajdingom, pa je leteo na preko 2.000 metara u Turskoj i Grčkoj.

Ivan će u "istoriji domaćih rijalitija" ostati upamćen kao jedini koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

Dušan sakuplja stare radio aparate

MNOGE ĆE VRATITI U DETINJSTVO Dušan iz Zlakuse ima neobičan hobi, od svog oca je nasledio ljubav za sakupljanje nesvakidašnjih stvari

Zanimljivosti

20:00

18 septembar, 2024

Mnogi kolekcionari u Srbiji sakupljaju sasvim obične stvari poput kamenčića, poštanskih marki ili starih novčića, ali Dušan Drndarević iz užičkog sela Zlakusa, od svog oca nasledio je ljubav za sakupljanje nesvakidašnjih stvari - starih radio aparata i gramofona koji završe na buvljim pijacama ili u prašnjavim podrumima.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading