NOVO PRAVILO U SLAGALICI I takmičari i gledaoci bili zbunjeni

Takmičari, ali i gledaoci sinoćne epizode najpopularnijeg porodičnog kviza "Slagalica" ostali su zbunjeni nakon što su saznali da postoji pravilo za koje niko nije ni znao.

NOVO PRAVILO U SLAGALICI I takmičari i gledaoci bili zbunjeni
Printscreen/Youtube

Nesvakidašnja situacija koja se dogodila već u prvoj igri epizode koja je emitovana sinoć mnoge je zbunila.

O čemu se radi?

Tokom prve igre, koja nosi naziv kao i kviz, "Slagalica", oba takmičara su imala reč iste dužine kao i reč koju je od ponuđenih slova sastavio i računar. Obojica su prijavila reč od po 10 slova - prizemljiti, a reč od 10 slova sastavio je i računar - presnimiti.

Crveni takmičar, koji je u ovom slučaju bio u prednosti dobio je 10 poena zbog broja slova u reči koju je sastavio, a potom dodatnih 10. Inače, pravilo je da ako neko ima istu reč kao i kompjuter, dobija bonus od 5 poena.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Мeđutim, u ovoj situaciji je bilo drugačije, pa je voditeljka morala da pojasni.

- Bodovanje u igri Slagalica: ukoliko takmičar pogodi istu reč kao i mi, on dobija dodatnih 5 poena, ukoliko pogodi isti broj slova, ali sastavi drugu reč, dobija još 10 poena. Nadamo se da je sad sve jasno - objasnila je Kristina Radenković, koja je vodila sinoćnu epizodu, piše N portal.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading