"DA LI JE MOGUĆE?!" Ovaj detalj u "Slagalici" svima promakao, a zapravo je PRAVILO od koga se ne odstupa

Mnogi će se iznenaditi...

"DA LI JE MOGUĆE?!" Ovaj detalj u "Slagalici" svima promakao, a zapravo je PRAVILO od koga se ne odstupa
Printscreen/RTS

Kao što znate, u ovom kvizu uvek ima dva takmičara koji se bore da pokažu svoje znanje u najboljem mogućem svetlu. 

Takmičari se nalaze na crvenoj i plavoj poziciji, a tvorci slagalice potrudili su se da to i te kako istaknu.

Ne samo da su mesta na kojima sede imaju crvenu i plavu boju. Takmičari su u svakoj emisiji obučeni u iste boje, a to sigurno niste primetili.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 Takmičar koji se nalazi na crvenoj poziciji obučen je u crveno, a plavi u plavo. Nijanse odeće se razliku, ali je osnovna boja uvek tu.

Jedan čovek primetio je to i oglasio se na Tviteru i otkrio to, a mnogi su nakon toga komentarisali da to nisu primetili. Ipak, javili su se i neki bivši takmičari koji su to potvrdili, a koji su istakli da nekada oni donesu svoju odeću, ali i da kviz ima svoju koju nudi takmičarima.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading