Kviz se NIJE ODUVEK ZVAO Slagalica, a ovo je PRVI VODITELJ

KVIZ od 1998. nosi naziv "TV slagalica", promenilo se oko 20 voditelja, a sada tu ulogu imaju uglavnom dame, međutim nije uvek bilo tako.

Kviz se NIJE ODUVEK ZVAO Slagalica, a ovo je PRVI VODITELJ
Printscreen/Youtube

"TV slagalica" je postala ne samo najgledaniji kviz, već i najgledanija emisija na svim televizijama u Srbiji. Prikazuje se bez prekida već 30 godina. Prva epizoda TV slagalice je emitovana u ponedeljak, 22. novembra 1993. godine u 7 časova, i to pod nazivom "Muzička slagalica".

Dame koje su poslednjih godina vodile Salagalice su dobro poznate javnosti. To su Milica Gacin, Marija Veljković, Kristina Radenković i Jelena Simić, a mnogi pamte i Danijelu Pantić koja je dugo bila zaštitno lice kviza, a voditelj prve sezone bio je Ivan Bauer.

Ivan Bauer je završio Matematičku gimnaziju, a potom i Elektrotehnički fakultet u Beogradu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ivan Bauer Printscreen/Youtube

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 Bio je prvi voditelj kviza Slagalica. Slavu je stekao vodeći kviz "Sam protiv svih“, najpopularniji kviz u Srbiji u vreme kada se emitovao na RTS 1.

Ivan je danas narodni poslanik u Parlamentu, gde predstavlja Socijaldemokratsku partiju Srbije, čiji je i portparol.

Bauer ima 55 godina, diplomu Elektrotehničkog fakulteta, kao i doktorat na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju. Bavio se i manekenstvom, a sa suprugom je dobio sina Petra.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading