NOVO PRAVILO U SLAGALICI I takmičari i gledaoci bili zbunjeni

Takmičari, ali i gledaoci sinoćne epizode najpopularnijeg porodičnog kviza "Slagalica" ostali su zbunjeni nakon što su saznali da postoji pravilo za koje niko nije ni znao.

NOVO PRAVILO U SLAGALICI I takmičari i gledaoci bili zbunjeni
Printscreen/Youtube

Nesvakidašnja situacija koja se dogodila već u prvoj igri epizode koja je emitovana sinoć mnoge je zbunila.

O čemu se radi?

Tokom prve igre, koja nosi naziv kao i kviz, "Slagalica", oba takmičara su imala reč iste dužine kao i reč koju je od ponuđenih slova sastavio i računar. Obojica su prijavila reč od po 10 slova - prizemljiti, a reč od 10 slova sastavio je i računar - presnimiti.

Crveni takmičar, koji je u ovom slučaju bio u prednosti dobio je 10 poena zbog broja slova u reči koju je sastavio, a potom dodatnih 10. Inače, pravilo je da ako neko ima istu reč kao i kompjuter, dobija bonus od 5 poena.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Мeđutim, u ovoj situaciji je bilo drugačije, pa je voditeljka morala da pojasni.

- Bodovanje u igri Slagalica: ukoliko takmičar pogodi istu reč kao i mi, on dobija dodatnih 5 poena, ukoliko pogodi isti broj slova, ali sastavi drugu reč, dobija još 10 poena. Nadamo se da je sad sve jasno - objasnila je Kristina Radenković, koja je vodila sinoćnu epizodu, piše N portal.

Hajdučka česma

DOGODILO SE ČUDO Koncert Bijelog dugmeta kod Hajdučke česme se PAMTI I DANAS

Zanimljivosti

21:00

19 maj, 2024

Koncert kod Hajdučke česme je koncert najpopularnijeg rok sastava u Jugoslaviji — Bijelog dugmeta. Koncert je održan 28. avgusta 1977. godine u beogradskom parku Topčider, u blizini Hajdučke česme. Bio je to najveći rok koncert do tada održan na prostoru bivše Jugoslavije. Mnogi rok kritičari smatraju da takav muzički događaj, po svom značaju, atmosferi i velikoj energiji verovatno više nikada neće biti ponovljen.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading